Kinderwagen zitgedeelte

Bij aanschaf van een kinderwagen is een zitje altijd inbegrepen. Soms wil je je zitje vervangen. Bijvoorbeeld omdat je graag een ander kleurtje wilt of omdat het zitje verkleurd of kapot is. Er zijn ook kinderwagens die kunnen worden uitgebreid met een tweede zitje. Ideaal wanneer je gezin groeit, want zo kan de kinderwagen met je gezin mee groeien. Met een extra zitje kun je de kinderwagen dan voor twee kindjes gebruiken en hoef je niet een aparte duowagen te kopen.

Lees meer...

Extra zitje voor je kinderwagen

In de uitgebreide productbeschrijvingen bij de artikelen op deze pagina lees je precies over wat voor een soort zitje het gaat. Ben je op zoek naar een nieuw, vervangend zitje of een tweede zitje als uitbreiding van je kinderwagen? Beide types vind je op deze pagina met zitgedeeltes voor kinderwagens.

Kinderwagen zitgedeelte online kopen

Voordat je een kinderwagen zitgedeelte bestelt is het belangrijk om te weten met welk type kinderwagen je het zitje wilt gaan gebruiken. In de uitgebreide productbeschrijvingen staat vermeld voor welk type kinderwagen de desbetreffende zitting geschikt is. Kom je er niet helemaal uit? Vraag dan gerust hulp via 0488 488 888 of kom langs in onze megastores. Onze medewerkers helpen je graag!

Lees minder...
25 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Joolz Geo 3 Tweede Zitje

  Met het Joolz Geo 3 Tweede Zitje creëer je een tweede zitplek op jouw jouw Joolz Geo 3 kinderwagen voor kindjes vanaf 6 maanden. Je klikt de Geo 3 zitting op het frame met de adapters (niet meegeleverd).
  229,-
 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Premium Tweede Zitting

  De Easywalker Harvey 3 kinderwagen groeit met jullie mee met de Easywalker Harvey 3 Premium Tweede Zitting. Vergeet niet de Easywalker Harvey 3 Uitbreidingsset mee te bestellen om de zitting te bevestigen.

  Normale prijs: 199,99

  Special Price 169,99

 • Quick view

  Mutsy NIO North Zitting

  Met de Mutsy NIO North Zitting creëer je een comfortabele zitplaats bij jouw Mutsy NIO Kinderwagen. Het zitje heeft een handige grote zonnekap en kan in beide richtingen op het frame worden geplaatst.

  215,-

  129,-

 • Quick view

  Mutsy NIO Adventure Zitting

  Met de Mutsy NIO Adventure Zitting creëer je een comfortabele zitplaats bij jouw Mutsy NIO Kinderwagen. Het zitje heeft een handige grote zonnekap en kan in beide richtingen op het frame worden geplaatst.

  215,-

  193,50

 • Quick view

  Mutsy ICON Leisure Zitting

  Met de Mutsy ICON Leisure Zitting creëer je een comfortabele zitplaats bij jouw Mutsy ICON Kinderwagen. Het zitje heeft een handige grote zonnekap en kan in beide richtingen op het frame worden geplaatst.

  205,-

  123,-

 • Quick view

  Mutsy ICON Vision Zitting

  Met de Mutsy ICON Vision Zitting creëer je een comfortabele zitplaats bij jouw Mutsy ICON Kinderwagen. Het zitje heeft een handige grote zonnekap en kan in beide richtingen op het frame worden geplaatst.

  225,-

  135,-

 • Quick view

  Joolz Day+ Summerseat

  De Joolz Day+ Summerseat is de perfecte zomer accessoire voor de Joolz Day+ kinderwagen. Het zitje biedt optimale ventilatie en zorgt dat je kindje comfortabel in de kinderwagen zit zonder dat het erg warm wordt.

  109,95

  75,-

 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 Connect Uitbreidingsset 6 Mnd White

  De Babyzen Yoyo2 Connect Uitbreidingsset 6 Mnd White is de perfecte accessoire voor jouw Babyzen Yoyo2 buggy. Met deze handige uitbreiding maak je jouw buggy namelijk een duo of twin buggy voor twee kindjes.
  420,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 Connect Uitbreidingsset 6 Mnd Black

  De Babyzen Yoyo2 Connect Uitbreidingsset 6 Mnd Black is de perfecte accessoire voor jouw Babyzen Yoyo2 buggy. Met deze handige uitbreiding maak je jouw buggy namelijk een duo of twin buggy voor twee kindjes.

  440,-

  420,-

 • Quick view

  Cybex Zeno Seat Pack

  De Cybex Zeno Seat Pack is de bekleding set voor de zitting van de stijlvolle Cybex Zeno kinderwagen. Met deze set verander je in een handomdraai de uitstraling van jouw Cybex Zeno kinderwagen.

