Duo Kinderwagens

Een duo kinderwagen is niet alleen gemakkelijk voor het vervoeren van een tweeling, ook voor twee kleine kinderen van verschillende leeftijden is een duowagen ideaal. Babypark.nl heeft een grote collectie duowagens waar zeker een wagen bij zit die aan je wensen voldoet. Ben je op zoek naar een duowagen, dan heb je meerdere opties. Zo kun je onder andere kiezen voor een dubbele kinderwagen waarbij de kinderen naast of achter elkaar kunnen zitten.

Lees meer...

De tandemwagen, een handige duowagen

Zitten de kinderen achter elkaar, dan gaat het om een zogenoemde tandemwagen. Het voordeel van zo’n duowagen is dat deze lekker smal kan blijven. De wagen is dan meestal wel wat langer. De duowagen Joie Evalite is bijvoorbeeld een tandemwagen. Deze handige duo kinderwagen is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Je kunt deze gebruiken voor een tweeling, maar bijvoorbeeld ook voor een baby en een peuter. Bij veel duowagens zitten de kinderen achter elkaar, maar wel gedeeltelijk boven elkaar. Dit zorgt ervoor dat de wagen minder lang is. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de Cybex Gazelle S. Deze duo kinderwagen staat bekend om de vele verstel- en uitbreidingsmogelijkheden. Op het frame zijn veel combinaties van kinderwagenzitjes, reiswiegen en Cybex autostoeltjes te bevestigen.

Duowagen met zitjes naast elkaar

Kies je voor een duowagen of tweelingwagen waarbij de zitjes naast elkaar zitten, dan is de wagen over het algemeen iets breder. Toch hoeft de wagen niet heel breed te zijn. Tegenwoordig zijn veel tweelingwagens met de zitjes naast elkaar vrij compact. Het leuke aan een tweelingwagen met de zitjes naast elkaar is dat de kinderen met elkaar kunnen communiceren. Veel van deze duowagens zijn ook zodanig gemaakt dat deze heel soepel te besturen zijn. De Thule Urban Glide heeft aan de voorkant bijvoorbeeld maar één wiel, zodat je met deze tweelingwagen heel gemakkelijk bochten kunt maken. Er zijn dus veel opties als het gaat om een duowagen. Aan jou de keus welk duowagen jou het handigste lijkt! Onze duowagens zijn online te bestellen via onze webshop.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Thule Urban Glide 2 Double Duowagen 6 Mnd Jet Black 2021

  De Thule Urban Glide 2 Double Duowagen 6 Mnd Jet Black 2021 weegt slechts 15,5 kg en is gemakkelijk te besturen, ook wanneer er twee kinderen in de kinderwagen zitten. De Duowagen is geschikt voor ieder terrein.

  999,95

  799,-

 • Quick view

  Thule Sleek Duowagen 0 Mnd Grey Melange

  De Thule Sleek Duowagen 0 Mnd Grey Melange is een stijlvolle en functionele kinderwagen voor in de stad. De Thule Sleek is ook te gebruiken als monowagen en biedt veel comfort dankzij de goede vering en fijne zithoogte.
  1.197,84
 •  
  Joolz Day+: the most
  comfortable ride
 • 10% korting
  Quick view

  UPPAbaby VISTA V2 Duowagen 0 Mnd

  De UPPAbaby VISTA V2 Duowagen 0 Mnd is comfortabel en handig in gebruik. De kinderwagen wordt geleverd met een reiswieg en een comfortabel zitje. Je kunt de kinderwagen ook als mono kinderwagen gebruiken.
  1.250,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 5 Duo Kinderwagen 2-in-1 Mix & Match

  Met de nieuwe Bugaboo Donkey 5 Duo Kinderwagen 2-in-1 Mix & Match kun je elke uitdaging aan. Deze kinderwagen groeit met het gezin mee en kan na gebruik eenvoudig worden ingeklapt waarna hij zelf blijft staan.
  1.729,-
 • Quick view

  Cybex Gazelle S Duowagen Taupe

  De Cybex Gazelle S Duowagen Taupe is een stijlvolle en functionele kinderwagen. De Gazelle S Duowagen wordt geleverd met 1 reiswieg en 1 zitje en kan ook gebruikt worden als mono kinderwagen.
  989,90
 • Quick view

  Cybex Gazelle S Duowagen Black

  De Cybex Gazelle S Duowagen Black is een stijlvolle en functionele kinderwagen. De Gazelle S Duowagen wordt geleverd met 1 reiswieg en 1 zitje en kan ook gebruikt worden als mono kinderwagen.
  939,90
 •  
  Bugaboo Donkey 5
  Groeit mee met je gezin
   
  15% korting op de Bugaboo Fox 3
 • 10% korting
  Quick view

  UPPAbaby VISTA V2 Duowagen 6 Mnd

  De UPPAbaby VISTA V2 Duowagen 6 Mnd is comfortabel en handig in gebruik. De kinderwagen wordt geleverd met reiswieg en twee comfortabele zitjes. Je kunt de kinderwagen ook als mono kinderwagen gebruiken.
  1.547,-
 • 10% korting
  Quick view

  Joie Evalite Duowagen 6 Mnd

  De Joie Evalite Duo is een handige duowagen voor twee kinderen van verschillende leeftijd. Op de achterste zitting kan een autostoeltje worden bevestigd zodat zelfs een pasgeborene comfortabel vervoerd kan worden.
  379,-
8 Resultaten
Trustpilot