Kinderwagen zonnekap

Een kinderwagen wordt altijd standaard geleverd met een zonnekap. Vaak zijn er zonnekappen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is natuurlijk heel erg leuk om bijvoorbeeld voor een roze zonnekap te gaan wanneer je een meisje verwach. Wanneer je later nog een jongetje krijgt kun je eenvoudig een andere kleur zonnekap voor je kinderwagen bestellen via deze pagina. Je kunt ook per seizoen switchen van zonnekap. Een licht, vrolijk printje in de zomer en een donkere tint voor de winter. 

Lees meer...

Musthave voor je kinderwagen

Bij een zonnekap denk je vaak dat dit een echte musthave is voor de zomermaanden. Maar ook in de wintermaanden zijn er vaak zonnestralen die je kindje in de ogen kunnen schijnen. Zo heb je vier seizoenen per jaar plezier van je zonnekap. Een zonnekap beschermt je kindje niet alleen tegen de zon, maar ook tegen wind en regen. 

Kinderwagen zonnekap online kopen

Op deze pagina vind je ons assortiment met zonnekappen. Alle bestellingen vanaf 20 euro worden gratis thuisbezorgd. Je kunt met behulp van de filters op deze pagina je selectie eenvoudig verfijnen op merk of kleur zodat je snel de zonnekap gevonden hebt waar je naar op zoek bent. Bij Babypark profiteer je bovendien altijd van de laagste prijsgarantie.

Lees minder...
20 Resultaten
 • Quick view

  Doona Zonnescherm

  Met het Doona zonnescherm zit je kindje altijd en overal in de schaduw. Ook biedt het optimale bescherming tegen de felle zonnestralen en houdt het insecten op een veilige afstand van je kindje.
  24,90
 • Quick view

  Easywalker Zonnescherm

  Het Easywalker Zonnescherm is te bevestigen aan de zonnekap van je buggy of kinderwagen. Het zonnescherm beschermt je kindje tegen zonnestralen, wind en insecten. Een onmisbare accessoire voor de zomer dus!
  29,99
 • Quick view

  Cybex Mios Color Pack

  Met de Cybex Mios Color Pack verander je in een handomdraai de look van je Cybex Mios Kinderwagen. Leuk bij een nieuw seizoen of de komst van een tweede kindje! Zo vervoer jij je kindje altijd in stijl.
  59,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey Breezy Zonnekap

  De Bugaboo Donkey Breezy Zonnekap is een echte musthave die je kindje beschermt tegen de felle zon en muggen. De handige zonnekap is geschikt voor de Bugaboo Donkey kinderwagens en laat een koele bries door.
  84,95
 • Quick view

  Dubatti Zonnekap + Aanvullende Bekleding

  Met een stijlvolle extra Dubatti Zonnekap + Aanvullende Bekleding kun je de look van je Dubatti kinderwagen heel makkelijk aanpassen. Leuk bij een nieuw seizoen of wanneer je de kinderwagen voor een ander kindje wilt gebruiken!

  119,-

  100,-

 • Quick view

  Stokke® Xplory® X Zonnescherm

  Het Stokke® Xplory® X Zonnescherm is eenvoudig te bevestigen aan de reiswieg van de Stokke® Xplory® X kinderwagen. Het zonnescherm is een onmisbare accessoire voor de zomer en beschermt je kindje tegen zonnestralen.
  49,-
 • Quick view

  Bugaboo Bee Breezy Zonnekap

  Met de Bugaboo Bee Breezy Zonnekap voor de Bugaboo Bee kan je kindje genieten van extra ventilatie en meer schaduw. De Breezy zonnekap biedt een uitstekende UV-bescherming en is water- en olie afstotend.

  Normale prijs: 99,95

  Special Price 75,30

 • Quick view

  Bugaboo Fox 3 Zonnekap

  Met een extra Bugaboo Fox 3 Zonnekap kan je snel en gemakkelijk de look van je Bugaboo kinderwagen aanpassen. De stijlvolle zonnekap van Bugaboo is geschikt voor de Bugaboo Fox 2, Fox 3 en Lynx kinderwagens.

  99,95

  84,95

 • Quick view

  Bugaboo Donkey 5 Zonnekap

  Met een extra Bugaboo Donkey 5 Zonnekap kun je de look van je Bugaboo Donkey 5 kinderwagen aanpassen. Perfect bij een nieuw seizoen of wanneer je de kinderwagen voor een ander kindje wilt gaan gebruiken!
  99,95
 • Quick view

  Bugaboo Fox / Cameleon 3 / Lynx Breezy Zonnekap

  De stijlvolle Bugaboo Fox / Cameleon 3 / Lynx Breezy Zonnekap beschermt je kindje tegen de felle zon en muggen. De multifunctionele zonnekap is geschikt voor de Bugaboo Fox, Cameleon 3 en Lynx kinderwagen.

  Normale prijs: 99,95

  Special Price 94,95

 • Quick view

  Joolz Geo 3 Zonnekap

  De Joolz Geo 3 Zonnekap zorgt er voor dat je kindje beschermt is tegen regen, zon en wind. Je kunt de praktische zonnekap eenvoudig bevestigen op de Joolz Geo 3 kinderwagen en naar buiten voor een wandeling.
  69,95
 • Quick view

  Thule Spring Zonnekap

  De Thule Spring Zonnekap zorgt er voor dat je kindje beschermt is tegen regen, zon en wind. Je kan de stijlvolle zonnekap eenvoudig bevestigen op de Thule Spring buggy en naar buiten voor een wandeling.
  49,95
 • Quick view

  Cybex Marcel Wanders Zonnekap

  De Cybex Marcel Wanders Zonnekap is geschikt voor de Marcel Wanders rocker en voor de bouncer. De zonnekap is makkelijk te bevestigen op het stoeltje en beschermt je kindje tegen felle zonnestralen.
  49,95
 • Quick view

  Bugaboo Bee 5 Zonnekap

  Met een extra Bugaboo Bee 5 zonnekap kun je de look van je Bugaboo Bee 5 kinderwagen heel gemakkelijk aanpassen. Leuk bij een nieuw seizoen of wanneer je de kinderwagen voor een ander kindje wilt gaan gebruiken!
  89,95
 • Quick view

  Dooky Cover

  De Dooky Cover beschermt je kindje tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. De universele Dooky Cover is dankzij flexibele ringen eenvoudig te bevestigen aan autostoeltjes, kinderwagens en zelfs buggy's.

  Normale prijs: 19,95

  Special Price 18,99

 • Quick view

  Dooky Dandelion Cover

  De Dooky Dandelion Cover beschermt je kindje tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. De universele cover is dankzij flexibele ringen eenvoudig te bevestigen aan autostoeltjes, kinderwagens én buggy's.

  24,99

  19,20

 • Quick view

  Dooky Tuscany Cover

  De stijlvolle Dooky Tuscany Cover beschermt je kindje tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. De universele cover is dankzij flexibele ringen eenvoudig te bevestigen aan autostoeltjes, kinderwagens én buggy's.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Dooky Linea Cover

  De stijlvolle Dooky Linea Cover beschermt je kindje tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. De universele cover is dankzij flexibele ringen eenvoudig te bevestigen aan autostoeltjes, kinderwagens én buggy's.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Dooky Crowns Cover Light Grey

  De Dooky Crowns Cover Light Grey beschermt je kindje tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. De universele cover is dankzij flexibele ringen eenvoudig te bevestigen aan autostoeltjes, kinderwagens én buggy's.

  24,99

  18,99

 • Quick view

  Dooky Cover Silver Stars

  De Dooky Cover Silver Stars beschermt je kindje tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. De universele Dooky Cover is dankzij flexibele ringen eenvoudig te bevestigen aan autostoeltjes, kinderwagens en zelfs buggy's.

  24,99

  19,99

20 Resultaten
Trustpilot