Boodschappennetjes

Vul jouw kinderwagen aan met een handig boodschappennetje. Wij verkopen bijpassende boodschappennetjes voor allerlei merken kinderwagens. Op deze pagina tref je ons actuele aanbod aan. Meer gedetailleerde informatie vind je in de productbeschrijvingen.

Lees meer...

De voordelen

De meeste boodschappennetjes bevestig je heel gemakkelijk aan de kinderwagen en haal je er ook weer heel gemakkelijk vanaf. Als je de boodschappen mee naar binnen wilt nemen, draag je deze gewoon met netje en al met je mee. Dat maakt een boodschappennetje ideaal.

Bestel direct online

Boodschappenetjes bestel je heel gemakkelijk online via onze webshop. Indien jouw online order en betaling ons nog vóór 20:00 uur bereiken, kunnen wij jouw bestelling meestal de volgende dag aan huis bezorgen. Zo eenvoudig is het winkelen op Babypark.nl.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Dubatti XL Shopping Basket

  De Dubatti XL Shopping Basket is een handig boodschappennet dat eenvoudig aan het frame van jouw Dubatti kinderwagen bevestigd kan worden. Het praktische Dubatti boodschappennet biedt extra veel opbergruimte.

  39,-

  35,-

 • Quick view

  Mutsy I2 Boodschappentas

  Neem al je boodschappen mee met deze handige Mutsy I2 Boodschappentas. De tas is eenvoudig te bevestigen op je Mutsy I2 kinderwagen.
  71,95
 • Quick view

  Joolz Day² XL Boodschappentas Zwart

  De Joolz Day² XL Boodschappentas is ideaal voor alle extra spulletjes die je mee wilt nemen met jouw Joolz Day² kinderwagen.
  44,95
 • Quick view

  Quinny Xtra Shopping Bag

  De Quinny Xtra Shopping Bag is een heel praktische tas die je kunt bevestigen aan de achterkant van je buggy voor extra opbergruimte. Geschikt voor de Quinny Zapp Flex, Zapp Flex Plus en Zapp Xpress buggy.
  29,-
 • Quick view

  Quinny Zapp Shopping Basket

  De Quinny Zapp Shopping Basket is praktisch in gebruik en is ideaal wanneer je eens af wilt wisselen, bijvoorbeeld wanneer er weer een nieuw seizoen aanbreekt. Opbergruimte heb je tenslotte nooit genoeg!
  29,-
 • Quick view

  Easywalker XL Shopping Bag

  Met de Easywalker XL Shopping Bag neem je eenvoudig alle spulletjes met je mee. Of je nu op vakantie gaat of een dagje gaat shoppen, de XL Shopping Bag van Easywalker komt altijd van pas.
  34,99
6 Resultaten