Kinderwagen regenhoes

Een van de grootste uitdagingen in Nederland om buiten te wandelen is ons wisselvallige weer. Vooral regen kan veel roet in het eten gooien wanneer je er op uit trekt. Wanneer jouw kind nat wordt, kan het ook snel kou vatten. Om jouw kindje kinderwagen tegen de regenval in Nederland te beschermen, kun je kinderwagen regenhoezen kopen. Wij bieden een universele regenhoes voor erkende kinderwagens maar voeren daarnaast nog een heleboel merk specifieke regenhoezen in ons assortiment. Je kunt ze volledig om de kinderwagen trekken waardoor kou en nattigheid geen kans meer hebben.

Lees meer...

Voor iedere kinderwagen een passende regenhoes

Veel merken hebben een apart design waar hun kinderwagen regenhoes uiteraard perfect op aan-sluit. De regenhoezen zijn doorzichtig op de plek waar het gezicht van jouw kind zich bevindt zodat hij/zij nog steeds een goed zicht heeft op de buitenwereld/jou. De regenhoezen die over de gehele kinderwagen kunnen worden getrokken, beschermen meteen ook tegen de wind die vaak gepaard kan gaan met regenval. De regenhoezen zijn gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen. Zo wordt het geen opgave om met een opkomende regenbui toch snel de regenhoes om de kinderwagen te krijgen.

Regenhoes kinderwagen en regenhoezen voor fietsstoeltjes, buggy's etc.

Naast de praktische regenhoezen voor kinderwagens kun je bij ons ook terecht voor regenhoezen voor o.a. de zitjes voor de fiets, reiswieg en buggy. Je bestelt ze eenvoudig via onze webshop waar je nog veel meer handige accessoires vindt voor jouw kinderwagen. Neem een kijkje of kom eens langs in een van onze 10 megastores die verspreid zijn over Nederland. Maak een afspraak zodat iemand van ons de tijd kan nemen om jou te woord te staan en je te helpen bij jouw keuzes en beslissingen. Direct bestellen via de webshop kan natuurlijk ook. Indien op voorraad en besteld voor 20:00 uur, heb je het de volgende dag al in huis.

Lees minder...
20 Resultaten
 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Regenscherm Zitting

  Met het Easywalker Harvey 3 Regenscherm Zitting wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. Het scherm past perfect op de Easywalker Harvey 3 Zitting en heb je in enkele seconden bevestigd.

  39,99

  31,59

 • Quick view

  Easywalker Jimmey Regenscherm Zitting

  Met het Easywalker Jimmey Regenscherm Zitting wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. Het scherm past perfect op de Easywalker Jimmey Zitting en heb je in enkele seconden bevestigd.
  39,99
 • Quick view

  Joolz Geo 2 Regenhoes

  De Joolz Geo 2 Regenhoes is dé accessoire voor jouw Joolz Geo 2 kinderwagen om je kindje te beschermen tegen regen, kou en wind. Het regenscherm is gemakkelijk te bevestigen op de zitting, reiswieg en cocoon.

  49,95

  39,46

 • Quick view

  Joolz Hub Regenhoes

  De Joolz Hub Regenhoes is dé accessoire voor jouw Joolz Hub kinderwagen om je kindje te beschermen tegen regen, kou en wind. Het regenscherm is gemakkelijk te bevestigen op de zitting, reiswieg en cocoon.

  49,95

  39,96

 • Quick view

  Mima Xari / Kobi Regenhoes Zitting

  Met de Mima Xari / Kobi Regenhoes Zitting wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. Het scherm past perfect op de zitting van de Mima Xari of Kobi kinderwagen en is eenvoudig te bevestigen.
  25,95
 • Quick view

  Stokke® Xplory® X Regenscherm Zitting

  Met de Stokke® Xplory® X Regenscherm Zitting wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. Het scherm past perfect op de zitting van de Stokke® Xplory® X kinderwagen en heb je in enkele seconden bevestigd.

  45,-

  35,55

 • Quick view

  Thule Shine All-Weather Cover

  Het Thule Shine All-Weather Cover is geschikt voor de reiswieg en zitting van de Thule Shine Kinderwagen. De covers zijn in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer, wind en insecten.

