Mutsy parasol

Maak jouw Mutsy kinderwagen compleet met een Mutsy parasol. Een Mutsy parasol is heel fijn voor je kindje tijdens zonnige dagen. Onder een Mutsy parasol zit je kindje lekker in de schaduw. Kijk wel even voor welk type kinderwagen je een Mutsy parasol zoekt. Meestal vind je deze informatie in de productbeschrijvingen. Lees meer...

Praktische eigenschappen van Mutsy parasols

Een Mutsy parasol bevestig je heel gemakkelijk aan de kinderwagen. Bij de aankoop van een Mutsy parasol zit meestal een bevestigingsclip inbegrepen. Gebruik je de parasol even niet, dan klap je deze heel gemakkelijk in elkaar.

Over Mutsy

Veel generaties zijn inmiddels opgegroeid met Mutsy. Het Nederlandse bedrijf Mutsy maakt al sinds 1937 kinderwagens. Mutsy is een echt kwaliteitsmerk. Mutsy kinderwagens en bijpassende accessoires zijn uitgebreid getest en doorontwikkeld tot deze zo goed mogelijk zijn. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een fijne Mutsy parasol via Babypark.nl!Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Mutsy Icon Leisure Parasol

  De Mutsy Icon Leisure Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol laat zich eenvoudig monteren op de Mutsy Icon Leisure kinderwagen en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.

  45,95

  44,95

 • Quick view

  Mutsy Icon Legend Parasol

  De Mutsy Icon Legend Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol laat zich eenvoudig monteren op de Mutsy Icon Balance kinderwagen en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.

  45,95

  44,95

 • Quick view

  Mutsy Icon Balance Parasol

  De Mutsy Icon Balance Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol laat zich eenvoudig monteren op de Mutsy Icon Balance kinderwagen en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.

  45,95

  41,35

 • Quick view

  Mutsy Nio Journey Parasol

  De Mutsy Nio Journey Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol laat zich eenvoudig monteren op de Mutsy Nio kinderwagen en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.
  45,95
 • Quick view

  Mutsy Icon Vision Parasol

  De Mutsy Icon Vision Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol laat zich eenvoudig monteren op de Mutsy Icon Vision kinderwagen en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.

  47,95

  41,35

 • Quick view

  Mutsy Evo Bold Parasol

  De Mutsy Evo Bold Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol laat zich eenvoudig monteren op de Mutsy Evo Bold kinderwagen en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.
  45,95
 • Quick view

  Mutsy Transit Parasol

  De Mutsy Transit Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol laat zich eenvoudig monteren op de Mutsy Transit kinderwagen en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.
  32,95
 • Quick view

  Mutsy Nio North Parasol

  De Mutsy Nio North Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol laat zich eenvoudig monteren op de Mutsy Nio kinderwagen en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.
  44,95
 • Quick view

  Mutsy Nio Adventure Parasol

  De Mutsy Nio Adventure Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol laat zich eenvoudig monteren op de Mutsy Nio kinderwagen en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.
  39,95
 • Quick view

  Mutsy Evo Urban Nomad Parasol

  De Mutsy Evo parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol laat zich eenvoudig monteren op de Mutsy Evo kinderwagen en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.
  41,35
10 Resultaten