Fietskarren

Een fietskar is een multifunctioneel vervoersmiddel voor je kindje. Een fietskar kun je, de naam zegt het al, achter je fiets bevestigen maar een fietskar kan ook als kinderwagen gebruikt worden. Wanneer je op de plaats van bestemming aangekomen bent kun je de fietskar gemakkelijk ontkoppelen van je fiets en verder wandelen. Er zijn fietskarren voor één kindje maar er zijn ook wat bredere fietskarren waarin twee kindjes naast elkaar kunnen zitten.

Lees meer...

Accessoires voor de fietskar

Voor een fietskar zijn diverse accessoires verkrijgbaar. Zo kun je een extra wiel bestellen waardoor je fietskar geschikt wordt om mee hard te lopen. Dit wiel is groter dan het "gewone" voorwiel van de fietskar en kan bovendien niet zwenken waardoor de wagen niet plotseling kan blokkeren. Voor de allerkleinste kindjes zijn er speciale zittingen en verkleiners verkrijgbaar en voor de koude wintermaanden een voetenzak.

Bestel een fietskar online

De fietskarren op deze pagina zijn stuk voor stuk heel eenvoudig online te bestellen. De fietskar kan in de meeste gevallen de volgende dag al bij jou thuis worden bezorgd. De levering is bij een fietskar overigens altijd gratis. Wil je een fietskar liever uitproberen in één van onze megastores? Informeer dan via 0488 488 888 (telefonisch of via WhatsApp) of er bij een vestiging bi jou in de buurt een showmodel te testen is.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Thule Spring Meerijdplankje Adapter

  De Thule Spring Meerijdplankje Adapter is een onmisbare accessoire als je jouw Thule Spring kinderwagen wilt uitbreiden met een meerijdplankje. De adapter is eenvoudig te bevestigen en gemaakt van stevig materiaal.
  14,95
 • Quick view

  Thule Spring Reflector Kit

  De Thule Spring Reflector Kit kan je gemakkelijk bevestigen op de bestaande wielen van de Thule Spring dankzij de clip-on bevestiging. De reflecterende onderdelen zorgen dat je beter zichtbaar bent in het donker.
  19,95
 • Quick view

  Thule Thru Axle Syntace Adapter 160 mm (M12 x 1.0)

  De Thule Thru Axle Syntace Adapter is een extra adapter om een Thule fietskar te kunnen bevestigen aan de fiets. Deze adapter is geschikt voor een Syntace -achteras van 12 mm. Let op! Niet altijd noodzakelijk.
  67,95
 • Quick view

  Thule Thru Axle Shimano Adapter 170 mm (M12 x 1.5)

  De Thule Thru Axle Shimano Adapter is een extra adapter om een Thule fietskar te kunnen bevestigen aan de fiets. Deze adapter is geschikt voor een Shimano-achteras van 12 mm. Let op! Niet altijd noodzakelijk.
  67,95
 • Quick view

  Thule Thru Axle Maxle Adapter 167-192 mm (M12 x 1.75)

  De Thule Thru Axle Maxle Adapter is een extra adapter om een Thule fietskar te kunnen bevestigen aan de fiets. Deze adapter is geschikt voor een Maxle-achteras van 12 mm. Let op! Niet altijd noodzakelijk.

  67,95

  59,95

 • Quick view

  Thule Axle Mount ezHitch™ Cup

  Met de Thule Axle Mount ezHitch™ Cup kun je je fietskar van Thule makkelijk van de ene naar de andere fiets verplaatsen. Handig als jij en je partner gebruik willen maken van dezelfde fietskar!

  22,95

  20,95

 • Quick view

  Thule Chariot 2 Cargo Opbergrek

  Het Thule Chariot 2 Cargo Opbergrek is een handige manier om extra opbergruimte te creëren wanneer je op pad bent met jouw dubbele Thule trailer. Het opbergrek (voor max. 2,3 kg) is gemakkelijk te installeren.

  89,95

  77,90

7 Resultaten