Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderwagens

Qute Q-Rider kinderwagens

De Qute Q-Rider kinderwagen is praktisch in gebruik en ziet er ook heel stijlvol uit. Met behulp van vier stevige ritsen verander je de reiswieg naar een zitting. De zitting kan max. 22 kg aan. Wist je ook dat de Qute Q-Rider kinderwagen een ingebouwd meerijdplankje heeft? Als je kindje een ouder broertje of zusje heeft, is een meerijdplankje ideaal. Het ouder broertje of zusje hoeft dan niet de hele tijd naast de wagen te lopen, maar kan af en toe ook even op het meerijdplankje staan.

Lees meer...

Gebruiksgemak van een Qute Q-Rider kinderwagen

Een Qute Q-Rider kinderwagen is heel gebruiksvriendelijk. Je kunt in veel gevallen op zowel verhard als op onverhard terrein rijden met een kinderwagen van Qute. Aan de voorkant zitten zwenkwielen, zodat je heel soepel bochten kunt nemen. Rijd je over ruig terrein, dan zet je de wielen gewoon even vast. De duwbeugel van de Qute Q-Rider is te verstellen van 94 naar 104 cm. Dankzij de schuimgevulde banden heb je geen last van lekke banden. Aan de voorzijde zitten zwenkwielen, zodat je heel soepel elke bocht kunt nemen. De Qute Q-Rider kinderwagen heeft een grote zonnekap met ventilatie mogelijkheid. Meer informatie vind je in de uitgebreide productbeschrijving bij de Q-Rider op deze pagina.

Te gebruiken met autostoeltje

Bij de kinderwagen Qute Q-Rider hoort een adapterset voor autostoeltjes. Hierop passen veel Maxi-Cosi autostoeltjes. Qute Q-Rider kinderwagens zijn niet te combineren met het model Tinca van Maxi-Cosi. Let hierop als je een autostoeltje gaat uitkiezen. Qute Q-Rider kinderwagens zijn online te bestellen via Babypark.nl. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor een Qute kinderwagen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de kinderwagen zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt!

Lees minder...
  • Qute Q-Rider Kinderwagen 2-in-1
    649,- Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader