Een parasol van Joolz kopen

 

Je baby beschermen tegen de zon
Als ouder zijn er zoveel dingen waar je op let. Is je baby goed aangekleed? En heeft hij of zij het niet te koud? En ook als het zonnetje gaat schijnen, komen er weer zorgen. Je baby mag nog niet te lang in de zon. Natuurlijk wil je wel gewoon buiten wandelen, en hier komt een Joolz parasol goed van pas.

Lees meer...

 

Verschillende designs
Online op Babypark zijn de parasols van Joolz in verschillende kleuren te verkrijgen. Je kunt een kleur kiezen die je mooi vindt, en die goed bij jouw buggy past. Je hebt wel een kinderwagen van Joolz nodig, omdat de parasols uitsluitend op deze buggy's passen. Let dus goed op bij de aanschaf welke kinderwagen je hebt.

 

Aanbiedingen en meer parasols
De Joolz parasols kosten 39 euro per stuk, maar op Babypark zijn ze regelmatig in de aanbieding. Heb je een andere kinderwagen en zoek je toch een parasol? Dan kun je een kijkje nemen bij een van de vele andere merken op Babypark. Ze hebben van bijvoorbeeld de merken Phil en Teds en Koelstra ook meerdere parasols in hun assortiment.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Joolz Uni 2 Parasol

    De Joolz Uni 2 Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol is eenvoudig te bevestigen op de Joolx kinderwagens en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.
    39,96
1 Resultaten
Trustpilot