Kinderwagen regenscherm

Met een kinderwagen regenscherm maak je jouw kinderwagen helemaal compleet. Er zijn regenschoezen beschikbaar voor specifieke kinderwagens maar er zijn ook universele regenhoezen verkrijgbaar voor een zitgedeelte of een reiswieg. Een regenscherm van het kinderwagenmerk zelf zal beter aansluiten dan een universeel model. In veel gevallen is een regenscherm inbegrepen bij aankoop van een kinderwagen. Is deze kapot of wil je een reserve, dan vind je die op deze pagina. 

Lees meer...

Regenscherm voor je kinderwagen bevestigen

Het bevestigen van een regenscherm is een fluitje van een cent. Wanneer je een regenscherm gevonden hebt dat geschikt is voor jouw kinderwagen, is het bevestigen geen probleem. Je kunt de regenhoes eenvoudig over de reiswieg of het zitgedeelte van de kinderwagen heen trekken. Het elastiek aan de onderkant van de reiswieg zorgt dat de hoes strak om de kinderwagen heen zit en niet weg kan waaien. 

Kinderwagen regenscherm online bestellen

Net zoals alle andere artikelen op deze website zijn ook de regenschermen op deze pagina online te bestellen. Je profiteert altijd van onze Laagste Prijsgarantie. Bovendien worden alle orders vanaf 20 euro gratis bij jou thuisbezorgd. Twijfel je of de regenhoes geschikt is voor jouw kinderwagen? Neem dan telefonisch of via WhatsApp contact met ons op via 0488 488 888. Onze deskundige medewerkers helpen je graag.

Lees minder...
45 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Universele Regenhoes Voor Reiswieg Kinderwagen

  Deze Universele Regenhoes past over vrijwel alle reiswiegen voor kinderwagens. Met dit handige regenscherm bescherm je je kind tegen regen, wind en kou. De regenhoes is eenvoudig over de reiswieg te bevestigen.

  9,95

  7,99

 • Quick view

  Universele Regenhoes Voor Zitting Kinderwagen

  Deze Universele Regenhoes past over vrijwel alle zittingen van kinderwagens. Met dit handige regenscherm bescherm je je kind tegen regen, wind en kou. De regenhoes is eenvoudig over de zitting te bevestigen.
  9,95
 • Quick view

  Cybex Eezy S 2 Regenscherm Kinderwagen Transparant

  Het Cybex Eezy S 2 Regenscherm Kinderwagen Transparant is geschikt voor het zitgedeelte van de Cybex Eezy S 2 Kinderwagen. Het regenscherm is eenvoudig te bevestigen en beschermt je kindje tegen regen en wind.
  49,95
 • Quick view

  Topmark Universele Regenhoes Buggy

  Deze Topmark Universele Regenhoes Buggy beschermt je kindje tegen regen, wind en sneeuw en kan je bevestigen over het zitgedeelte van de buggy. Zo blijft je kindje warm en droog als hij of zijn in de buggy zit.

  12,95

  10,23

 • Quick view

  Cybex Melio Regenscherm Kinderwagen Transparant

  Het Cybex Melio Regenscherm Kinderwagen Transparant is geschikt voor het zitgedeelte van de Cybex Melio Kinderwagen. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.
  49,95
 • 10% korting
  Quick view

  UPPAbaby VISTA / CRUZ V2 Regenscherm Kinderwagen

  Het UPPAbaby VISTA / CRUZ V2 Regenscherm Kinderwagen is geschikt voor het zitgedeelte van de UPPAbaby VISTA en CRUZ V2 kinderwagen. Het scherm is eenvoudig te bevestigen en beschermt je kindje tegen weer en wind.

  39,95

  35,96

 • Quick view

  Qute Q-Rider Regenscherm 2-in-1

  Het Qute Q-Rider Regenscherm 2-in-1 is geschikt voor de reiswieg en zitting van de Qute Q-Rider Kinderwagen. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.

  19,95

  14,95

 • Quick view

  Britax Römer Smile III Weather Kit

  Met het Britax Römer Smile III Weather Kit ben je op alles voorbereid als je met kindje op pad gaat. Het weerpakket is geschikt voor de Smile III kinderwagen en is inclusief 2x een regenscherm en een muskietennet.
  94,90
 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Regenscherm Zitting

  Met het Easywalker Harvey 3 Regenscherm Zitting wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. Het scherm past perfect op de Easywalker Harvey 3 Zitting en heb je in enkele seconden bevestigd.

  39,99

  31,59

 • Quick view

  Cybex Melio Regenscherm Reiswieg Transparant

  Het Cybex Melio Regenscherm Reiswieg Transparant is geschikt voor de Cybex Melio reiswieg. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.

  49,95

  39,95

 • Quick view

  Cybex Gazelle S Regenscherm Kinderwagen Transparant

  Het Cybex Gazelle S Regenscherm Kinderwagen Transparant is geschikt voor het zitgedeelte van de Cybex Gazelle S Kinderwagen. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.

  49,95

  35,51

 • Quick view

  Cybex Avi Regenscherm Transparant

  Het Cybex Avi Regenscherm Transparant beschermt je kindje tegen regen, wind en sneeuw en is gemakkelijk te bevestigen op de kinderwagen. Het regenscherm is geschikt voor de sportieve Cybex Avi kinderwagen.

  49,95

  44,95

 • 10% korting
  Quick view

  UPPAbaby VISTA Regenscherm Reiswieg

  Met het UPPAbaby VISTA Regenscherm Reiswieg bescherm je je kindje tegen weer en wind. Het UPPAbaby VISTA Regenscherm Reiswieg is gemakkelijk te bevestigen op de reiswieg van de UPPAbaby VISTA kinderwagen.

  29,95

  26,96

 • Quick view

  Maxi-Cosi Comfort Regenhoes Transparant

  De Maxi-Cosi Comfort Regenhoes Transparant beschermt je kindje tegen regen, wind en sneeuw en is gemakkelijk te bevestigen. Zo zit je kindje goed beschermd in iedere Maxi-Cosi kinderwagen of reiswieg.
  29,99
 • Quick view

  Cybex Talos S Regenscherm

  Het Cybex Talos S Regenscherm is geschikt voor de Cybex Talos S kinderwagen en is eenvoudig op de buggy te bevestigen en te verwijderen. Zo is je kindje in de Talos S kinderwagen goed beschermd tegen weer en wind.
  49,95
 • Quick view

  Mima Xari / Kobi Regenhoes Zitting

  Met de Mima Xari / Kobi Regenhoes Zitting wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. Het scherm past perfect op de zitting van de Mima Xari of Kobi kinderwagen en is eenvoudig te bevestigen.
  25,95
 • Quick view

  Joolz Geo 3 Regenhoes

  De Joolz Geo 3 Regenhoes is dé accessoire voor jouw Joolz Geo 3 kinderwagen om je kindje te beschermen tegen regen, kou en wind. Het regenscherm is gemakkelijk te bevestigen op de zitting en reiswieg van de wagen.

  49,95

  39,46

 • Quick view

  Easywalker Jimmey Regenscherm Zitting

  Met het Easywalker Jimmey Regenscherm Zitting wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. Het scherm past perfect op de Easywalker Jimmey Zitting en heb je in enkele seconden bevestigd.
  39,99
 • Quick view

  Thule Shine All-Weather Cover

  Het Thule Shine All-Weather Cover is geschikt voor de reiswieg en zitting van de Thule Shine Kinderwagen. De covers zijn in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer, wind en insecten.

  69,95

  62,26

 • Quick view

  Qute Q-Compact Buggy Regenscherm

  Het Qute Q-Compact Buggy Regenscherm is geschikt voor de zitting van de Qute Q-Compact Buggy. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen regen, kou en wind.

  24,95

  17,95

 • Quick view

  Joolz Geo 2 Regenhoes

  De Joolz Geo 2 Regenhoes is dé accessoire voor jouw Joolz Geo 2 kinderwagen om je kindje te beschermen tegen regen, kou en wind. Het regenscherm is gemakkelijk te bevestigen op de zitting, reiswieg en cocoon.

  49,95

  38,66

 • Quick view

  Thule Urban Glide Bassinet Regenscherm

  Het Thule Urban Glide Bassinet Regenscherm is geschikt voor de reiswieg van de Thule Urban Glide / Glide Kinderwagen. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.

  59,95

  54,95

 • Quick view

  Joolz Hub Regenhoes

  De Joolz Hub Regenhoes is dé accessoire voor jouw Joolz Hub kinderwagen om je kindje te beschermen tegen regen, kou en wind. Het regenscherm is gemakkelijk te bevestigen op de zitting, reiswieg en cocoon.

  49,95

  39,96

 • Quick view

  Stokke® Xplory® X Regenscherm Zitting

  Met de Stokke® Xplory® X Regenscherm Zitting wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. Het scherm past perfect op de zitting van de Stokke® Xplory® X kinderwagen en heb je in enkele seconden bevestigd.

  45,-

  35,55

45 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Vaderdag
Trustpilot