Buggy, buggys, Babyzen

Joie kinderwagens

Een Joie kinderwagen ziet er mooi uit en is van alle gemakken voorzien. De reiswieg en het zitje van veel Joie kinderwagens zijn in hoogte verstelbaar. Plaats je het zitje vrij hoog op het frame, dan hoeft je kindje niet naar de benen van voorbijgangers te kijken en kun je meer op gelijke hoogte met de kleine communiceren. De rugleuning van het zitje is meestal verstelbaar. Je kunt deze in ligstand zetten, zodat je kindje onderweg kan slapen. In veel gevallen kun je de duwstang passend maken aan je eigen lengte. Dit zorgt ervoor dat je heel comfortabel achter een Joie kinderwagen kunt lopen.

Lees meer...

4-in-1 kinderwagen van Joie

Bij veel Joie kinderwagens hoort niet alleen een reiswieg of kinderwagenbak, maar ook een buggyzitje dat zowel voorwaarts als achterwaarts op het frame te plaatsen is. Daarnaast is het frame van een Joie kinderwagen vaak ook te combineren met een autostoeltje. Zo heb je een 4-in-1 kinderwagen, een compleet reissysteem. In veel gevallen koop je een Joie buggy en kun je daarbij een Joie reiswieg en een autostoeltje kopen. Een autostoeltje dat op het kinderwagenframe past is handig voor een snelle boodschap. Je haalt dan het autostoeltje gemakkelijk uit de auto en plaatst deze op het kinderwagenframe. Je hoeft je kindje dan niet uit het autostoeltje te halen maar laat hem gewoon verder slapen.

Een Joie duowagen

Meestal verkopen wij ook Joie duowagens. Een Joie duowagen is te gebruiken voor een tweeling of twee kinderen van verschillende leeftijden. Dankzij de extra grote zonnekappen en de ruime boodschappenmand, is een Joie duowagen vaak heel praktisch in gebruik. Vaak zijn de rugleuningen van de zitjes verstelbaar. Een Joie duowagen heeft ook een praktisch inklapsysteem. Ingeklapt kan de wagen zelfstandig blijven staan, zodat je deze gemakkelijk even wegzet. Joie kinderwagens en bijbehorende accessoires zijn online te bestellen via Babypark.nl. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je dat je niet teveel betaalt voor een Joie kinderwagen.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Joie Ramble XL Reiswieg

  De Joie Ramble XL Reiswieg is een handige uitbreiding voor de stijlvolle Joie Versatrax kinderwagen. De reiswieg is geschikt voor baby’s van 0-6 maanden en wordt geleverd inclusief een comfortabel matras en regenscherm.
  139,95
 • Quick view

  Joie Finiti Kinderwagen

  De Joie Finiti Kinderwagen is geschikt vanaf 6 maanden tot en met 22 kg. Je kunt de kinderwagen op 4 verschillende manieren gebruiken door deze uit te breiden met de los verkrijgbare reiswieg en autostoel.
  519,-
 •  
  Babyzen YOYO2
  The one you need
 • Quick view

  Joie Aeria Kinderwagen

  De Joie Aeria Kinderwagen is geschikt vanaf 6 maanden tot en met 22 kg. Je kunt de kinderwagen op 4 verschillende manieren gebruiken door deze uit te breiden met de los verkrijgbare reiswieg en autostoel.
  569,-
 • Quick view

  Joie Versatrax Kinderwagen

  De Joie Versatrax Kinderwagen is comfortabel en handig in gebruik. Bovendien is de Joie Versatrax kinderwagen makkelijk uit te breiden met een Joie baby autostoel en de bijbehorende Joie Ramble XL reiswieg.
  360,-
 • Quick view

  Joie Chrome Kinderwagen

  De Joie Chrome Kinderwagen voldoet aan de wensen van de moderne ouder. Het zitje kan in beide richtingen worden gebruikt en eenvoudig worden versteld zodat je kindje heerlijk een dutje kan doen onderweg.
  309,-
 • Quick view

  Joie Versatrax Kinderwagen 2-in-1

  De Joie Versatrax Kinderwagen 2-in-1 is comfortabel en handig in gebruik. De kinderwagen is geschikt vanaf de geboorte van je kindje tot 22 kg en wordt geleverd met een omkeerbaar zitgedeelte en een reiswieg.
  524,99
 • Quick view

  Joie Evalite Duowagen 6 Mnd

  De Joie Evalite Duo is een handige duowagen voor twee kinderen van verschillende leeftijd. Op de achterste zitting kan een autostoeltje worden bevestigd zodat zelfs een pasgeborene comfortabel vervoerd kan worden.
  379,-
7 Resultaten
Trustpilot