  69,95

  62,26

 • Quick view

  Joolz Day 2 / Day 3 / Day Plus Regenhoes

  De Joolz Day 2 / Day 3 / Day + Regenhoes is dé accessoire voor jouw Joolz Day 2 / Day 3 / Day + om je kindje te beschermen tegen regen, kou en wind. Het regenscherm is gemakkelijk te bevestigen op de zitting, reiswieg en cocoon.

  49,95

  49,-

 • Quick view

  Joolz Geo 3 Regenhoes

  De Joolz Geo 3 Regenhoes is dé accessoire voor jouw Joolz Geo 3 kinderwagen om je kindje te beschermen tegen regen, kou en wind. Het regenscherm is gemakkelijk te bevestigen op de zitting en reiswieg van de wagen.

  49,95

  39,46

 • Quick view

  Universele Regenhoes Voor Reiswieg Kinderwagen

  Deze Universele Regenhoes past over vrijwel alle reiswiegen voor kinderwagens. Met dit handige regenscherm bescherm je je kind tegen regen, wind en kou. De regenhoes is eenvoudig over de reiswieg te bevestigen.

  9,95

  7,99

 • Quick view

  Thule Urban Glide Bassinet Regenscherm

  Het Thule Urban Glide Bassinet Regenscherm is geschikt voor de reiswieg van de Thule Urban Glide / Glide Kinderwagen. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.

  59,95

  54,95

 • Quick view

  Universele Regenhoes Voor Zitting Kinderwagen

  Deze Universele Regenhoes past over vrijwel alle zittingen van kinderwagens. Met dit handige regenscherm bescherm je je kind tegen regen, wind en kou. De regenhoes is eenvoudig over de zitting te bevestigen.
  9,95
 • Quick view

  Bugaboo High Performance Regenscherm Donkey 2 / Buffalo / Runner

  Het Bugaboo Donkey 2 / Buffalo / Runner High Performance Regenscherm is geschikt voor de Bugaboo Donkey 2, Buffalo en Runner kinderwagen. Het beschikt over een 180° reflecterende strip voor zichtbaarheid in het donker.
  74,95
 • Quick view

  Bugaboo Bee High Performance Regenscherm

  Het Bugaboo Bee High Performance Regenscherm is geschikt voor de Bugaboo Bee kinderwagen en beschikt over een 180° reflecterende strip voor zichtbaarheid in het donker. Het regenscherm is gemaakt van PVC-vrije materialen.
  59,95
 • Quick view

  Easywalker Charley Regenscherm Zitting

  Met de Easywalker Charley Regenscherm Zitting wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. Het scherm past perfect op de zitting van de Easywalker Charley kinderwagen en heb je in enkele seconden bevestigd.
  36,99
 • Quick view

  Quinny Hubb Regenhoes Frost

  De Quinny Hubb Regenhoes Frost is geschikt voor de Quinny Hubb kinderwagen en beschermt je kindje tegen kou en regen. Het regenscherm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen.
  29,99
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon / Fox High Performance Regenscherm Black

  Het Bugaboo Cameleon / Fox High Performance Regenscherm Black is geschikt voor de Bugaboo Cameleon en Fox kinderwagen en beschikt over een 180° reflecterende strip voor zichtbaarheid in het donker.
  74,95
 • Quick view

  Kees Regenscherm Tandem Luxe

  Een praktisch regenscherm wat bestemd is voor de Tandem Luxe.
  34,95
 • Quick view

  Mima Zigi Regenhoes Zitting

  Met de Mima Zigi Regenhoes Zitting wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. Het scherm past perfect op de zitting van de Mima Zigi kinderwagen en heb je in enkele seconden bevestigd.

  49,-

  44,10

 • Quick view

  Doona Regenscherm

  Met het Doona Regenscherm wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. Het regenscherm sluit naadloos aan op de Doona autostoel en beschikt over een opening voor eenvoudig toegang tot je kindje.

  Normale prijs: 24,90

  Special Price 21,17

20 Resultaten
Trustpilot