Kinderwagen muskietennet

Er zijn accessoires die vrijwel iedereen bij zijn kinderwagen erbij koopt. Eén van deze accessoires is een muskietennet voor je kinderwagen. Een regenhoes is in veel gevallen inbegrepen bij aanschaf van een kinderwagen, maar een muskietennet dient er apart bij bestelt te worden. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met muskietennetten. Een muskietennet beschermt je kindje tegen vliegjes, muggen en wespen. Een musthave in de zomer!

Lees meer...

Muskietennet voor je kinderwagen

Voor veel type kinderwagens is een specifiek model muskietennet verkrijgbaar. Met behulp van de filters op deze pagina verfijn je je selectie tot het merk kinderwagen waar je voor gekozen hebt. Uiteraard kun je ook kiezen voor een universeel muskietennet. Let erop dat sommige muskietennetten specifiek voor de reiswieg of het zitgedeelte van de kinderwagen ontworpen zijn. In de uitgebreide productbeschrijvingen lees je precies voor welk type kinderwagen een muskietennet geschikt is.

Kinderwagen muskietennet online kopen

De kinderwagen muskietennetten op deze pagina zijn allemaal eenvoudig online te bestellen. Alle bestellingen vanaf 20 euro worden gratis bij jou thuisbezorgd. Heb jij nog geen muskietennet voor je kinderwagen en autostoel in huis? Bestel deze dan vandaag nog via deze pagina. De meeste muskietennetten zijn uit voorraad leverbaar zodat je snel van je aankoop kunt gaan genieten.

Lees minder...
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Mima Mosquitonet

  Het Mima Mosquitonet houdt alle muggen, wespen, vliegen en ander ongedierte uit de buurt van je kindje. Zo kan je kindje ongestoord van de wandeling genieten, zonder dat het zicht van je kindje belemmert wordt.
  25,95
 • Quick view

  Easywalker Jimmey Muskietennet Reiswieg

  Het Easywalker Jimmey Muskietennet Reiswiegbeschermt je kindje tegen insecten. Ideaal in het voorjaar en de zomer dus! Het net is gemakkelijk te bevestigen over de reiswieg van de Easywalker Jimmey kinderwagen.
  39,99
 • Quick view

  Easywalker Jimmey Muskietennet Zitting

  Het Easywalker Jimmey Muskietennet Zitting beschermt je kindje tegen insecten. Ideaal in het voorjaar en de zomer dus! Het net is gemakkelijk te bevestigen over het zitgedeelte van de Easywalker Jimmey kinderwagen.
  39,99
 • Quick view

  UPPAbaby RIDGE Muskietennet

  Het UPPAbaby RIDGE Muskietennet beschermt je kindje tegen zon, wind en insecten. Ideaal in het voorjaar en de zomer dus! Het net is gemakkelijk te bevestigen over het zitgedeelte van de UPPAbaby RIDGE kinderwagen.

  65,-

  58,50

 • Quick view

  Stokke® Xplory® X Muskietennet

  Het Stokke® Xplory® X Muskietennet beschermt je kindje tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vooral in het voorjaar en in de zomer is dit muskietennet aan te bevelen voor de Stokke® Xplory® X kinderwagen.
  29,-
 • Quick view

  Cybex Avi Muskietennet Black

  Het handige Cybex Avi Muskietennet Black beschermt je kindje tegen de zon, wind en insecten. Ideaal in de zomer dus! Het muskietennet is gemakkelijk te bevestigen op de Cybex Avi Jogging kinderwagen.

  49,95

  34,90

 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Muskietennet Reiswieg

  Ga je op reis naar een zonnige of warme bestemming? Dan is het Easywalker Harvey 3 Muskietennet Reiswieg onmisbaar. Het muskietennet beschermd je kleintje tegen insecten maar ook tegen de felle UV stralen.

  39,99

  35,99

 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Muskietennet Zitting

  Ga je op reis naar een zonnige of warme bestemming? Dan is het Easywalker Harvey 3 Muskietennet Zitting onmisbaar. Het muskietennet beschermd je kleintje tegen insecten maar ook tegen de felle UV stralen.

