Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderwagens

Cybex Melio kinderwagen

Op deze pagina vind je de Cybex Melio kinderwagen. Een moderne kinderwagen met zeer veel opbergruimte en een prachtig uiterlijk. De Cybex Melio is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo is er altijd wel één die bij jou past. De Cybex Melio is zowel zonder reiswieg als met reiswieg te bestellen, dus als complete 2-in-1 kinderwagen. Een reiswieg is geschikt voor de eerste maanden, vanaf ongeveer een half jaar kan je kindje gebruik maken van het zitgedeelte van de Cybex Melio.

Lees meer...

Accessoires voor jouw Cybex Melio kinderwagen

Je las net al dat je de Cybex Melio uit kunt breiden met een reiswieg. In plaats van een reiswieg, kun je ook kiezen voor een cocoon om je newborn een comfortabel plekje te geven in de Melio. Met behulp van autostoel adapters kun je ook een groep 0 autostoeltje op het frame van de Cybex Melio bevestigen. Ideaal voor een snelle boodschapje of wanneer je kindje onderweg in slaap is gevallen.

Over Cybex

Bij Cybex vind je de allerbeste én mooiste artikelen voor jouw baby. De Cybex producten zijn allemaal met veel zorg ontworpen. Niet voor niets zijn er regelmatig grote ontwerpers die een samenwerking met Cybex aan willen gaan. In hun collectie vind je de allermooiste kinderwagens, autostoelen en draagzakken. Naast het prachtige uiterlijk voldoen alle Cybex kinderwagens aan de geldende veiligheidseisen en zijn ze praktisch in gebruik.

Lees minder...

Filters

Prijs
Kleur frame
Kleur frame
Filteren

3 producten

Populariteit
 • Cybex Melio Street Kinderwagen
  474,90 Adviesprijs 0,-
 • Image Alt

  Compacte reisbuggy voor actieve gezinnen

  Bekijk hier
  Image Alt

  Compacte reisbuggy voor actieve gezinnen

  Bekijk hier
 • Cybex Melio Kinderwagen Taupe
  499,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader