Kinderwagen regenhoes

Een van de grootste uitdagingen in Nederland om buiten te wandelen is ons wisselvallige weer. Vooral regen kan veel roet in het eten gooien wanneer je er op uit trekt. Wanneer jouw kind nat wordt, kan het ook snel kou vatten. Om jouw kindje kinderwagen tegen de regenval in Nederland te beschermen, kun je kinderwagen regenhoezen kopen. Wij bieden een universele regenhoes voor erkende kinderwagens maar voeren daarnaast nog een heleboel merk specifieke regenhoezen in ons assortiment. Je kunt ze volledig om de kinderwagen trekken waardoor kou en nattigheid geen kans meer hebben.

Lees meer...

Voor iedere kinderwagen een passende regenhoes

Veel merken hebben een apart design waar hun kinderwagen regenhoes uiteraard perfect op aan-sluit. De regenhoezen zijn doorzichtig op de plek waar het gezicht van jouw kind zich bevindt zodat hij/zij nog steeds een goed zicht heeft op de buitenwereld/jou. De regenhoezen die over de gehele kinderwagen kunnen worden getrokken, beschermen meteen ook tegen de wind die vaak gepaard kan gaan met regenval. De regenhoezen zijn gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen. Zo wordt het geen opgave om met een opkomende regenbui toch snel de regenhoes om de kinderwagen te krijgen.

Regenhoes kinderwagen en regenhoezen voor fietsstoeltjes, buggy's etc.

Naast de praktische regenhoezen voor kinderwagens kun je bij ons ook terecht voor regenhoezen voor o.a. de zitjes voor de fiets, reiswieg en buggy. Je bestelt ze eenvoudig via onze webshop waar je nog veel meer handige accessoires vindt voor jouw kinderwagen. Neem een kijkje of kom eens langs in een van onze 10 megastores die verspreid zijn over Nederland. Maak een afspraak zodat iemand van ons de tijd kan nemen om jou te woord te staan en je te helpen bij jouw keuzes en beslissingen. Direct bestellen via de webshop kan natuurlijk ook. Indien op voorraad en besteld voor 20:00 uur, heb je het de volgende dag al in huis.

Lees minder...
30 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Universele Regenhoes Voor Zitting Driewieler

  Deze Universele Regenhoes past over vrijwel alle zittingen voor driewiel kinderwagens. Met dit handige regenscherm bescherm je je kind tegen regen, wind en kou. De regenhoes is eenvoudig over de kinderwagen of buggy te bevestigen.
  7,95
 • Quick view

  Mutsy Transit Regenscherm Reiswieg

  Het Mutsy Transit Regenscherm Reiswieg is geschikt voor de reiswieg van de Mutsy Transit Kinderwagen. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.
  12,95
 • Quick view

  Mutsy Transit Regenscherm Kinderwagen

  Het Mutsy Transit Regenscherm Kinderwagen is geschikt voor het zitgedeelte van de Mutsy Transit Kinderwagen. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.
  12,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² / Buffalo / Runner High Performance Regenscherm

  Het Bugaboo Donkey² / Buffalo / Runner High Performance Regenscherm is geschikt voor de Bugaboo Donkey², Buffalo en Runner kinderwagen. Het beschikt over een 180° reflecterende strip voor zichtbaarheid in het donker.
  64,95
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon / Fox High Performance Regenscherm

  Het Bugaboo Cameleon / Fox High Performance Regenscherm is geschikt voor de Bugaboo Cameleon en Fox kinderwagen en beschikt over een 180° reflecterende strip voor zichtbaarheid in het donker.
  59,95
 • Quick view

  Quinny Hubb Regenhoes Frost

  De Quinny Hubb Regenhoes Frost is geschikt voor de Quinny Hubb kinderwagen en beschermt je kindje tegen kou en regen. Het regenscherm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen.
  39,-
 • Quick view

  Britax Römer B-AGILE Regenhoes

  Met de Britax Römer B-AGILE Regenhoes voor de Britax B-Agile kinderwagen bescherm je je kindje tegen wind en kou. Ook houdt de regenhoes de bekleding van de kinderwagen droog.
  25,-
 • Quick view

  Thule Coaster XT Regenscherm

  Het Thule Coaster XT Regenscherm is een handige accessoire voor de Thule Coaster XT fietskar. Het regenscherm sluit naadloos aan en kan binnen enkele seconden op de fietskar bevestigd worden.
  59,95
30 Resultaten
 1. 1
 2. 2