Elodie Details, Voetenzak

3 Resultaten
 • Quick view Quinny Zapp Voetenzak

  Quinny Zapp Voetenzak

  Uit voorraad leverbaar

  Normale prijs: 64,90

  Special Price 58,41

 • Quick view Quinny Voetenzak Universeel

  Quinny Voetenzak Universeel

  Uit voorraad leverbaar

  86,43

  53,10

3 Resultaten

Quinny voetenzakken

 

Maak jouw Quinny kinderwagen compleet met een Quinny voetenzak. Een voetenzak van Quinny staat niet alleen heel mooi in de kinderwagen, maar is ook heel comfortabel voor je kindje. Vooral in de winter kan het buiten behoorlijk koud zijn. Een voetenzak van Quinny geeft net dat beetje extra comfort waar je op zit te wachten. De meeste van onze Quinny voetenzakken passen in meerdere typen Quinny kinderwagens. In de uitgebreide productbeschrijvingen lees je welke voetenzakken in welke Quinny kinderwagens passen. In veel gevallen is het mogelijk om een Quinny voetenzak te kiezen in dezelfde kleur als jouw Quinny kinderwagen. Maar misschien vind je het juist wel leuk om een andere kleur voetenzak te kiezen? De keus is aan jou.

 

Warm gevoerde Quinny voetenzakken

Onze Quinny voetenzakken zijn heel warm gevoerd. Vaak is de voetenzak gevoerd met heerlijk zacht fleece. Deze stof heeft een aantal voordelen. Ten eerste werkt fleece isolerend. Dat betekent dat de warmte zoveel mogelijk in de Quinny voetenzak behouden blijft. Vooral tijdens koude winterdagen is dat heerlijk. Verder is fleece ook heel luchtdoorlatend. Als het nat is, droogt het ook zo weer op. Het is, kortom, dé ideale stof voor de voering van een Quinny voetenzak.

 

Het gebruiksgemak van Quinny voetenzakken

Een Quinny voetenzak is heel goed te gebruiken in combinatie met de veiligheidsgordels van de buggy. In de voetenzak zitten gordelopeningen waar je de gordel doorheen haalt. De meeste Quinny voetenzakken zijn voor een groot gedeelte open te ritsen. Dat is ideaal, want zo leg je heel gemakkelijk je kindje in de voetenzak van Quinny. Bestel vandaag nog een mooie en comfortabele voetenzak van Quinny online via Babypark.nl en maak gebruik van onze Laagste Prijsgarantie. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, in veel gevallen zelfs al de volgende dag.