Uppababy, Uppababy Vista, Kinderwagens

Meerlingwagens

Op deze pagina vind je alle meerlingwagens. In meerlingwagens kun je minstens drie kinderen tegelijkertijd vervoeren. De meerlingwagens zijn, net als de rest van onze collectie kinderwagens, heel eenvoudig online te bestellen via onze website. De meerlingwagen wordt dan gratis bij jou thuisbezorgd. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores om de meerlingwagens uit ons assortiment uit te komen proberen op het kinderwagen testparcours. Niet in iedere winkel zijn showmodellen aanwezig van de meerlingwagens. Het beste kun je via 0488 488 888 voorafgaand aan je winkelbezoek informeren (telefonisch of via WhatsApp) of het model waarin je geïnteresseerd bent aanwezig is als showmodel in het filiaal van jouw voorkeur. 

Lees meer...

Meerlingwagens voor kinderdagverblijven en gastouders

In een meerlingkinderwagen kunnen minstens drie kindjes tegelijkertijd vervoerd worden. De grootste vraag naar deze extra grote kinderwagens is afkomstig vanuit de kinderopvang, maar natuurlijk kan het voorkomen dat je een drieling, vierling of zelfs vijfling hebt en je al deze kindjes in één kinderwagen wilt kunnen vervoeren. Let er wel op dat sommige meerlingwagens door twee volwassenen tegelijkertijd bestuurd moeten worden in verband met veiligheid. Ook voor kinderdagverblijven of gastouders kan een meerlingwagen ideaal zijn. In de uitgebreide productbeschrijvingen bij de artikelen vind je meer informatie. Meerlingwagens zijn in vrijwel alle gevallen uitsluitend geschikt voor kinderen die zelfstandig kunnen zitten. 

 

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Childhome Sixseater Autobrake Meerlingwagen Antraciet

  De Childhome Sixseater Autobrake Meerlingwagen Antraciet zorgt er voor dat je 6 kinderen veilig kan vervoeren. De wagen is voorzien van een automatische rem en wordt geleverd inclusief regen- en beschermhoes.
  1.459,-
 • Quick view

  Childhome Two By Two Meerlingwagen

  De Childhome Two By Two Meerlingwagen is de oplossing voor iedereen die vier kleine kinderen tegelijkertijd wil vervoeren. Deze inklapbare kinderwagen biedt zitplaatsen met een 5-puntsgordel en een zonnekap.
  829,-
 •  
  UPPABaby
  VISTA V2
2 Resultaten
Trustpilot