Cybex, kinderwagen

Cybex Balios S Kinderwagen

Ben je op zoek naar een comfortabele kinderwagen? Vervoer dan je kindje in een Cybex Balios S kinderwagen. Het zitje van de Cybex Balios S is zowel voor- als achterwaarts op het frame te plaatsen waardoor de kinderwagen in allerlei situaties te gebruiken is. De rugleuning is verstelbaar in meerdere posities, zodat je kindje zowel rechtop kan zitten als kan liggen. De zitting is vrij hoog, zodat je de kinderwagen gemakkelijk aanschuift aan tafel. Zo heb je in een restaurant geen kinderstoel nodig maar kan je kindje gewoon in de wagen blijven zitten. Lees meer...

Multifunctioneel 3-in-1 reissysteem

De Cybex Balios S kinderwagen is verkrijgbaar als een multifunctioneel 3-in-1 reissysteem. Dit betekent dat wanneer je naast de kinderwagen ook een reiswieg aanschaft én een Cybex of GB autostoeltje dat ook op het frame van de kinderwagen past, je direct een complete set hebt om je kindje te vervoeren. Het is ideaal om een autostoeltje op het frame van de kinderwagen te klikken bij een korte boodschap zodat je je kindje niet wakker hoeft te maken als je op de plaats van bestemming aan bent gekomen.

Het gebruiksgemak van de Cybex Balios S kinderwagen

Voordat je de Cybex Balios S kinderwagen inklapt, verwijder je eerst de zitting. Met slechts één hand klap je vervolgens de kinderwagen in tot een compact pakketje dat volledig zelfstandig kan staan. In vrijwel iedere hal kan wel een plekje gemaakt worden voor de compacte Balios S. De Cybex Balios S kinderwagen is eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Balios S Lux Kinderwagen Black

  De Cybex Balios S Lux Kinderwagen Black kan worden uitgebreid met de Cybex S Reiswieg en is geschikt voor kinderen tot 17 kg. De kinderwagen is compact inklapbaar en kan ingeklapt zelfstandig blijven staan.

  379,95

  379,-

 • Quick view

  Cybex Balios S Lux Kinderwagen Silver

  De Cybex Balios S Lux Kinderwagen Silver kan worden uitgebreid met de Cybex S Reiswieg en is geschikt voor kinderen tot 17 kg. De kinderwagen is compact inklapbaar en kan ingeklapt zelfstandig blijven staan.

  429,95

  429,-

 •  
  Cybex Gazelle S,
  the big city shopper
 • Quick view

  Cybex Balios S Kinderwagen 2-in-1 Black

  De Cybex Balios S Kinderwagen 2-in-1 Black wordt geleverd met reiswieg en zitgedeelte en is geschikt voor kinderen tot 17 kg. De kinderwagen is compact inklapbaar en kan ingeklapt zelfstandig blijven staan.

  479,95

  479,-

 • Quick view

  Cybex Balios S Kinderwagen

  De Cybex Balios S kinderwagen kan worden uitgebreid met de Cybex S Reiswieg en is geschikt voor kinderen tot 17 kg. De kinderwagen is compact inklapbaar en kan ingeklapt zelfstandig blijven staan.
  359,95
4 Resultaten
Trustpilot