kinderwagen, kinderwagens

Kinderwagens

Op deze pagina vind je ons assortiment kinderwagens. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Daarom vind je bij ieder product een uitgebreide productbeschrijving waaruit blijkt wat de desbetreffende kinderwagen uniek maakt. Van veel producten is een uitgebreide productvideo beschikbaar waarin één van onze productspecialisten alles vertelt over de kinderwagen en praktische eigenschappen laat zien zoals het inklappen van de kinderwagen. Voor meer tips & advies over de aanschaf van een kinderwagen kun je de onderstaande video bekijken. Productspecialist Gerhard helpt jou graag op weg in jouw zoektocht naar de perfecte kinderwagen.

Lees meer...

Welk type kinderwagen past bij jou?

Het assortiment kinderwagens op Babypark.nl is erg uitgebreid. Zo vindt iedereen de kinderwagen van zijn dromen in onze collectie. Om erachter te komen welke kinderwagen bij jou past is het slim om te bedenken waar je de kinderwagen voor wil gaan gebruiken. Lifestyle kinderwagens zijn ideaal voor in de stad: smal, lichtgewicht en wendbaar. Een lifestyle kinderwagen is geschikt voor dagelijks gebruik en kan gebruikt worden op verschillende ondergronden. De Dubatti One en de Joolz Day³ kinderwagen zijn voorbeelden van lifestyle kinderwagens. Met een all terrain kinderwagen kun je gemakkelijk over ruig terrein zoals het strand of een bospad lopen. Tenslotte zijn er ook nog single/duo kinderwagens. Deze kinderwagens zijn zowel als enkele en als dubbele kinderwagen te gebruiken. Ideaal bij gezinsuitbreiding!

Praktische functies

Neem je de kinderwagen vaak met de auto mee, kijk dan of deze in de kofferbak van de auto past. Verschillen jij en je partner heel erg van lengte en willen jullie allebei comfortabel achter de kinderwagen kunnen lopen? Dan is een verstelbare duwstang handig. Bedenk ook waar je de kinderwagen straks op wilt gaan bergen. Wellicht is het handig als het ingeklapte pakket zelfstandig kan staan. Heb je nog vragen, dan kun je altijd bij ons terecht voor advies!

Lees minder...
220 Resultaten
 1. 1
 2. ...
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. ...
 9. 10
 • + Gratis voetenzak
  Quick view

  Mutsy I2 Pure Kinderwagen 2-in-1 Black

  De Mutsy I2 Pure Kinderwagen 2-in-1 Black is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  849,-
 • + Gratis voetenzak
  Quick view

  Mutsy I2 Pure Kinderwagen 2-in-1 Silver

  De Mutsy I2 Pure Kinderwagen 2-in-1 Silver is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  849,-
 • + Gratis voetenzak
  Quick view

  Mutsy I2 Pure Kinderwagen 2-in-1 Dark Grey

  De Mutsy I2 Pure Kinderwagen 2-in-1 Dark Grey is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  759,20
 • + Gratis voetenzak
  Quick view

  Mutsy I2 Pure Kinderwagen 2-in-1 Green Blue

  De Mutsy I2 Pure Kinderwagen 2-in-1 Green Blue is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  958,-
 • + Gratis voetenzak
  Quick view

  Mutsy I2 Pure Kinderwagen 2-in-1 Black Brown

  De Mutsy I2 Pure Kinderwagen 2-in-1 Black Brown is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  958,-
 • + Gratis voetenzak
  Quick view

  Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen 2-in-1 Black Brown / Dark Grey

  De Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen 2-in-1 Black Brown / Dark Grey is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  918,-
 • + Gratis voetenzak
  Quick view

  Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen 2-in-1 Green Blue / Dark Grey

  De Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen 2-in-1 Green Blue / Dark Grey is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  918,-
 • + Gratis voetenzak
  Quick view

  Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen 2-in-1 Black / Dark Grey

  De Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen Black / Dark Grey is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  829,-
 • + Gratis voetenzak
  Quick view

  Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen 2-in-1 Dark Grey / Dark Grey

  De Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen Dark Grey / Dark Grey is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  829,-
 • + Gratis voetenzak
  Quick view

  Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen 2-in-1 Silver / Dark Grey

  De Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen Silver / Dark Grey is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  869,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Adorra Kinderwagen

  Dankzij het ruime en hoog gepositioneerde zitje van de Maxi-Cosi Adorra Kinderwagen geniet je kindje optimaal van de wandeling. De kinderwagen kan worden gecombineerd met een Maxi-Cosi autostoel of Oria reiswieg.
  329,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Adorra Kinderwagen 2-in-1

  Dankzij het ruime en hoog gepositioneerde zitje van de Maxi-Cosi Adorra Kinderwagen 2-in-1 geniet je kindje optimaal van de wandeling. De kinderwagen is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 15 kg.

  458,-

  429,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Lila Kinderwagen

  De Maxi-Cosi Lila kinderwagen is een comfortabele kinderwagen met een unieke ‘ShapeOfYou inlay’. De kinderwagen kan worden gecombineerd met een Maxi-Cosi reiswieg en is uit te breiden tot duowagen.

  649,-

  529,99

 • Quick view

  Maxi-Cosi Lila Kinderwagen 2-in-1

  De Maxi-Cosi Lila Kinderwagen 2-in-1 is een comfortabele kinderwagen met een unieke ‘ShapeOfYou inlay’. De kinderwagen is geschikt vanaf de geboorte tot 3,5 jaar en uit te breiden tot duowagen.
  680,65
 • Quick view

  Maxi-Cosi Nova 3 Kinderwagen Nomad Black

  De Maxi-Cosi Nova 3 Kinderwagen beschikt over een uniek handsfree inklapsysteem waarbij je niet hoeft te bukken en is voorzien van grote off-road wielen. Mede dankzij de vering is iedere wandeling comfortabel.

  579,-

  499,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Nova 3 Kinderwagen 2-in-1 Nomad Black

  De Maxi-Cosi Nova 3 Kinderwagen 2-in-1 beschikt over een uniek handsfree inklapsysteem waarbij je niet hoeft te bukken en is voorzien van grote off-road wielen. Mede dankzij de vering is iedere wandeling comfortabel.
  679,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Nova 4 Kinderwagen

  De Maxi-Cosi Nova 4 Kinderwagen beschikt over een uniek handsfree inklapsysteem waarbij je niet hoeft te bukken en is voorzien van grote off-road wielen. Mede dankzij de vering is iedere wandeling comfortabel.
  484,95
 • Quick view

  Maxi-Cosi Nova 4 Kinderwagen 2-in-1

  De Maxi-Cosi Nova 4 Kinderwagen 2-in-1 beschikt over een handig inklapsysteem waarbij je niet hoeft te bukken en is voorzien van grote off-road wielen. Mede dankzij de vering is iedere wandeling comfortabel.
  623,95
 • Quick view

  Maxi-Cosi Zelia Kinderwagen 2-in-1

  De Maxi-Cosi Zelia Kinderwagen 2-in-1 heeft een reiswieg die je in twee klikken kunt ombouwen tot zitje. Bovendien wordt de kinderwagen geleverd inclusief autostoel adapters. Een super flexibel reissysteem dus!
  249,-
 • Quick view

  Mima Zigi Kinderwagen

  De Mima Zigi Kinderwagen is een stijlvolle, compacte kinderwagen. Ideaal om mee te flaneren in de stad! De transparantie wielen en de strakke afwerking van de kinderwagen maken de Mima Zigi een echte blikvanger.
  505,-
 • Quick view

  Quinny Moodd Kinderwagen

  De Quinny Moodd Kinderwagen is een vernuftige en comfortabele wandelwagen. Zo vouwt het onderstel zich automatisch open, het omkeerbare zitje is in diverse posities te verstellen en wordt er standaard een vierwiel-module meegeleverd.
  679,-
 • Quick view

  Silver Cross Pioneer Kinderwagen 2-in-1 Henley Edition

  De Silver Cross Pioneer Kinderwagen 2-in-1 Henley Edition is een luxe uitvoering met veel oog voor details. De kinderwagen is modern en chic tegelijk en is geïnspireerd door de Britse paardensport stijl.

  1.099,-

  995,-

 • Limited edition
  Quick view

  Silver Cross Surf Kinderwagen 2-in-1 Aston Martin Edition

  In de Silver Cross Surf Aston Martin Edition kun jij je kindje in stijl vervoeren. De handgemaakte kinderwagen beschikt over exclusieve details en is perfect afgewerkt. Met deze kinderwagen heb je beslist iets unieks!
  3.999,-
 • Quick view

  Silver Cross Surf 2 Kinderwagen 2-in-1 Henley Edition

  In de Silver Cross Surf 2 Henley Edition kun jij je kindje in stijl vervoeren. De kinderwagen beschikt over exclusieve details en is netjes afgewerkt. Met deze luxe kinderwagen creëer je een moderne en stijlvolle look.
  1.199,-
220 Resultaten
 1. 1
 2. ...
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. ...
 9. 10