Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderwagen universele regenhoezen

Buiten wandelen met de kinderwagen is heerlijk maar in Nederland kun je altijd verrast worden door een flinke regenbui. Om jouw kindje te beschermen tegen vocht en de daarmee gepaarde kou, kun je in Nederland eigenlijk niet zonder een goede regenhoes. Wie regelmatig wandelt, zal meer dan eens in de situatie terechtkomen dat je onderweg een regenhoes voor je kinderwagen nodig hebt. Gelukkig hebben veel bekende merken op maat gemaakte hoezen voor hun aanbod aan kinderwagen modellen. Bij Babypark kun je ook terecht voor een universele regenhoes voor jouw kinderwagen. Deze voordelige hoes van ons huismerk is geschikt voor vrijwel alle kinderwagens. De hoes is eenvoudig te bevestigen en beschermt jouw kindje tegen regen en wind.

Lees meer...

Kinderwagen universele regenhoes snel in huis

Je bestelt jouw universele regenhoes voor een kinderwagen ook eenvoudig via de webshop van Babypark. Bestel je voor 20:00 uur dan heb je het de volgende dag al in huis. Zo ben je meteen voorbereid op slecht weer. Naast regenhoezen kun je bij Babypark ook terecht voor een zonnekap of parasol voor jouw kinderwagen. Andere accessoires voor de kinderwagen zijn een voetenzak of dekentje om de kleine warm te houden tijdens koude en ongure dagen.

Vragen over onze kinderwagen universele regenhoes

Heb je vragen over onze kinderwagen universele regenhoezen? Stel ze aan onze vriendelijke verkoopspecialisten. Zij zijn bereikbaar via verschillende kanalen dus je kunt zelf het communicatiekanaal kiezen dat voor jou het prettigste werkt: Telefoon, mail of WhatsApp of kom langs in een van onze 10 megastores. Voor onze lopende acties en aanbiedingen kun je ook onze folder bekijken. Daarnaast kun je handige tips opdoen en informatie vinden in onze blog. Daar vind je bijvoorbeeld tips voor het inrichten van een babykamer.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader