15 Resultaten
 • Quick view

  Qtus DuetPro Tweede Zitje Black

  Het Qtus DuetPro Tweede Zitje Black maakt van de Qtus DuetPro kinderwagen een praktische duowagen voor twee kindjes. Het zitje is omkeerbaar en kan dus zowel naar je toe als van je af gericht gebruikt worden.
  150,-
 • Quick view

  Qtus DuetPro Tweede Zitje

  Het Qtus DuetPro Tweede Zitje maakt van de Qtus DuetPro kinderwagen een praktische duowagen voor twee kindjes. Het zitje is omkeerbaar en kan dus zowel naar je toe als van je af gericht gebruikt worden.
  150,-
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA Tweede Zitje Lederen Accenten

  Met het UPPAbaby VISTA Tweede Zitje Lederen Accenten creëer je een extra zitplaats bij jouw UPPAbaby VISTA Kinderwagen. Het zitje heeft een extra grote zonnekap en wordt geleverd inclusief de bijbehorende adapters.
  285,-
 • Quick view

  Nuna Demi™ Grow Tweede Zitje

  Met het Nuna Demi™ Grow Tweede Zitje creeër je een extra zitplaats voor jouw Nuna Demi™ Grow Kinderwagen. Het zitje heeft een maximaal draaggewicht van 22 kg en een extra grote zonnekap met een handig kijkvenster.
  250,-
 • Quick view

  Joolz Hub Cocoon

  De Joolz Hub Cocoon is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 18 maanden. De cocoon is een handige aanvulling op het zitje van de Joolz Hub kinderwagen en wordt geleverd inclusief een matras.
  139,-
 • Quick view

  Thule Sleek Tweede Zitje

  Met het Thule Sleek Tweede Zitje creëer je een extra zitplaats bij jouw Thule Sleek Kinderwagen. Het zitje heeft een handige zonnekap en is zowel naar je toe als van je af gericht op het frame te plaatsen.
  299,95
 • Quick view

  Easywalker Harvey² Tweede Zitting

  Gezinsuitbreiding? De Easywalker Harvey² kinderwagen groeit met jullie mee met de Easywalker Harvey² Tweede Zitting. Vergeet niet de Easywalker Harvey² Uitbreidingsset mee te bestellen om de zitting te bevestigen.
  149,99
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA Tweede Zitje Jake Zwart

  Met het UPPAbaby VISTA Tweede Zitje Jake Zwart creëer je een extra zitplaats bij jouw UPPAbaby VISTA Kinderwagen. Het zitje heeft een extra grote zonnekap en wordt geleverd inclusief de bijbehorende adapters.
  285,-
 • Quick view

  Silver Cross Wave Tweede Zitje

  Het Silver Cross Wave Tweede Zitje maakt van de Silver Cross Wave kinderwagen een praktische duowagen voor twee kindjes. Het zitje is omkeerbaar en kan dus zowel naar je toe als van je af gericht gebruikt worden.
  325,-
 • Quick view

  Quinny Hubb From-Birth Cocoon

  De Quinny Hubb From-Birth Cocoon biedt je kindje in de eerste maanden extra veel geborgenheid en bescherming. De cocoon is een babynestje dat je kunt gebruiken in combinatie met de Quinny Hubb kinderwagen.

  93,45

  92,76

 • Quick view

  Thule Sleek Tweede Zitje Black On Black

  Met het Thule Sleek Tweede Zitje Black On Black creëer je een extra zitplaats bij jouw Thule Sleek Kinderwagen. Het zitje met zonnekap en is zowel naar je toe als van je af gericht op het frame te plaatsen.
  329,95
 • Quick view

  Mima Bo Stoffen Zitting

  De Mima Bo Stoffen Zitting is ideaal wanneer je wilt dat je kindje comfortabel in de Mima Bo buggy zit. De stoffen zitting is te verkrijgen in 2 varianten, voelt heerlijk zacht aan en voegt net dat beetje style aan de Mima Bo buggy toe.
  39,95
 • Quick view

  Silver Cross Coast Tweede Zitje

  Het Silver Cross Coast Tweede Zitje maakt van de Silver Cross Coast een praktische duowagen voor twee kindjes. Het zitje is omkeerbaar en kan dus zowel naar je toe als van je af gericht gebruikt worden.
  325,-
 • Quick view

  Easywalker Harvey² Tweede Zitting Exclusive Grey

  Gezinsuitbreiding? De Easywalker Harvey² kinderwagen groeit met jullie mee met de Easywalker Harvey² Tweede Zitting Night Black. Vergeet niet de Easywalker Harvey² Uitbreidingsset mee te bestellen om de zitting te bevestigen.
  149,99
 • Quick view

  Mima Kobi Tweelingzitting / Reiswieg

  Profiteer optimaal van jouw multifunctionele Mima Kobi kinderwagen met deze tweelingzitting / reiswieg. Twee kinderen vervoeren van dezelfde of verschillende leeftijd in één kinderwagen wordt een fluitje van een cent.
  339,25
15 Resultaten