Buggy, buggys, Babyzen

Easywalker Harvey 3 kinderwagens

De Easywalker Harvey 3 is een comfortabele kinderwagen waarmee je moeiteloos in de stad rijdt én op onverhard terrein zoals een bos- of duinpaadje. Het is ook heel fijn dat de Easywalker Harvey 3 kinderwagen lekker licht en compact is. Komt er later een broertje of zusje bij, dan tover je de Easywalker Harvey 3 gemakkelijk om tot een Easywalker duowagen waarin je twee kinderen vervoert. Verder voelt de wagen heel comfortabel aan. Ook leuk om te weten: de bekledingsstof van de kinderwagen Easywalker Harvey 3 is gemaakt van gerecyclede petflessen en dus heel duurzaam.

Lees meer...

Een prettige rit met de Easywalker Harvey 3

Dankzij de schuimgevulde banden van de Easywalker Harvey 3 kun je geen lekke band hebben. De wielen aan de voorkant zijn zwenkwielen. Dat is handig bij het maken van een bocht. Rijd je vooral rechtuit, dan kun je de zwenkwielen vastzetten. Je bestuurt de Easywalker Harvey 3 kinderwagen zo soepel dat je dit zelfs met één hand kunt doen. Ook je kindje geniet van een groot comfort. De wieg en het zitje zijn in hoogte te verstellen. Het zitje is zowel voorwaarts of achterwaarts op het frame te plaatsen. De rugleuning is in vier posities te verstellen. Verder heeft de wagen een ruime opbergmand. Aan de duwstang zitten haken waaraan je de luiertas kunt hangen.

Over Easywalker

Easywalker is een merk van stoere kinderwagens waarmee je over elk terrein kunt rijden. In het kort zijn deze wagens heel comfortabel, gebruiksvriendelijk en compact. Ze zijn gemaakt voor ouders of verzorgers die graag met hun kindje op pad gaan, zowel in de stad als in de vrije natuur. Bijzonder is de Easywalker MINI kinderwagen, die ontstaan is uit samenwerking van Easywalker met automerk MINI. Deze kinderwagen ademt dan ook een typische MINI-stijl uit. Met de Easywalker MINI ga je echt in stijl op pad! De Easywalker Harvey 3 en andere Easywalker kinderwagens zijn online te bestellen via Babypark.nl. Hier bestel je ook uitbreidingen om van de Easywalker Harvey 3 een fijne Easywalker duowagen te maken.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Kinderwagen

  De Easywalker Harvey 3 Kinderwagen is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 22 kg. Met de apart verkrijgbare reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.

  Normale prijs: 739,99

  Special Price 591,99

 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Premium Kinderwagen

  De Easywalker Harvey 3 Premium Kinderwagen is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 22 kg. Met de apart verkrijgbare reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.

  Normale prijs: 899,99

  Special Price 749,-

 •  
  Babyzen YOYO2
  The one you need
 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Premium Kinderwagen 2-in-1

  De Easywalker Harvey 3 Premium Kinderwagen 2-in-1 is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 22 kg. Met de reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen van al vanaf de geboorte gebruiken.
  1.099,98
 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Kinderwagen 2-in-1 Exclusive Grey

  De Easywalker Harvey 3 Kinderwagen 2-in-1 Exclusive Grey is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 22 kg. Met de reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.
  899,98
 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Kinderwagen 2-in-1

  De Easywalker Harvey 3 Kinderwagen 2-in-1 is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 22 kg. Met de reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.

  Normale prijs: 899,98

  Special Price 879,-

5 Resultaten
Trustpilot