Kinderwagen, kinderwagens, Thule

Childhome kinderwagens

Ben je op zoek naar een kinderwagen waarmee je meerdere kinderen tegelijk kunt vervoeren? Een meerlingwagen dus? Bekijk dan op deze pagina alle Childhome kinderwagens. In de uitgebreide productbeschrijving vind je alle gedetailleerde informatie over pruducteigenschappen, afmetingen en gewichten van de desbetreffende Childhome kinderwagen. Dankzij de neutrale kleurstellingen van de kinderwagens van Childhome kun je de kinderwagen voor zowel jongens als meisjes gebruiken. Net zo handig!

Lees meer...

Childhome kinderwagens bestellen voor de laagste prijs

Shoppen bij Babypark heeft veel voordelen. Eén daarvan is dat je bij je aankoop profiteert van onze Laagste Prijsgarantie. Dit houdt in dat wij dagelijks onze prijzen vergelijken met concurrenten. Ziet je een Childhome kinderwagen ergens anders goedkoper? Dan betalen wij je het verschil terug zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaald. Een groot gedeelte van ons assortiment kinderwagens is direct uit voorraad leverbaar zodat je al snel van je aankoop gebruik kunt gaan maken. Is de Childhome kinderwagen van je voorkeur niet uit voorraad leverbaar? Dan doen wij ons uiterste best om de kinderwagen of meerlingwagen zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. We wensen je alvast veel wandelplezier met de Childhome kinderwagen!

 

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Childhome Sixseater Autobrake Meerlingwagen Antraciet

  De Childhome Sixseater Autobrake Meerlingwagen Antraciet zorgt er voor dat je 6 kinderen veilig kan vervoeren. De wagen is voorzien van een automatische rem en wordt geleverd inclusief regen- en beschermhoes.

  1.249,-

  999,-

 • Quick view

  Childhome Two By Two Meerlingwagen

  De Childhome Two By Two Meerlingwagen is de oplossing voor iedereen die vier kleine kinderen tegelijkertijd wil vervoeren. Deze inklapbare kinderwagen biedt zitplaatsen met een 5-puntsgordel en een zonnekap.

  659,-

  569,-

2 Resultaten