3 Resultaten
3 Resultaten

Kinderwagen universele regenhoezen

Buiten wandelen met de kinderwagen is heerlijk maar in Nederland kun je altijd verrast worden door een flinke plensbui. Om jouw kindje te beschermen tegen vocht en de daarmee gepaarde kou, kun je in Nederland eigenlijk niet zonder een goede regenhoes. Wie geregeld wandelt, zal meer dan eens in de situatie terechtkomen dat je onderweg een regenhoes moet aanbrengen. Gelukkig hebben veel bekende merken op maat gemaakte hoezen voor hun aanbod aan kinderwagen modellen. Bij Babypark kun je ook terecht voor een universele regenhoes voor jouw kinderwagen. Deze voordelige hoes van ons huismerk is geschikt voor alle erkende kinderwagens. De hoes is eenvoudig te bevestigen en beschermt de kinderwagen en daarmee jouw kindje tegen regen en wind.

Kinderwagen universele regenhoes snel in huis

Je bestelt jouw universele regenhoes voor een kinderwagen ook eenvoudig via de webshop van Babypark. Bestel je voor 20:00 uur dan heb je het de volgende dag al in huis. Zo ben je meteen voorbereid op slecht weer en loopt jouw kind geen risico in een vochtige kinderwagen te liggen. Je kunt bij Babypark ook terecht voor een zonnekap of parasol want ook dat kan natuurlijk slecht zijn voor jouw kindje. Wanneer de warmte van de zon wel gewenst is bij koud weer, dan is er altijd nog de mogelijkheid voor een voetenzak, dekentje of dekbed om de kleine warm te houden tijdens koude en ongure dagen.

Vragen over onze kinderwagen universele regenhoes

Heb je vragen over onze kinderwagen universele regenhoezen? Stel ze aan onze vriendelijke ver-koopspecialisten. Zij zijn bereikbaar via verschillende kanalen dus je kunt zelf het communicatieka-naal kiezen dat voor jou het prettigste werkt: Telefoon, mail of Whatsapp of spreek ze live in een van onze 10 megastores. Voor onze lopende acties en aanbiedingen kun je ook onze folder bekijken. Daarnaast kun je handige tips opdoen en informatie vinden in onze blog. Daar vind je bijvoorbeeld tips voor het inrichten van een babykamer.