Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Duo Kinderwagens

Een duo kinderwagen is niet alleen gemakkelijk voor het vervoeren van een tweeling, ook voor twee kleine kinderen van verschillende leeftijden is een duowagen ideaal. Babypark.nl heeft een grote collectie duowagens waar zeker een wagen bij zit die aan je wensen voldoet. Ben je op zoek naar een duowagen, dan heb je meerdere opties. Zo kun je onder andere kiezen voor een dubbele kinderwagen waarbij de kinderen naast of achter elkaar kunnen zitten.

Lees meer...

De tandemwagen, een handige duowagen

Zitten de kinderen achter elkaar, dan gaat het om een zogenoemde tandemwagen. Het voordeel van zo’n duowagen is dat deze lekker smal kan blijven. De wagen is dan meestal wel wat langer. De duowagen Joie Evalite is bijvoorbeeld een tandemwagen. Deze handige duo kinderwagen is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Je kunt deze gebruiken voor een tweeling, maar bijvoorbeeld ook voor een baby en een peuter. Bij veel duowagens zitten de kinderen achter elkaar, maar wel gedeeltelijk boven elkaar. Dit zorgt ervoor dat de wagen minder lang is. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de Cybex Gazelle S. Deze duo kinderwagen staat bekend om de vele verstel- en uitbreidingsmogelijkheden. Op het frame zijn veel combinaties van kinderwagenzitjes, reiswiegen en Cybex autostoeltjes te bevestigen.

Duowagen met zitjes naast elkaar

Kies je voor een duowagen of tweelingwagen waarbij de zitjes naast elkaar zitten, dan is de wagen over het algemeen iets breder. Toch hoeft de wagen niet heel breed te zijn. Tegenwoordig zijn veel tweelingwagens met de zitjes naast elkaar vrij compact. Het leuke aan een tweelingwagen met de zitjes naast elkaar is dat de kinderen met elkaar kunnen communiceren. Veel van deze duowagens zijn ook zodanig gemaakt dat deze heel soepel te besturen zijn. De Thule Urban Glide heeft aan de voorkant bijvoorbeeld maar één wiel, zodat je met deze tweelingwagen heel gemakkelijk bochten kunt maken. Er zijn dus veel opties als het gaat om een duowagen. Aan jou de keus welk duowagen jou het handigste lijkt! Onze duowagens zijn online te bestellen via onze webshop.

Lees minder...

Filters

Prijs
Kleur frame
Te gebruiken voor 1 kindje
Geschikt vanaf geboorte
Kleur frame
Filteren

7 producten

Populariteit
 • Qute Q-Twin Duowagen
  679,- Adviesprijs 0,-
 • UPPAbaby VISTA V2 Duowagen 6 Mnd
  1559,90 Adviesprijs 0,-
 • UPPAbaby VISTA V2 Duowagen 0 Mnd
  1250,- Adviesprijs 0,-
 • Nuna Demi™ Grow Duowagen 0 Mnd
  1149,- Adviesprijs 0,-
 • Joie Evalite Duowagen 6 Mnd
  235,63 Adviesprijs 0,-
Filteren

7 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader