30 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • + Gratis jogging kit
  Quick view

  Thule Chariot Cross 2 Fietskar Roarange

  In de Thule Chariot Cross 2 Fietskar Roarange kun je 1 of 2 kindjes vervoeren op verschillende manieren. Je kunt kiezen voor fietsen, joggen, wandelen of skiën: genoeg mogelijkheden om er met je kindjes op uit te gaan!

  1.025,-

  1.024,95

 • Quick view

  Thule Chariot Cab 2 Fietskar Chartreuse

  De Thule Chariot Cab 2 Fietskar Chartreuse is geschikt voor 1 of 2 kindjes en heeft een comfortabel XL zitje voor grotere kinderen. Verder biedt de fietskar veel opbergruimte en verstelbare vering voor een soepele rit.

  1.025,-

  824,-

 • Quick view

  Thule Coaster XT Fietskar

  De Thule Coaster XT Fietskar kan gebruikt worden voor 1 of 2 kindjes (max. 45 kg). De fietstrailer is heel makkelijk om te bouwen tot wandelwagen. Het daarvoor benodigde wiel kun je in de wagen opbergen.

  409,-

  275,-

 • Quick view

  Thule Chariot Lite Fietskar Bluegrass

  De Thule Chariot Lite Fietskar Bluegrass biedt een kindje een fijne zitplaats tijdens een wandeling, fietstocht, een rondje joggen of zelfs skiën. Het switchen tussen deze activiteiten gaat makkelijk met de Chariot Lite.

  659,-

  529,-

 • Quick view

  Thule Spring Reflector Kit

  De Thule Spring Reflector Kit kan je gemakkelijk bevestigen op de bestaande wielen van de Thule Spring dankzij de clip-on bevestiging. De reflecterende onderdelen zorgen dat je beter zichtbaar bent in het donker.
  19,95
 • Quick view

  Thule Spring Meerijdplankje Adapter

  De Thule Spring Meerijdplankje Adapter is een onmisbare accessoire als je jouw Thule Spring kinderwagen wilt uitbreiden met een meerijdplankje. De adapter is eenvoudig te bevestigen en gemaakt van stevig materiaal.
  14,95
 • Quick view

  Thule Chariot Sport 2 Fietskar Black

  De Thule Chariot Sport 2 Fietskar Black is geschikt om te fietsen, joggen, wandelen en skiën met je kindje(s). De opvouwbare fietskar is geschikt voor 1 of 2 kinderen en heeft een maximaal draagvermogen van 45 kg.
  1.499,-
 • Quick view

  Thule Chariot 2 Jogging Kit

  De Thule Chariot 2 Jogging Kit maakt het mogelijk om jouw Thule Chariot 2 Trailer om te bouwen tot een duowagen die geschikt is om mee te joggen. Daar zullen jij en je kindje(s) veel plezier aan beleven!

  124,95

  99,95

 • Quick view

  Thule Chariot Jogging Kit

  De Thule Chariot Jogging Kit is een handige accessoire voor de Thule Chariot Sport, Cross en Lite. Met de jogging kit maak je de fietskar geschikt voor joggen en kun je er sportief met je kindje op uit gaan.

  124,95

  111,95

 • Quick view

  Thule Chariot Baby Hangmat

  Het Thule Chariot Baby Hangmat is een gevoerde zitting met ondersteuning en functioneert als een hangmat in de Thule fietskar. De hangmat is geschikt voor kindjes van 1-10 maanden en makkelijk te installeren.

  99,95

  91,95

 • Quick view

  Thule Bidonhouder

  Met de Thule Bidonhouder wordt jouw Thule Chariot fietskar of kinderwagen nog veelzijdiger. Dankzij de bidonhouder heb je je bidon met wat drinken altijd binnen handbereik wanneer je op pad bent met je kindje.
  24,95
 • Quick view

  Thule Coaster XT Regenscherm

  Het Thule Coaster XT Regenscherm is een handige accessoire voor de Thule Coaster XT fietskar. Het regenscherm sluit naadloos aan en kan binnen enkele seconden op de fietskar bevestigd worden.
  59,95
 • Quick view

  Thule Chariot Ski Kit

  De Thule Chariot Ski Kit is een handige accessoire voor de Thule Chariot Sport, Cross, Cab en Lite. Met de ski kit maak je de fietskar geschikt voor langlaufen en kun je er sportief met je kindje op uit gaan.

  329,95

  274,95

 • Quick view

  Thule Chariot Lock Kit

  Met de Thule Chariot Lock Kit kun je jouw Thule fietskar aan je fiets vergrendelen. Een extra maatregel tegen diefstal dus! Deze Lock Kit wordt geleverd inclusief montagemateriaal en (reserve)sleutels.
  49,98
 • Quick view

  Thule 3D Dropout Adapter - 10mm Spacer

  De Thule 3D Dropout Adapter - 10mm Spacer is een kleine, functionele adapter waarmee je jouw fiets geschikt maakt voor de Thule Chariot fietskar. De adapter is gemakkelijk te bevestigen aan jouw fiets.
  19,95
 • Quick view

  Thule Axle Mount ezHitch™ Cup With Quick Release Skewer

  Met de Thule Axle Mount ezHitch™ Cup With Quick Release Skewer kun je je Thule fietskar makkelijk van de ene naar de andere fiets verplaatsen. Handig als jij en je partner beide gebruik willen maken van de fietskar!
  29,95
 • Quick view

  Thule Chariot 2 Padding

  De Thule Chariot 2 Padding zorgt voor meer comfort in de Thule Chariot 2 Trailer (Sport, Cross en Lite). De bekleding is voorzien van extra voering, makkelijk uitneembaar en eenvoudig schoon te maken.
  64,95
 • Quick view

  Thule Thru Axle Maxle Adapter 167-192 mm (M12 x 1.75)

  De Thule Thru Axle Maxle Adapter is een extra adapter om een Thule fietskar te kunnen bevestigen aan de fiets. Deze adapter is geschikt voor een Maxle-achteras van 12 mm. Let op! Niet altijd noodzakelijk.
  59,95
 • Quick view

  Thule Chariot 2 Cargo Opbergrek

  Het Thule Chariot 2 Cargo Opbergrek is een handige manier om extra opbergruimte te creëren wanneer je op pad bent met jouw dubbele Thule trailer. Het opbergrek (voor max. 2,3 kg) is gemakkelijk te installeren.
  84,95
 • Quick view

  Thule Chariot Padding

  De Thule Chariot Padding zorgt voor meer comfort in de Thule Chariot fietskar (Sport, Cross en Lite). De bekleding is voorzien van extra voering, makkelijk uitneembaar en eenvoudig schoon te maken.
  49,95
 • Quick view

  Thule Chariot Brake Kit

  De Thule Chariot Brake Kit bestaat uit bandremmen aan de achterwielen die handmatig geactiveerd kunnen worden. Met deze rem heb je in iedere situatie optimale controle over jouw Thule Chariot fietskar.

  99,95

  91,95

 • Quick view

  Thule Thru Axle Syntace Adapter 160 mm (M12 x 1.0)

  De Thule Thru Axle Syntace Adapter is een extra adapter om een Thule fietskar te kunnen bevestigen aan de fiets. Deze adapter is geschikt voor een Syntace -achteras van 12 mm. Let op! Niet altijd noodzakelijk.
  59,95
 • Quick view

  Thule Thru Axle Shimano Adapter 170 mm (M12 x 1.5)

  De Thule Thru Axle Shimano Adapter is een extra adapter om een Thule fietskar te kunnen bevestigen aan de fiets. Deze adapter is geschikt voor een Shimano-achteras van 12 mm. Let op! Niet altijd noodzakelijk.
  59,95
 • Quick view

  Thule Internal Hub Hitch Adapter Shimano

  Met de Thule Internal Hub Hitch Adapter Shimano maak je jouw fiets met een Shimano naaf geschikt voor een Thule fietskar. De adapter is gemakkelijk in gebruik. Voor Sram en Spectro naven is er een andere adapter.
  24,95
30 Resultaten
 1. 1
 2. 2