6 Resultaten
 • Quick view

  Joolz Hub Cocoon

  De Joolz Hub Cocoon is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 18 maanden. De cocoon is een handige aanvulling op het zitje van de Joolz Hub kinderwagen en wordt geleverd inclusief een matras.
  139,-
 • Quick view

  Easywalker Harvey² Tweede Zitting

  Gezinsuitbreiding? De Easywalker Harvey² kinderwagen groeit met jullie mee met de Easywalker Harvey² Tweede Zitting. Vergeet niet de Easywalker Harvey² Uitbreidingsset mee te bestellen om de zitting te bevestigen.
  149,99
 • Quick view

  Mima Bo Stoffen Zitting

  De Mima Bo Stoffen Zitting is ideaal wanneer je wilt dat je kindje comfortabel in de Mima Bo buggy zit. De stoffen zitting is te verkrijgen in 2 varianten, voelt heerlijk zacht aan en voegt net dat beetje style aan de Mima Bo buggy toe.
  39,95
 • Quick view

  Quinny Hubb From-Birth Cocoon

  De Quinny Hubb From-Birth Cocoon biedt je kindje in de eerste maanden extra veel geborgenheid en bescherming. De cocoon is een babynestje dat je kunt gebruiken in combinatie met de Quinny Hubb kinderwagen.

  93,45

  92,76

 • Quick view

  Easywalker Harvey² Tweede Zitting Exclusive Grey

  Gezinsuitbreiding? De Easywalker Harvey² kinderwagen groeit met jullie mee met de Easywalker Harvey² Tweede Zitting Night Black. Vergeet niet de Easywalker Harvey² Uitbreidingsset mee te bestellen om de zitting te bevestigen.
  149,99
 • Quick view

  Mima Kobi Tweelingzitting / Reiswieg

  Profiteer optimaal van jouw multifunctionele Mima Kobi kinderwagen met deze tweelingzitting / reiswieg. Twee kinderen vervoeren van dezelfde of verschillende leeftijd in één kinderwagen wordt een fluitje van een cent.
  339,25
6 Resultaten