Elodie Details, Voetenzak

Voksi voetenzakken

 

Wanneer je op een koude dag met je kindje wandelt is het belangrijk dat je hem/haar goed beschermt tegen de kou. Vooral de voetjes, handjes en het hoofdje koelen het snelst af. Om de voetjes warm te houden kun je gebruik maken van een lekkere warme voetenzak. Bij Babypark zijn er leuke voetenzakken te koop, er past er vast wel eentje bij je kinderwagen of buggy.
 

Warme Voksi voetenzakken

De Voksi voetenzakken zijn gemaakt van wol en dons en voelen dus lekker zacht en warm aan. Verder hebben de Voksi voetenzakken een ventilerende en isolerende werking waardoor er altijd sprake is van een prettige stabiele temperatuur. De Voksi voetenzakken zijn verlengbaar en groeit dus mee naarmate je kindje ouder wordt. Het mooie aan een Voksi voetenzak is dat je deze ook nog kunt gebruiken als speelkleed of als ondergrond om je kindje te verschonen.
 

Over Voksi

Voksi is een Noors bedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat en gespecialiseerd is in het maken en produceren van voetenzakken die geïnspireerd zijn op de Scandinavische natuur. Wol, dons, veren en katoen vormen de basismaterialen voor het maken van de producten. Naast Voksi voetenzakken produceert Voksi ook Voksi verzorgingstassen, Voksi spenen en Voksi speenkoorden en Voksi kussens. Babypark heeft de laagste prijsgarantie, en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
1 Resultaten
  • Quick view

    Voksi Urban Voetenzak

    De Voksi Urban Voetenzak is gemaakt van wol en dons. Hierdoor is de voetenzak lekker warm en goed ventilerend. De voetenzak wordt geleverd met een verlengstuk en is daardoor jarenlang te gebruiken.
    249,-
1 Resultaten