Cybex, kinderwagen

Witte kinderwagen

Bij Babypark hebben we een ruime keuze uit kinderwagens en die zijn beschikbaar in vele verschillende kleuren. Ga je liever voor iets neutraals dan kun je ook voor een stijlvolle witte kinderwagen kiezen. Bij Babypark hebben we die van gerenommeerde merken. Met de kwaliteit en veiligheid zit het dus wel goed. Bekijk het aanbod in onze webshop of kom eens langs in een van onze megastores verspreid door Nederland. Ons verkoopteam kan daar al je vragen beantwoorden en je kunt zelf een testrit maken met de kinderwagen die je op het oog hebt.

Lees meer...

Assortiment witte kinderwagens

Naast het kiezen uit het type wit, zoals spierwit of gebroken wit, zijn er nog een aantal andere keuzes die je kunt maken. Bijvoorbeeld wat de wielen betreft, daarbij kun je kiezen uit luchtbanden, massieve wielen of foambanden met elk hun voor- en nadelen. Daarnaast kun je kiezen uit kinderwagens waarbij je een tweede zitje kunt creëren of waarop je een autostoeltje kunt monteren voor het eenvoudig verplaatsen van jouw kindje van kinderwagen naar auto en omgekeerd. Ook wat design betreft, valt er wat te kiezen. Zo hebben we een kinderwagen van Silver Cross naar een klassiek Brits ontwerp. Een echt stijlicoon waarbij vele details met de hand zijn afgewerkt. Liever een moderner design? Bekijk alle modellen van alle merken in onze megastores of natuurlijk online in onze webshop.

Witte kinderwagen online bestellen

Bij Babypark hebben we verschillende megastores door heel Nederland. Bekijk welke in jouw regio actief is. Heb je de keuze al gemaakt dan kun je ook direct uit de webshop bestellen. Doe je dat voor 23:59 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. We rekenen daarbij geen verzendkosten aangezien alle bestellingen vanaf 20 euro gratis worden bezorgd.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA V2 Kinderwagen 2-in-1

  De UPPAbaby VISTA V2 Kinderwagen 2-in-1 zorgt voor nog meer comfort voor jou en je kindje tijdens het wandelen. Bovendien groeit de wagen met je kindje mee en is uit te breiden tot duo- of twin kinderwagen.
  1.190,-
 • Quick view

  UPPAbaby CRUZ V2 Kinderwagen

  De UPPAbaby CRUZ V2 Kinderwagen is geschikt voor kindjes tot 22 kg. Het zitgedeelte kan gemakkelijk worden versteld en is uitgerust met een zonnekap. De wagen wordt geleverd met insectennet en regenscherm.
  749,-
 •  
  Cybex Gazelle S,
  the big city shopper
 • Quick view

  Nuna Mixx Next Kinderwagen 2-in-1

  De Nuna Mixx Next Kinderwagen 2-in-1 is bijzonder gebruiksvriendelijk en wordt geleverd met een reiswieg en zitgedeelte. De kinderwagen kan eenvoudig met één hand worden ingeklapt tot een compact pakketje.
 • Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Aluminium

  Met de Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Aluminium heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.

  1.209,50

  1.034,10

 • Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Graphite Grey

  De Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Graphite Grey heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.

  1.291,50

  976,65

 • Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Champagne

  De Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Champagne heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.

  1.209,50

  976,65

 • Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Black

  De Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Black heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.

  1.209,50

  976,65

 • Quick view

  UPPAbaby CRUZ V2 Kinderwagen 3-in-1

  De UPPAbaby CRUZ V2 Kinderwagen 3-in-1 wordt geleverd met een reiswieg, zitje, autostoel en isofix base. Bovendien groeit de wagen met je kindje mee en is uit te breiden tot duo- of twin kinderwagen.
  1.608,-
 • Quick view

  UPPAbaby CRUZ V2 Kinderwagen 2-in-1

  De UPPAbaby CRUZ V2 Kinderwagen 2-in-1 is geschikt voor kindjes tot 22 kg. Het zitgedeelte kan gemakkelijk worden versteld en is uitgerust met een zonnekap. De wagen wordt geleverd met insectennet en regenscherm.
  1.048,-
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA V2 Kinderwagen 3-in-1

  De UPPAbaby VISTA V2 Kinderwagen 3-in-1 wordt geleverd met een reiswieg, zitje, autostoel en isofix base. Bovendien groeit de wagen met je kindje mee en is uit te breiden tot duo- of twin kinderwagen.
  1.750,-
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon 3 Plus Kinderwagen 2-in-1 Zwart

  Met de veelzijdige Bugaboo Cameleon 3 Plus Kinderwagen 2-in-1 Zwart kom je samen met je kindje overal waar je wilt zijn. Deze stijlvolle kinderwagen wordt geleverd met zowel een reiswieg als een zitje.

  999,-

  674,10

11 Resultaten
Trustpilot