Kinderwagen, kinderwagens, Thule

Joie kinderwagens

In het assortiment van Joie vind je kinderwagens voor ieder wat wils. Of je op zoek bent naar een veelzijdige 2-in-1 kinderwagen, een handige duowagen of een praktische kinderwagen: in het assortiment van Joie vind je wellicht wat je zoekt. De kinderwagens hebben veelal een neutrale kleurstelling waardoor je er niet snel op uitgekeken raakt. Joie kinderwagens hebben een praktisch design met veel handige eigenschappen zoals een grote boodschappenmand en een extra grote zonnekap. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je meer informatie over een specifieke Joie kinderwagen.

Lees meer...

Joie kinderwagens uitproberen

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met kinderwagens van Joie. Niet alleen online vind je ons Joie aanbod, in veel winkels zijn ook showmodellen van Joie aanwezig. Zo kun je op ons kinderwagen testparcours zelf ervaren hoe de Joie kinderwagen rijdt op diverse ondergronden. Ook kun je meteen verschillende kinderwagens uitproberen om de verschillen te ontdekken. Onze productspecialisten helpen je graag met een vrijblijvend advies op maat zodat jij de winkel uitwandelt met een Joie kinderwagen die perfect bij jou en je levensstijl past.

 

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Joie Versatrax Kinderwagen 2-in-1

  De Joie Versatrax Kinderwagen 2-in-1 is comfortabel en handig in gebruik. De kinderwagen wordt geleverd met een omkeerbaar zitgedeelte en een reiswieg.
  450,-
 • Quick view

  Joie Versatrax Kinderwagen

  De Joie Versatrax Kinderwagen is comfortabel en handig in gebruik. Bovendien is de Joie Versatrax kinderwagen uit te breiden met een Joie baby autostoel en de bijbehorende Joie Ramble XL reiswieg.
  335,-
 • Quick view

  Joie Chrome DLX Kinderwagen

  De Joie Chrome DLX kinderwagen voldoet aan de wensen van de moderne ouder. De kinderwagen is praktisch in gebruik en beschikt over een ruime boodschappenmand en een grote zonnekap.
  349,-
 • Quick view

  Joie Evalite Duowagen 6 Mnd

  De Joie Evalite Duo is een handige duowagen voor twee kinderen van verschillende leeftijd. Op de achterste zitting kan een autostoeltje worden bevestigd zodat zelfs een pasgeborene comfortabel vervoerd kan worden.
  259,-
 • Quick view

  Joie Chrome DLX Kinderwagen 2-in-1 Pavement

  De Joie Chrome DLX Kinderwagen 2-in-1 Pavement wordt geleverd inclusief een reiswieg, een verkleiner voor het zitje en een beendekje. Met behulp van de adapters kun je een Joie baby autostoeltje op het frame bevestigen.

  599,-

  429,-

5 Resultaten