Fietskarren

Een fietskar is een multifunctioneel vervoersmiddel voor je kindje. Een fietskar kun je, de naam zegt het al, achter je fiets bevestigen maar een fietskar kan ook als kinderwagen gebruikt worden. Wanneer je op de plaats van bestemming aangekomen bent kun je de fietskar gemakkelijk ontkoppelen van je fiets en verder wandelen. Er zijn fietskarren voor één kindje maar er zijn ook wat bredere fietskarren waarin twee kindjes naast elkaar kunnen zitten.

Lees meer...

Accessoires voor de fietskar

Voor een fietskar zijn diverse accessoires verkrijgbaar. Zo kun je een extra wiel bestellen waardoor je fietskar geschikt wordt om mee hard te lopen. Dit wiel is groter dan het "gewone" voorwiel van de fietskar en kan bovendien niet zwenken waardoor de wagen niet plotseling kan blokkeren. Voor de allerkleinste kindjes zijn er speciale zittingen en verkleiners verkrijgbaar en voor de koude wintermaanden een voetenzak.

Bestel een fietskar online

De fietskarren op deze pagina zijn stuk voor stuk heel eenvoudig online te bestellen. De fietskar kan in de meeste gevallen de volgende dag al bij jou thuis worden bezorgd. De levering is bij een fietskar overigens altijd gratis. Wil je een fietskar liever uitproberen in één van onze megastores? Informeer dan via 0488 488 888 (telefonisch of via WhatsApp) of er bij een vestiging bi jou in de buurt een showmodel te testen is.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Zeno Multisport Kinderwagen Compleet All Black

  De sportieve Cybex Zeno Multisport Kinderwagen Compleet All Black is te gebruiken vanaf 6 maanden tot 22 kg en naar wens samen te stellen. Kies jouw favoriet om mee te gaan wandelen, fietsen, joggen en skiën.

  829,95

  829,-

 • Quick view

  Cybex Zeno Multisport Kinderwagen Mix and Match

  De sportieve Cybex Zeno Multisport Kinderwagen Mix and Match is te gebruiken vanaf 6 maanden tot 22 kg en helemaal naar wens samen te stellen. Kies jouw favoriet om mee te gaan wandelen, fietsen, joggen en skiën.
  769,90
 • Quick view

  Thule Chariot Sport 2 Fietskar

  De Thule Chariot Sport 2 Fietskar is geschikt om te fietsen, joggen, wandelen en skiën met je kindje(s). De opvouwbare fietskar is geschikt voor 1 of 2 kinderen en wordt geleverd met regen- en zonnescherm.

  1.425,-

  1.299,-

 • Quick view

  Thule Chariot Cab 2 Fietskar Cypres Green

  De Thule Chariot Cab 2 Fietskar Cypres Green is geschikt voor 1 of 2 kindjes en heeft een comfortabel XL zitje voor grotere kinderen. Verder biedt de fietskar veel opbergruimte en verstelbare vering voor een soepele rit.
  1.324,95
 • Quick view

  Thule Chariot Lite 2 Fietskar Agave

  De Thule Chariot Lite 2 Fietskar Agave biedt 1 of 2 kindjes een fijne zitplaats tijdens een wandeling, fietstocht, een rondje joggen of zelfs tijdens het skiën. Perfect voor ouders met een actieve levensstijl!
  1.074,95
 • Quick view

  Thule Chariot Jogging Kit

  De Thule Chariot Jogging Kit is een handige accessoire voor de Thule Chariot Sport, Cross en Lite. Met de jogging kit maak je de fietskar geschikt voor joggen en kun je er sportief met je kindje op uit gaan.

  152,95

  133,50

 • Quick view

  Thule Thru Axle Shimano Adapter 170 mm (M12 x 1.5)

  De Thule Thru Axle Shimano Adapter is een extra adapter om een Thule fietskar te kunnen bevestigen aan de fiets. Deze adapter is geschikt voor een Shimano-achteras van 12 mm. Let op! Niet altijd noodzakelijk.

