Uppababy, Uppababy Vista, Kinderwagens

Witte kinderwagen

Bij Babypark hebben we een ruime keuze uit kinderwagens en die zijn beschikbaar in vele verschillende kleuren. Ga je liever voor iets neutraals dan kun je ook voor een stijlvolle witte kinderwagen kiezen. Bij Babypark hebben we die van gerenommeerde merken. Met de kwaliteit en veiligheid zit het dus wel goed. Bekijk het aanbod in onze webshop of kom eens langs in een van onze megastores verspreid door Nederland. Ons verkoopteam kan daar al je vragen beantwoorden en je kunt zelf een testrit maken met de kinderwagen die je op het oog hebt.

Lees meer...

Assortiment witte kinderwagens

Naast het kiezen uit het type wit, zoals spierwit of gebroken wit, zijn er nog een aantal andere keuzes die je kunt maken. Bijvoorbeeld wat de wielen betreft, daarbij kun je kiezen uit luchtbanden, massieve wielen of foambanden met elk hun voor- en nadelen. Daarnaast kun je kiezen uit kinderwagens waarbij je een tweede zitje kunt creëren of waarop je een autostoeltje kunt monteren voor het eenvoudig verplaatsen van jouw kindje van kinderwagen naar auto en omgekeerd. Ook wat design betreft, valt er wat te kiezen. Zo hebben we een kinderwagen van Silver Cross naar een klassiek Brits ontwerp. Een echt stijlicoon waarbij vele details met de hand zijn afgewerkt. Liever een moderner design? Bekijk alle modellen van alle merken in onze megastores of natuurlijk online in onze webshop.

Witte kinderwagen online bestellen

Bij Babypark hebben we verschillende megastores door heel Nederland. Bekijk welke in jouw regio actief is. Heb je de keuze al gemaakt dan kun je ook direct uit de webshop bestellen. Doe je dat voor 23:59 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. We rekenen daarbij geen verzendkosten aangezien alle bestellingen vanaf 20 euro gratis worden bezorgd.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Dubatti Two Kinderwagen 2-in-1 Mix & Match

  De Dubatti Two Kinderwagen 2-in-1 Mix & Match is een compleet nieuwe kinderwagen. Een elegant en degelijk design verhullen vele praktische functies die vrijwel allemaal met één hand te bedienen zijn.
  1.179,95
 • 25% korting
  Quick view

  Bugaboo Fox 3 Kinderwagen 2-in-1 Mix & Match

  De Bugaboo Fox 3 Kinderwagen 2-in-1 Mix & Match is een comfortabele combinatie van een all-terrain en een stadskinderwagen. De kinderwagen is verkrijgbaar in allerlei kleurenopties. Mix and match jouw favoriet!

  1.279,-

  959,25

 •  
  UPPABaby
  VISTA V2
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 5 Mono Kinderwagen 2-in-1 Mix & Match

  Met de Bugaboo Donkey 5 Mono Kinderwagen 2-in-1 Mix & Match kun je elke uitdaging aan. Deze kinderwagen groeit met het gezin mee en kan na gebruik eenvoudig worden ingeklapt waarna hij zelfstandig blijft staan.
  1.379,-
 • Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Aluminium

  Met de Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Aluminium heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.

  1.209,50

  1.149,-

 • Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Graphite Grey

  De Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Graphite Grey heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.

  1.291,50

  1.149,-

 • Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Black

  De Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Black heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.

  1.209,50

  1.149,-

 •  
  UPPAbaby
  Vista V2
 • Quick view

  Joie Ramble XL Reiswieg

  De Joie Ramble XL Reiswieg is een handige uitbreiding voor de stijlvolle Joie Versatrax kinderwagen. De reiswieg is geschikt voor baby’s van 0-6 maanden en wordt geleverd inclusief een comfortabel matras en regenscherm.
  139,95
 • Quick view

  Joie Finiti Kinderwagen

  De Joie Finiti Kinderwagen is geschikt vanaf 6 maanden tot en met 22 kg. Je kunt de kinderwagen op 4 verschillende manieren gebruiken door deze uit te breiden met de los verkrijgbare reiswieg en autostoel.
  519,-
 • Quick view

  Joie Aeria Kinderwagen

  De Joie Aeria Kinderwagen is geschikt vanaf 6 maanden tot en met 22 kg. Je kunt de kinderwagen op 4 verschillende manieren gebruiken door deze uit te breiden met de los verkrijgbare reiswieg en autostoel.
  569,-
 • Quick view

  UPPAbaby RIDGE All-Terrain Kinderwagen

  Met de UPPAbaby RIDGE All-Terrain Kinderwagen is geen route te gek en geniet je kindje ongestoord van de wandeling. De grote foam wielen en het responsive veersysteem absorberen alle hobbels die je tegenkomt.
  745,-
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon 3 Plus Kinderwagen 2-in-1 Zwart

  Met de veelzijdige Bugaboo Cameleon 3 Plus Kinderwagen 2-in-1 Zwart kom je samen met je kindje overal waar je wilt zijn. Deze stijlvolle kinderwagen wordt geleverd met zowel een reiswieg als een zitje.

  999,-

  636,65

11 Resultaten
Trustpilot