Cybex, Cybex kinderwagen, Kinderwagens

Cybex Mios kinderwagen

De Cybex Mios kinderwagen is compact, functioneel en stijlvol. De zwenkwielen met vering nemen elke bocht met gemak. Dankzij de verstelbare rugleuning en voetensteun zit je kindje altijd comfortabel in de kinderwagen. Het zitje is zelfs in twee richtingen op het frame te plaatsen: tegen de rijrichting in of met de rijrichting mee.

Lees meer...

Comfortabele kinderwagen voor je kindje

De bekleding op de rugleuning is van luchtdoorlatende mesh stof. Hierdoor zal je kindje minder transpireren. De verlengbare XXL zonnekap beschermt je kindje goed tegen de zon. In de zonnekap zit een kijkvenster, zodat je kindje veel van de omgeving kan zien.

Praktische eigenschappen van de Cybex Mios

Is de bekleding vies, dan geef je deze gewoon een beurt in de wasmachine. Het frame van de Cybex Mios is te combineren met een Cybex autostoeltje. Neem je je kindje mee in de auto om vervolgens even snel boodschappen te doen, dan is dat ideaal. Verder is de Cybex Mios heel compact opvouwbaar.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Cybex Mios Kinderwagen 2-in-1 Mix and Match

    Compact en flexibel, dat is de Cybex Mios Kinderwagen. De kinderwagen is slechts 50 cm breed en is functioneel in gebruik. Met deze kinderwagen kun jij je kindje op een stijlvolle en prettige manier vervoeren.
    649,90
1 Resultaten