Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderwagens

Joie kinderwagens

Een Joie kinderwagen ziet er mooi uit en is van alle gemakken voorzien. De reiswieg en het zitje van veel Joie kinderwagens zijn in hoogte verstelbaar. Plaats je het zitje vrij hoog op het frame, dan hoeft je kindje niet naar de benen van voorbijgangers te kijken en kun je meer op gelijke hoogte met de kleine communiceren. De rugleuning van het zitje is meestal verstelbaar. Je kunt deze in ligstand zetten, zodat je kindje onderweg kan slapen. In veel gevallen kun je de duwstang passend maken aan je eigen lengte. Dit zorgt ervoor dat je heel comfortabel achter een Joie kinderwagen kunt lopen.

Lees meer...

4-in-1 kinderwagen van Joie

Bij veel Joie kinderwagens hoort niet alleen een reiswieg of kinderwagenbak, maar ook een buggyzitje dat zowel voorwaarts als achterwaarts op het frame te plaatsen is. Daarnaast is het frame van een Joie kinderwagen vaak ook te combineren met een autostoeltje. Zo heb je een 4-in-1 kinderwagen, een compleet reissysteem. In veel gevallen koop je een Joie buggy en kun je daarbij een Joie reiswieg en een autostoeltje kopen. Een autostoeltje dat op het kinderwagenframe past is handig voor een snelle boodschap. Je haalt dan het autostoeltje gemakkelijk uit de auto en plaatst deze op het kinderwagenframe. Je hoeft je kindje dan niet uit het autostoeltje te halen maar laat hem gewoon verder slapen.

Een Joie duowagen

Meestal verkopen wij ook Joie duowagens. Een Joie duowagen is te gebruiken voor een tweeling of twee kinderen van verschillende leeftijden. Dankzij de extra grote zonnekappen en de ruime boodschappenmand, is een Joie duowagen vaak heel praktisch in gebruik. Vaak zijn de rugleuningen van de zitjes verstelbaar. Een Joie duowagen heeft ook een praktisch inklapsysteem. Ingeklapt kan de wagen zelfstandig blijven staan, zodat je deze gemakkelijk even wegzet. Joie kinderwagens en bijbehorende accessoires zijn online te bestellen via Babypark.nl. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je dat je niet teveel betaalt voor een Joie kinderwagen.

Lees minder...

Filters

Prijs
Uit te breiden tot duowagen
Geschikt voor meerdere kinderen
Geschikt vanaf geboorte
Kleur wielen
Vering op wielen
Brand
Filteren

7 producten

Populariteit
 • Joie Honour Kinderwagen 2-in-1
  699,- Adviesprijs 0,-
 • Joie Honour Kinderwagen
  497,68 Adviesprijs 0,-
 • Image Alt

  Easywalker Harvey5: stijlvol, robuust en functioneel

  Bekijk hier
  Image Alt

  Easywalker Harvey5: stijlvol, robuust en functioneel

  Bekijk hier
 • Joie Chrome Kinderwagen
  299,99 Adviesprijs 0,-
 • Joie Finiti Kinderwagen
  399,95 Adviesprijs 0,-
 • Joie Ramble Reiswieg
  139,95 Adviesprijs 0,-
 • Joie Chrome Reiswieg
  149,99 Adviesprijs 0,-
 • Joie Aeria Kinderwagen
  493,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

7 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader