Uppababy, Uppababy Vista, Kinderwagens

Maxi-Cosi Adorra Kinderwagen

De Maxi-Cosi Adorra Kinderwagen heeft een ruim zitje. Uniek aan deze kinderwagen is de hoge positie waardoor je heel eenvoudig bij je kindje kan zonder dat je diep hoeft te bukken. Een ander voordeel van een hoog zitje is dat je geen kinderstoel nodig hebt in een restaurant, je kunt de kinderwagen zo aanschuiven aan tafel. Voor de eerste maanden kan de Adorra kinderwagen gecombineerd worden met de Maxi-Cosi Oria reiswieg of een Maxi-Cosi baby autostoeltje.

Lees meer...

Praktische kinderwagen voor dagelijks gebruik

De Maxi-Cosi Adorra Kinderwagen is ideaal voor dagelijks gebruik. De ruime zitting zorgt ervoor dat je lang plezier hebt van deze stabiele kinderwagen. Zo is de kinderwagen ideaal voor wandelingen naar de supermarkt of een dagje uit naar de dierentuin. Wanneer je de kinderwagen tijdelijk niet gebruikt kun je hem eenvoudig inklappen tot een compact pakket.

Nog meer mogelijkheden met bijpassende kinderwagen accessoires

De Maxi-Cosi Adorra Kinderwagen wordt zeer compleet geleverd, namelijk met autostoel adapters, een regenhoes en een parasolclip. Zo kun je er onder alle weersomstandigheden met je kindje op uit gaan. Met de autostoel adapters kun je met één klik het Maxi-Cosi babyautostoeltje op het frame van de kinderwagen bevestigen. Ideaal voor een korte boodschap in de supermarkt met je kindje! 

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Maxi-Cosi Adorra Luxe Kinderwagen Twillic Grey

  Dankzij het ruime en hoge zitje van de Maxi-Cosi Adorra Luxe Kinderwagen Twillic Grey geniet je kindje optimaal van de wandeling. De kinderwagen kan worden gecombineerd met een Maxi-Cosi autostoel of Oria reiswieg.
  569,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi Adorra 2 Kinderwagen

  Dankzij het ruime en hoge zitje van de Maxi-Cosi Adorra 2Kinderwagen geniet je kindje optimaal van de wandeling. De kinderwagen kan worden gecombineerd met een Maxi-Cosi autostoel of Oria reiswieg.
  414,-
 •  
  UPPABaby
  VISTA V2
2 Resultaten
Trustpilot