Cybex Mios kinderwagen

De Cybex Mios kinderwagen is compact, functioneel en stijlvol. De zwenkwielen met vering nemen elke bocht met gemak. Dankzij de verstelbare rugleuning en voetensteun zit je kindje altijd comfortabel in de kinderwagen. Het zitje is in twee richtingen op het frame te plaatsen: tegen de rijrichting in of met de rijrichting mee. Met de stijlvolle Cybex Mios kun jij je kindje op een fijne manier vervoeren.

Lees meer...

Comfortabele kinderwagen voor je kindje

De bekleding van de rugleuning is van luchtdoorlatende mesh stof. Je kindje heeft hier in de warme zomermaanden veel plezier van omdat het niet zo warm zal worden voor je kindje. De verlengbare XXL zonnekap beschermt je kindje goed tegen de zon. In de zonnekap zit een kijkvenster waardoor je je kindje altijd goed in de gaten kunt houden. De Cybex Mios wordt geleverd met een comfortabele reiswieg voor de eerste maanden.

Praktische eigenschappen van de Cybex Mios

Is de bekleding van de Cybex Mios kinderwagen vies, dan kun je deze uitwassen in de wasmachine. Het frame van de Cybex Mios is te combineren met een Cybex autostoeltje. Neem je je kindje mee in de auto om vervolgens even snel boodschappen te doen, dan is dat ideaal. Je hoeft je kindje niet wakker te maken maar je kindje kan lekker blijven zitten in het autostoeltje. Een andere praktische eigenschap van de Cybex Mios is dat de kinderwagen heel compact opvouwbaar is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Cybex Mios Kinderwagen 2-in-1 Mix and Match

    Compact en flexibel, dat is de Cybex Mios Kinderwagen. De kinderwagen is slechts 50 cm breed en is functioneel in gebruik. Met deze kinderwagen kun jij je kindje op een stijlvolle en prettige manier vervoeren.
    649,90
1 Resultaten