Nuna, Nuna Oxford

Joolz Hub kinderwagen

De Joolz Hub kinderwagen is heel fijn en praktisch. Deze wagen heeft de ‘look en feel’ van een echte Joolz, maar is een stuk compacter. Vooral bij het gebruik in de stad is de Joolz Hub kinderwagen heel handig. Met gemak rijd je stoepje op, stoepje af, bochtje om.

Lees meer...

Compact en praktisch

Zelfs als je klein behuisd bent, vind je wel een plekje om de Joolz Hub kinderwagen te stallen. De Joolz Hub kinderwagen is opvouwbaar tot een klein pakketje van slechts 66 x 53 x 34 cm. Ook op andere vlakken is de Joolz Hub kinderwagen heel praktisch. Ondanks dat de Joolz Hub kinderwagen heel compact is, heeft deze tóch een ruime boodschappenmand met een inhoud van maar liefst 18 liter.

Comfortabel

In de Joolz Hub kan je kindje elke gewenste houding aannemen. Het ergonomische zitje van de Joolz Hub kinderwagen is verstelbaar in zes posities van zitstand tot ligstand. Ondertussen ligt je kindje beschut tegen de zon, dankzij de XL zonnekap met UPF 50+.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Joolz Hub Kinderwagen 2-in-1

  De Joolz Hub Kinderwagen 2-in-1 heeft een zeer compact formaat en is eenvoudig in te klappen tot een pakket dat je door middel van het draaghengsel eenvoudig meeneemt. Inclusief bijbehorende reiswieg.
  898,-
 • Quick view

  Joolz Hub Kinderwagen

  De Joolz Hub Kinderwagen heeft een zeer compact formaat en is eenvoudig in te klappen tot een pakket dat je door middel van het draaghengsel eenvoudig meeneemt. Cocoon en reiswieg zijn apart verkrijgbaar.
  659,-
 • Quick view

  Joolz Hub Earth Kinderwagen Hippo Grey

  De Joolz Hub Earth Kinderwagen Hippo Grey heeft een zeer compact formaat en is eenvoudig in te klappen tot een pakket dat je door middel van het draaghengsel eenvoudig meeneemt. Cocoon en reiswieg zijn apart verkrijgbaar.

  659,-

  593,-

3 Resultaten