kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Mies & Co voetenzakken

Op deze pagina tref je onze complete collectie Mies & Co kinderwagen voetenzakken aan. Onze Mies & Co voetenzakken zijn bedoeld voor verschillende leeftijden. Sommige Mies & Co voetenzakken zijn te gebruiken vanaf een half jaar na de geboorte, andere pas vanaf 9 maanden. Dit soort informatie vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen bij de voetenzakken.

Lees meer...

Details van een Mies & Co kinderwagen voetenzak

Een Mies & Co kinderwagen voetenzak is helemaal gemaakt voor gebruik in een kinderwagen of buggy. Dankzij de gordelopeningen kun je een Mies & Co voetenzak gemakkelijk gebruiken in combinatie met de driepunts gordel van de kinderwagen of buggy.

Over Mies & Co

Mies & Co is een Hollands merk van trendy textielproducten die je kindje een groot comfort geven. Alle items van dit leuke merk zijn perfect op elkaar afgestemd. Veel items zijn bedrukt met mooie dessins. Aan de vormgeving van de producten is dan ook veel aandacht besteed. Verder vindt het team achter Mies & Co vindt het belangrijk dat alle items op een eerlijke manier worden gemaakt. Ook kwaliteit is een belangrijk streven van Mies & Co. De voetenzakken en andere producten zijn comfortabel en blijven lang mooi. Mies & Co voetenzakken zijn online te bestellen via Babypark.nl. Wij zorgen ervoor dat de bestelde voetenzak zo snel mogelijk jouw kant op komt. Ontvangen wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur, dan doen wij de bestelde Mies & Co voetenzakken meteen op de post, zodat jij deze morgen al krijgt thuisgestuurd. Dit is alleen mogelijk als wij de bestelde kinderwagen voetenzak van Mies & Co meteen uit voorraad kunnen leveren.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Mies & Co Fika Butterfly Voetenzak Offwhite 9-30 Mnd

  In deze Mies & Co Fika Butterfly Voetenzak Offwhite 9-30 Mnd ligt je kindje veilig in een autostoeltje, kinderwagen of buggy. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  94,95
 • Quick view

  Mies & Co Bumble Love Voetenzak Offwhite 9-30 Mnd

  In deze Mies & Co Bumble Love Voetenzak Offwhite 9-30 Mnd ligt je kindje veilig in een autostoeltje, kinderwagen of buggy. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  94,95
 • Quick view

  Mies & Co Bold Dots Voetenzak Dark Brown 9-30 Mnd

  In deze Mies & Co Bold Dots Voetenzak Dark Brown 9-30 Mnd ligt je kindje veilig in een autostoeltje, kinderwagen of buggy. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  94,95
3 Resultaten