Boodschappennetjes

Vul jouw kinderwagen aan met een handig boodschappennetje. Wij verkopen bijpassende boodschappennetjes voor allerlei merken kinderwagens. Op deze pagina tref je ons actuele aanbod aan. Meer gedetailleerde informatie vind je in de productbeschrijvingen.

Lees meer...

De voordelen

De meeste boodschappennetjes bevestig je heel gemakkelijk aan de kinderwagen en haal je er ook weer heel gemakkelijk vanaf. Als je de boodschappen mee naar binnen wilt nemen, draag je deze gewoon met netje en al met je mee. Dat maakt een boodschappennetje ideaal.

Bestel direct online

Boodschappenetjes bestel je heel gemakkelijk online via onze webshop. Indien jouw online order en betaling ons nog vóór 20:00 uur bereiken, kunnen wij jouw bestelling meestal de volgende dag aan huis bezorgen. Zo eenvoudig is het winkelen op Babypark.nl.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Joolz Day 2 XL Boodschappentas Zwart

  De Joolz Day 2 XL Boodschappentas is ideaal voor alle extra spulletjes die je mee wilt nemen met jouw Joolz Day 2 kinderwagen. De tas is voorzien van een grote opening en kan tot maximaal 5kg dragen.
  49,95
 • Quick view

  Joolz Geo 2 Sidepack

  De stijlvolle Joolz Geo 2 Sidepack is een praktische accessoire voor de Joolz Geo 2 kinderwagen. De sidepack kan makkelijk aan de zijkant van het frame worden bevestigd en levert extra opbergruimte op.
  64,95
 • Quick view

  Easywalker XL Shopping Bag

  Met de Easywalker XL Shopping Bag neem je eenvoudig alle spulletjes met je mee. Of je nu op vakantie gaat of een dagje gaat shoppen, de XL Shopping Bag van Easywalker komt altijd van pas.
  39,99
3 Resultaten
Trustpilot