  39,99

  35,99

 • Quick view

  Britax Römer Smile III Weather Kit

  Met het Britax Römer Smile III Weather Kit ben je op alles voorbereid als je met kindje op pad gaat. Het weerpakket is geschikt voor de Smile III kinderwagen en is inclusief 2x een regenscherm en een muskietennet.
  94,90
 • Quick view

  Easywalker Jackey Muskietennet

  Het Easywalker Jackey Muskietennet beschermt je kindje tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vooral in het voorjaar en in de zomer is dit muskietennet aan te bevelen voor de Easywalker Jackey buggy.
  24,99
 • Quick view

  Cybex Platinum Muskietennet Black

  Het Cybex Platinum Muskietennet Black beschermt je kindje tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vooral in het voorjaar en in de zomer is dit muskietennet aan te bevelen voor de Cybex Priam en Mios buggy.
  34,95
 • Quick view

  Thule Urban Glide 2 Muskietennet

  Het Thule Urban Glide 2 Muskietennet beschermt je kindjes tegen zon, wind en insecten. Ideaal in het zomerseizoen dus! Het muskietennet is gemakkelijk te bevestigen op de Thule Urban Glide 2 Duowagen.

  69,95

  69,71

 • Quick view

  Easywalker Muskietennet

  Het Easywalker buggy muskietennet beschermd je kindje tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vooral in het voorjaar en in de zomer is dit muskietennet aan te bevelen voor de Easywalker buggy.

  14,99

  11,99

 • Quick view

  Universele Klamboe Voor Kinderwagen Wit

  De Universele Klamboe Voor Kinderwagen Wit is geschikt voor de reiswiegen van alle kinderwagens. Wanneer je een kinderwagen hebt zonder uitstekende voetensteun dan kun je de klamboe ook gebruiken voor de zitting.

  4,25

  3,95

 • Quick view

  Joolz Uni 2 Comfort Cover

  Deze Joolz Uni 2 Comfort Cover is ideaal wanneer je op pad gaat met je kindje. De cover zorgt er voor dat je kindje bescherm is tegen licht, zonnestralen en geluiden. De cover is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen.
  49,95
 • Quick view

  Joolz Uni 2 Muskietennet

  Dit Joolz Uni 2 Muskietennet beschermd je kindje tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vooral in het voorjaar en de zomer is het muskietennet aan te bevelen voor de Joolz Day 2, Day 3, Geo 2 en Hub kinderwagen.

  29,95

  26,96

 • Quick view

  Doona Muskietennet

  Het Doona muskietennet houdt insecten en ongedierte op een veilige afstand van je kindje. Het muskietennet sluit perfect aan op de Doona autostoel en is gemaakt van transparant en ademend materiaal.
  19,90
 • Quick view

  Qtus DuetPro Muskietennet Zitgedeelte Grey

  Ga je op reis naar een zonnige of warme bestemming? Dan is het Qtus DuetPro Muskietennet Zitgedeelte Grey onmisbaar over de Qtus DuetPro zitje. Het beschermd je kleintje tegen insecten maar ook tegen de felle UV stralen.
  15,-
 • Quick view

  Thule Spring Muskietennet

  Het Thule Spring Muskietennet beschermt je kindje tegen zon, wind en insecten. Ideaal in het voorjaar en de zomer dus! Het muskietennet is gemakkelijk te bevestigen over het zitgedeelte van de Thule Spring buggy.

  39,95

  35,96

 • Quick view

  Maxi-Cosi Muskietennet Black

  Het Maxi-Cosi Muskietennet Black is geschikt voor alle Maxi-Cosi kinderwagens en reiswiegjes. Het net is eenvoudig te bevestigen en beschermt je kindje tegen muggen, wespen en andere ongewenste insecten.
  29,99
 • Quick view

  Thule Sleek Muskietennet Zitting

  Het Thule Sleek Muskietennet is geschikt voor de zitting van de Thule Sleek Kinderwagen. Het muskietennet is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen insecten zoals wespen en muggen.

  39,95

  35,96

 • Quick view

  Mima Zigi Muskietennet Zitting

  Het Mima Zigi Muskietennet is geschikt voor de zitting van de Mima Zigi Kinderwagen. Het muskietennet is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen insecten zoals wespen en muggen.

  41,50

  37,35

 • Quick view

  Easywalker Harvey 2 Muskietennet Reiswieg

  Ga je op reis naar een zonnige of warme bestemming? Dan is het Easywalker Harvey 2 Muskietennet Reiswieg onmisbaar. Het muskietennet beschermd je kleintje tegen insecten maar ook tegen de felle UV stralen.

  32,99

  29,95

 • Quick view

  Easywalker Charley Muskietennet Zitting

  Het Easywalker Charley Muskietennet is geschikt voor de zitting van de Easywalker Charley Kinderwagen. Het muskietennet is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen insecten zoals wespen en muggen.
  32,99
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Vaderdag
Trustpilot