Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderwagen parasol

Met een kinderwagen parasol maak je jouw kinderwagen helemaal compleet. Natuurlijk is iedere kinderwagen voorzien van een zonnekap, maar in de praktijk zal je merken dat de meeste zonnestralen toch langs de zonnekap glippen en alsnog je kindje bereiken. Met een parasol kun je je kindje nog beter beschermen tegen de zon. Wanneer je een doek over de kinderwagen heen legt wordt het nog warmer voor kindje en zal er na verloop van tijd een tekort aan frisse lucht ontstaan. Met een parasol blokkeer je de zonnestralen maar kriijgt je kindje nog steeds voldoende frisse lucht. 

Lees meer...

Parasol voor je kinderwagen bevestigen

In de meeste gevallen kun je een parasol heel eenvoudig op het frame van je kinderwagen bevestigen. Bij enkele merken heb je een parasolclip nodig om de parasol correct te bevestigen. Wanneer dit van toepassing staat dit vermeldt in de productbeschrijving van de parasol.

Kinderwagen parasol online bestellen

Net zoals alle andere artikelen op deze website zijn ook de parasols op deze pagina online te bestellen. Je profiteert altijd van onze Laagste Prijsgarantie. Bovendien worden alle orders vanaf 20 euro gratis bij jou thuisbezorgd. Twijfel je of de parasol geschikt is voor jouw kinderwagen? Neem dan telefonisch of via WhatsApp contact met ons op via 0488 488 888. Onze deskundige medewerkers helpen je graag.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

16 producten

Populariteit
 • Bugaboo Parasol
  49,95 Adviesprijs 0,-
 • Dubatti Parasol
  39,- Adviesprijs 0,-
 • Joolz Uni 2 Parasol
  49,95 Adviesprijs 0,-
 • Mima Parasol
  44,05 Adviesprijs 0,-
 • Titaniumbaby Universele Parasol
  9,99 Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 35,-
  Supersnelle levering
 • Maxi-Cosi Parasol
  39,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

16 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader