Kinderwagen, kinderwagens, Thule

Römer kinderwagens

Ben je op zoek naar een Römer kinderwagen? Bij Babypark shop je jouw favoriete Römer kinderwagen eenvoudig online. Via deze pagina zie je in een oogopslag de actuele kleuren en modellen uit ons assortiment. In de uitgebreide productbeschrijving vind je meer foto's en informatie over de Römer kinderwagens. 

Lees meer...

Eigenschappen van Römer kinderwagens

Je hebt de keuze of je een Römer kinderwagen met of zonder reiswieg kiest. Een reiswieg gebruik je alleen in de eerste maanden. Meestal is een kindje ongeveer 4 tot 6 maanden oud wanneer hij of zij de reiswieg ontgroeit. In plaats van een reiswieg kun je in de eerste maanden eventueel ook een babyautostoel op het frame van de Römer kinderwagen bevestigen. Dit is uisluitend geschikt voor korte wandelingen, omdat het niet aangeraden wordt om je kindje lang in een baby autostoeltje te leggen vanwege de houding van je baby. 

Bestel een Römer kinderwagen online

Een Römer kinderwagen is zowel online als via onze megastores te bestellen. Wil je de kinderwagen draag in het echt zien of ben je op zoek naar een bepaalde kleur? Neem dan voorafgaand aan je bezoek aan een Babypark megastore contact met ons op via 0488 488 888 (telefonisch of via WhatsApp). Wij kunnen dan even kijken welke modellen en kleuren op dat moment in de verschillende showrooms aanwezig zijn zodat je niet voor niets in de auto stapt.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Nieuw
  Quick view

  Römer Smile III Kinderwagen

  De Römer Smile III Kinderwagen is geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden tot 22 kg. Het zitgedeelte kan gemakkelijk worden versteld en is uitgerust met een uittrekbare XL zonnekap met ventilatievenster.
  569,90
 • Nieuw
  Quick view

  Römer Smile III Kinderwagen 2-in-1

  De Römer Smile III Kinderwagen 2-in-1 is geschikt vanaf de geboorte van je kindje tot 22 kg. Het zitgedeelte kan gemakkelijk worden versteld en is uitgerust met een uittrekbare XL zonnekap met ventilatievenster.
  699,-
2 Resultaten