Kinderwagen parasol

Met een kinderwagen parasol maak je jouw kinderwagen helemaal compleet. Natuurlijk is iedere kinderwagen voorzien van een zonnekap, maar in de praktijk zal je merken dat de meeste zonnestralen toch langs de zonnekap glippen en alsnog je kindje bereiken. Met een parasol kun je je kindje nog beter beschermen tegen de zon. Wanneer je een doek over de kinderwagen heen legt wordt het nog warmer voor kindje en zal er na verloop van tijd een tekort aan frisse lucht ontstaan. Met een parasol blokkeer je de zonnestralen maar kriijgt je kindje nog steeds voldoende frisse lucht. 

Lees meer...

Parasol voor je kinderwagen bevestigen

In de meeste gevallen kun je een parasol heel eenvoudig op het frame van je kinderwagen bevestigen. Bij enkele merken heb je een parasolclip nodig om de parasol correct te bevestigen. Wanneer dit van toepassing staat dit vermeldt in de productbeschrijving van de parasol.

Kinderwagen parasol online bestellen

Net zoals alle andere artikelen op deze website zijn ook de parasols op deze pagina online te bestellen. Je profiteert altijd van onze Laagste Prijsgarantie. Bovendien worden alle orders vanaf 20 euro gratis bij jou thuisbezorgd. Twijfel je of de parasol geschikt is voor jouw kinderwagen? Neem dan telefonisch of via WhatsApp contact met ons op via 0488 488 888. Onze deskundige medewerkers helpen je graag.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Fresk Deer Paraplu Olive

  Met de schattige Fresk Deer Paraplu Olive bescherm je je kindje optimaal tegen regen en wind. De stijlvolle paraplu is gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal en voorzien van een kindvriendelijk handvat.
  21,95
 • Quick view

  Titaniumbaby Universele Parasol Black

  De stijlvolle Titaniumbaby Universele Parasol Black is gemakkelijk te bevestigen op een buggy of kinderwagen. De parasol beschermt je kindje tegen zonnestralen, warmte en regen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  18,95

  12,95

 • Quick view

  Fresk Rabbit Paraplu Sandshell

  Met de schattige Fresk Rabbit Paraplu Sandshell bescherm je je kindje optimaal tegen regen en wind. De stijlvolle paraplu is gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal en voorzien van een kindvriendelijk handvat.
  21,95
 • Quick view

  GB Parasol Black

  De GB Parasol Black is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol is eenvoudig te bevestigen op de GB kinderwagens en buggy's en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.
  59,95
 • Quick view

  Fresk Dandelion Paraplu

  Met de schattige Fresk Dandelion Paraplu bescherm je je kindje optimaal tegen regen en wind. De stijlvolle paraplu is gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal en voorzien van een kindvriendelijk handvat.
  21,95
 • Quick view

  Fresk Hedgehog Paraplu

  Met de schattige Fresk Hedgehog Paraplu bescherm je je kindje optimaal tegen regen en wind. De stijlvolle paraplu is gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal en voorzien van een kindvriendelijk handvat.
  21,95
 • Quick view

  Bellasol Leopard Parasol

  De stijlvolle Bellasol Leopard Parasol is gemakkelijk te bevestigen op bijna alle buggy's of kinderwagens. De parasol beschermt je kindje tegen zonnestralen, warmte en regen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  44,95
 • Quick view

  Bellasol Stippen Parasol

  De stijlvolle Bellasol Stippen Parasol is gemakkelijk te bevestigen op bijna alle buggy's of kinderwagens. De parasol beschermt je kindje tegen zonnestralen, warmte en regen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  44,95
 • Quick view

  Bellasol Leopard Parasol Black / Grey

  De Bellasol Leopard Parasol Black / Grey is gemakkelijk te bevestigen op bijna alle buggy's of kinderwagens. De parasol beschermt je kindje tegen zonnestralen, warmte en regen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,95
 • Quick view

  Bellasol Marble Parasol Gold

  De stijlvolle Bellasol Marble Parasol Gold is gemakkelijk te bevestigen op bijna alle buggy's of kinderwagens. De parasol beschermt je kindje tegen zonnestralen, warmte en regen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,95
 • Quick view

  Cybex Priam We The Best Parasol Blue

  Met de Cybex Priam We The Best Parasol Blue zit je kindje altijd heerlijk in de schaduw. De parasol is perfect te combineren met de Cybex Priam kinderwagen en gemakkelijk te bevestigen aan het kinderwagenframe.
  79,95
 • Quick view

  Titaniumbaby Universele Parasol

  De stijlvolle Titaniumbaby Universele Parasol is gemakkelijk te bevestigen op een buggy of kinderwagen. De parasol beschermt je kindje tegen zonnestralen, warmte en regen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  12,95

  11,96

 • Tijdelijke actie!
  Quick view

  Cybex Priam Parasol Black

  De Cybex Priam Parasol Black biedt optimale bescherming tegen de felle zonnestralen (UVP50+). De parasol wordt geleverd inclusief clip en is eenvoudig te monteren op het frame van de Cybex Priam kinderwagen.

  59,95

  49,95

 • Quick view

  Mima Xari Clip Voor Parasol/Cup Holder

  De Mima Xari Clip Voor Parasol/Cup Holder bevestig je de Mima Parasol of Mima Cup Holder aan jouw Mima Xari kinderwagen.

  10,50

  9,-

 • Quick view

  Dubatti Parasol

  Heb jij een Dubatti kinderwagen? Dan is deze Dubatti parasol een echte must-have voor jou. Deze flexibele parasol buig je in iedere gewenst richting en beschermt jouw kindje tegen felle zonnestralen.
  29,95
 • Quick view

  Joolz Uni 2 Parasol

  De Joolz Uni 2 Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol is eenvoudig te bevestigen op de Joolx kinderwagens en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.
  49,95
 • Quick view

  Bugaboo Parasol

  Ben jij in het bezit van een Bugaboo kinderwagen? Breidt de collectie dan uit met een Bugaboo parasol. Deze universele parasol buig je in iedere gewenste richting en beschermt jouw kindje tegen felle zonnestralen.

  Normale prijs: 49,-

  Special Price 44,81

 • Quick view

  Mima Parasol

  Met de Mima Parasol zit je kindje altijd heerlijk in de schaduw. De Mima Parasol is perfect te combineren met de Mima kinderwagens en is gemakkelijk te bevestigen met de (los verkrijgbare) clip.
  49,-
18 Resultaten
Trustpilot