  Normale prijs: 269,-

  Special Price 186,03

 • Quick view

  Cybex Avi Seat Pack

  De Cybex Avi Seat Pack is een handige bekleding set voor de zitting van de stijlvolle Cybex Avi kinderwagen. Met deze bekleding set verander je in een handomdraai de uitstraling van jouw Cybex Avi kinderwagen.

  149,95

  119,-

 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Tweede Zitting

  De Easywalker Harvey 3 kinderwagen groeit met jullie mee met de Easywalker Harvey 3 Tweede Zitting. Vergeet niet de Easywalker Harvey 3 Uitbreidingsset mee te bestellen om de zitting te bevestigen.

  Normale prijs: 174,99

  Special Price 139,99

 • Quick view

  Joolz Hub Plus Cocoon

  De Joolz Hub Plus Cocoon is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 18 maanden. De cocoon is een handige aanvulling op het zitje van de Joolz Hub kinderwagen en wordt geleverd inclusief een matras.

  Normale prijs: 149,-

  Special Price 99,-

 • Quick view

  Thule Sleek Tweede Zitje

  Met het Thule Sleek Tweede Zitje creëer je een extra zitplaats bij jouw Thule Sleek Kinderwagen. Het zitje heeft een handige zonnekap en is zowel naar je toe als van je af gericht op het frame te plaatsen.
  289,-
 • Quick view

  Nuna Demi™ Grow Tweede Zitje

  Met het Nuna Demi™ Grow Tweede Zitje creëer je een extra zitplaats voor jouw Nuna Demi™ Grow Kinderwagen. Het zitje heeft een maximaal draaggewicht van 15 kg en een extra grote zonnekap met een handig kijkvenster.
  299,-
 • Quick view

  Silver Cross Wave Tweede Zitje

  Het Silver Cross Wave Tweede Zitje maakt van de Silver Cross Wave kinderwagen een praktische duowagen voor twee kindjes. Het zitje is omkeerbaar en kan dus zowel naar je toe als van je af gericht gebruikt worden.
  319,-
 • Quick view

  Mima Bo Stoffen Zitting

  De Mima Bo Stoffen Zitting is ideaal wanneer je wilt dat je kindje comfortabel in de Mima Bo buggy zit. De stoffen zitting is te verkrijgen in 2 varianten, voelt heerlijk zacht aan en voegt net dat beetje style aan de Mima Bo buggy toe.
  37,50
 • Quick view

  Mima Bo Stoffen Zitting Furry Duck

  Prachtige accessoire voor bij uw Mima Bo buggy
  39,95
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA V2 Tweede Zitje

  Met het UPPAbaby VISTA V2 Tweede Zitje creëer je een extra zitplaats bij jouw UPPAbaby VISTA V2 Kinderwagen. Het zitje heeft een extra grote zonnekap en wordt geleverd inclusief de bijbehorende adapters.
  269,95
 • Quick view

  Cybex Gazelle S Seat Unit Taupe

  Met de Cybex Gazelle S Seat Unit Taupe creëer je een extra zitplaats bij jouw Gazelle S kinderwagen. Het comfortabele zitje wordt geleverd inclusief zonnekap, harnasvulling, comfort kussen en voetensteun.
  289,-
 • Quick view

  Cybex Gazelle S Seat Unit Black

  Met de Cybex Gazelle S Seat Unit Black creëer je een extra zitplaats bij jouw Gazelle S kinderwagen. Het comfortabele zitje wordt geleverd inclusief zonnekap, harnasvulling, comfort kussen en voetensteun.

  Normale prijs: 269,95

  Special Price 269,-

 • Quick view

  Thule Sleek Tweede Zitje On Black

  Met het Thule Sleek Tweede Zitje On Black creëer je een extra zitplaats bij jouw Thule Sleek Kinderwagen. Het zitje met zonnekap en is zowel naar je toe als van je af gericht op het frame te plaatsen.
  289,-
 • Quick view

  Joolz Geo 2 Summerseat

  De Joolz Geo 2 Summerseat is de perfecte zomer accessoire voor de Joolz Geo 2 kinderwagen. Het zitje biedt optimale ventilatie en zorgt dat je kindje comfortabel in de kinderwagen zit zonder dat het erg warm wordt.

  109,95

  104,95

 • Quick view

  Mutsy NIO Explore Zitting Shade

  Met de Mutsy NIO Explore Zitting Shade creëer je een comfortabele zitplaats bij jouw Mutsy NIO Kinderwagen. Het zitje heeft een handige grote zonnekap en kan in beide richtingen op het frame worden geplaatst.

  250,-

  150,-

25 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot