Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderwagens

Cybex Avi kinderwagens

Houd je van hardlopen? Dan is het misschien leuk om als kinderwagen de Cybex Avi te kiezen. Deze driewieler is bedoeld om achter te rennen. De kinderwagen Cybex Avi is lichtgewicht en perfect gestroomlijnd voor goede hardloopprestaties. Je kindje kan de Cybex Avi in gebruik nemen als het een half jaar oud is totdat het ongeveer 4 jaar oud is.

Lees meer...

Hardloop kinderwagen Cybex Avi

Wat maakt de Cybex Avi een echte hardloop kinderwagen? Dit is onder meer het lichte alumium frame en de met lucht gevulde banden. Hierdoor verloopt elke run heel soepel. Zodra je met de wagen hebt gelopen, kijk je al uit naar de volgende. Ondertussen zit je kindje heel veilig in het zitje. De Cybex Avi beschikt over een 5-punts veiligheidsgordel, zodat de kleine stevig vastzit. Verder kun je er ook voor zorgen dat deze Cybex Avi er helemaal tiptop uitziet, helemaal naar je smaak. Je kunt meestal zelf de kleur van het frame en de bekledingsstof kiezen. Zo ga je helemaal in stijl joggen of hardlopen. Meer informatie hierover vind je terug in de uitgebreide productbeschrijving bij Cybex Avi kinderwagens op deze pagina.

Over Cybex

Cybex ontwerpt en maakt naast kinderwagens ook autostoeltjes, babydraagzakken en kindermeubels. Deze artikelen zijn meestal ook verkrijgbaar bij Babypark. Belangrijke eigenschappen van Cybex producten zijn veiligheid, innovativiteit en kwaliteit. Veel producten hebben echt iets bijzonders. Neem bijvoorbeeld de Cybex Sirona, een autostoeltje dat je kunt draaien zodat je kindje gemakkelijker kan instappen. Meerdere ontwerpen van Cybex zijn inmiddels bekroond met een award. Cybex staat bekend als een echt innovatief lifestyle en fashion merk. De hardloop kinderwagen Cybex Avi en andere producten van Cybex zijn online te bestellen via onze webshop. Je profiteert van een snelle levering en onze Laagste Prijsgarantie. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor Cybex Avi kinderwagens.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
Filteren

2 producten

Populariteit
Oval loader