  69,95

  62,98

 • Quick view

  Thule Chariot 2 Jogging Kit

  De Thule Chariot 2 Jogging Kit maakt het mogelijk om jouw Thule Chariot 2 Trailer om te bouwen tot een duowagen die geschikt is om mee te joggen. Daar zullen jij en je kindje(s) veel plezier aan beleven!

  172,95

  152,90

 • Quick view

  Thule Coaster XT Baby Hangmat

  De Thule Coaster XT Baby Hangmat is een gevoerde zitting met ondersteuning en functioneert als hangmat in de Thule Coaster XT fietskar. De hangmat is makkelijk te installeren en geschikt voor kindjes van 1-10 maanden.

  99,95

  89,34

 • Quick view

  Cybex Zeno Seat Pack

  De Cybex Zeno Seat Pack is de bekleding set voor de zitting van de stijlvolle Cybex Zeno kinderwagen. Met deze set verander je in een handomdraai de uitstraling van jouw Cybex Zeno kinderwagen.

  Normale prijs: 269,95

  Special Price 269,-

 • Quick view

  Cybex Zeno Cycling Kit Black

  Met de Cybex Zeno Cycling Kit Black tover je jouw Cybex Zeno kinderwagen om tot een stijlvol fietsmobiel. De Cycling Kit is eenvoudig te bevestigen aan de Zeno en aan je fiets, zo kan je heerlijk samen fietsen.

  149,95

  149,-

 • Quick view

  Cybex Zeno Pull Running Kit Black

  Met de Cybex Zeno Pull Running Kit Black tover je jouw Cybex Zeno kinderwagen om tot een stijlvol hardloopmobiel. De Pull Running Kit is eenvoudig te bevestigen aan de Zeno en om je middel zo kan je samen gaan hardlopen.

  199,95

  199,-

 • Quick view

  Cybex Zeno Skiing Kit Black

  Met de Cybex Zeno Skiing Kit Black tover je jouw Cybex Zeno kinderwagen handig om tot een stijlvol sneeuwmobiel. De ski's zijn eenvoudig te bevestigen in plaats van de wielen en bieden extra gemak bij een dik pak sneeuw.

  319,95

  269,95

 • Quick view

  Thule Chariot Lite 1 Fietskar Agave

  De Thule Chariot Lite 1 Fietskar Agave biedt een kindje een fijne zitplaats tijdens een wandeling, fietstocht, een rondje joggen of zelfs skiën. Het switchen tussen deze activiteiten gaat makkelijk met de Chariot Lite 1.

  924,95

  723,99

 • Quick view

  Thule Thru Axle Maxle Adapter 167-192 mm (M12 x 1.75)

  De Thule Thru Axle Maxle Adapter is een extra adapter om een Thule fietskar te kunnen bevestigen aan de fiets. Deze adapter is geschikt voor een Maxle-achteras van 12 mm. Let op! Niet altijd noodzakelijk.

  69,95

  65,14

 • Quick view

  Thule Axle Mount ezHitch™ Cup

  Met de Thule Axle Mount ezHitch™ Cup kun je je fietskar van Thule makkelijk van de ene naar de andere fiets verplaatsen. Handig als jij en je partner gebruik willen maken van dezelfde fietskar!

  24,95

  22,95

 • Quick view

  Thule Thru Axle Syntace Adapter 160 mm (M12 x 1.0)

  De Thule Thru Axle Syntace Adapter is een extra adapter om een Thule fietskar te kunnen bevestigen aan de fiets. Deze adapter is geschikt voor een Syntace -achteras van 12 mm. Let op! Niet altijd noodzakelijk.
  74,95
 • Quick view

  Thule Bidonhouder

  Met de Thule Bidonhouder wordt jouw Thule Chariot fietskar of kinderwagen nog veelzijdiger. Dankzij de bidonhouder heb je je bidon met wat drinken altijd binnen handbereik wanneer je op pad bent met je kindje.
  29,95
18 Resultaten
Trustpilot