Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

ABC Design, ABC Design Kinderwagens

ABC Design kinderwagens

Een ABC Design kinderwagen is comfortabel en praktisch. In veel gevallen wordt een ABC Design kinderwagen geleverd inclusief reiswieg en zitting, zodat je de wagen lange tijd kunt gebruiken. Meestal is het ook mogelijk om een autostoeltje op het frame te plaatsen. Voor een snelle boodschap is dat ideaal. Je hoeft je kindje dan niet van de autostoel naar de kinderwagen te dragen, maar zet gewoon het autostoeltje met kind en al op het frame. Verder is een ABC Design kinderwagen gemakkelijk in te klappen tot een compact pakketje. Vaak is het mogelijk om de wielen voor het inklappen te verwijderen, waardoor de wagen extra compact wordt.

Lees meer...

Een veilige ABC Design kinderwagen

Dankzij de 5-punts gordel zit je kindje in een ABC Design buggy heel stevig vast, wat natuurlijk zorgt voor een extra veilige situatie. Aan de buggy zit meestal een uitneembare veiligheidsbeugel. De voetrem zorgt ervoor dat je gemakkelijk op elk moment de buggy direct stil kunt zetten.

Over ABC Design

Functionele producten maken het leven van jou en je kindje een stuk eenvoudiger. Daarom streeft ABC Design naar producten die zo functioneel mogelijk zijn. Alle ABC Design producten zijn verder van goede kwaliteit en heel veilig. ABC Design kinderwagens en andere producten van ABC Design worden grotendeels ontworpen met de behoefte van baby’s voor ogen. Het is mogelijk om jouw uitgekozen ABC Design kinderwagen aan te vullen met bijpassende accessoires, zoals een voetenzak, luiertas, bekerhouder en parasol. Dit soort accessoires maken het rijden met je kindje nóg iets leuker en comfortabeler. Jouw gewenste kinderwagen van ABC Design en bijpassende accessoires bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de buggy zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt. Bij Babypark profiteer je altijd van de Laagste Prijsgarantie. Dit betekent dat je niet teveel betaalt voor een kinderwagen van ABC Design.

Lees minder...

Filters

Prijs
Uit te breiden tot duowagen
Geschikt vanaf geboorte
Kleur frame
Maximaal draaggewicht
Filteren

8 producten

Populariteit
 • ABC Design Samba Kinderwagen
  649,90 Adviesprijs 0,-
 • ABC Design Salsa 4 Air Kinderwagen - Chrome Frame - 2-in-1
  899,90 Adviesprijs 0,-
 • ABC Design Salsa 4 Air Kinderwagen - Black Frame - 2-in-1
  899,90 Adviesprijs 0,-
 • ABC Design Vicon 4 Kinderwagen 2-in-1
  699,90 Adviesprijs 0,-
 • ABC Design Samba Kinderwagen 2-in-1
  799,90 Adviesprijs 0,-
 • ABC Design Salsa 4 Air Kinderwagen - Set
  979,90 Adviesprijs 0,-
Filteren

8 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader