Cybex Melio kinderwagen

Op deze pagina vind je de Cybex Melio kinderwagen. Een moderne kinderwagen met zeer veel opbergruimte en een prachtig uiterlijk. De Cybex Melio is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo is er altijd wel één die bij jou past. De Cybex Melio is zowel zonder reiswieg als met reiswieg te bestellen, dus als complete 2-in-1 kinderwagen. Een reiswieg is geschikt voor de eerste maanden, vanaf ongeveer een half jaar kan je kindje gebruik maken van het zitgedeelte van de Cybex Melio.

Lees meer...

Accessoires voor jouw Cybex Melio kinderwagen

Je las net al dat je de Cybex Melio uit kunt breiden met een reiswieg. In plaats van een reiswieg, kun je ook kiezen voor een cocoon om je newborn een comfortabel plekje te geven in de Melio. Met behulp van autostoel adapters kun je ook een groep 0 autostoeltje op het frame van de Cybex Melio bevestigen. Ideaal voor een snelle boodschapje of wanneer je kindje onderweg in slaap is gevallen.

Over Cybex

Bij Cybex vind je de allerbeste én mooiste artikelen voor jouw baby. De Cybex producten zijn allemaal met veel zorg ontworpen. Niet voor niets zijn er regelmatig grote ontwerpers die een samenwerking met Cybex aan willen gaan. In hun collectie vind je de allermooiste kinderwagens, autostoelen en draagzakken. Naast het prachtige uiterlijk voldoen alle Cybex kinderwagens aan de geldende veiligheidseisen en zijn ze praktisch in gebruik.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Melio Kinderwagen Taupe

  De Cybex Melio Kinderwagen Taupe kan worden uitgebreid met de Cybex S Reiswieg en Cocoon en is geschikt voor kinderen tot 15 kg. De kinderwagen is compact inklapbaar en kan ingeklapt zelfstandig blijven staan.

  399,95

  359,-

 • Quick view

  Cybex Melio Kinderwagen Carbon - Deep Black

  De Cybex Melio Kinderwagen Carbon - Deep Black kan worden uitgebreid met de Cybex S Reiswieg en Cocoon en is geschikt voor kinderen tot 15 kg. De kinderwagen is compact inklapbaar en kan ingeklapt zelfstandig blijven staan.

  499,95

  499,-

 • Thule Spring
  Move it. Fold it. Live it.
  Joolz Day+
  Style it yourself
 • Quick view

  Cybex Melio Kinderwagen 2-in-1 Carbon - Deep Black

  De Cybex Melio Kinderwagen 2-in-1 Carbon - Deep Black wordt geleverd met reiswieg en zitgedeelte en is geschikt voor kinderen tot 15 kg. De kinderwagen is compact inklapbaar en kan ingeklapt zelfstandig blijven staan.
  669,90
 • Quick view

  Cybex Melio Kinderwagen 2-in-1 Taupe

  De Cybex Melio Kinderwagen 2-in-1 wordt geleverd met reiswieg en zitgedeelte en is geschikt voor kinderen tot 15 kg. De kinderwagen is compact inklapbaar en kan ingeklapt zelfstandig blijven staan.
  569,90
4 Resultaten