Buggy, buggys, Babyzen

Cybex Gazelle S kinderwagens

De Cybex Gazelle S kinderwagen biedt je veel comfort tijdens het winkelen. Met de grote boodschappenmand én een aanvullende, afneembare winkelmand is het heel gemakkelijk om veel spullen mee te nemen. De Cybex Gazelle S heeft ook veel verstel- en uitbreidingsmogelijkheden, waardoor deze kinderwagen als het ware met je gezin meegroeit. Je kunt met de Cybex Gazelle S kinderwagen bijvoorbeeld ook een tweeling of twee kinderen van verschillende leeftijden vervoeren. Kijk snel verder voor de mogelijkheden van Cybex Gazelle S kinderwagens!

Lees meer...

Eindeloze mogelijkheden met de Cybex Gazelle S

De Cybex Gazelle S biedt eindeloze mogelijkheden om verschillende combinaties van kinderwagenzitjes, reiswiegjes of CYBEX autostoeltjes te bevestigen. In totaal zijn er meer dan 20 configuraties van stoeleenheden, reiswiegen of andere CYBEX-autostoeltjes voor baby’s mogelijk. Verder heeft de wagen ook veel verstelmogelijkheden. De rugleuning van de zitting is bijvoorbeeld in meerdere posities te verstellen. Ook de duwbeugel is verstelbaar, zodat je die zo goed mogelijk aan je lengte kunt aanpassen. Aan het eind van de wandeling vouw je de kinderwagen Cybex Gazelle S eenvoudig op tot een compact pakketje dat je gemakkelijk overal opbergt. Een opgevouwen kinderwagen Cybex Gazelle S past zelfs in een vrij kleine kofferbak van een auto.

Over Cybex

Cybex is een bedrijf dat naast kinderwagens ook autostoelen, babydraagzakken en kindermeubels maakt die heel veilig en gebruiksvriendelijk zijn. Cybex werkt volgens het CYBEX DSF innovatie principe (Design Safety Functionality): een uniek design, onovertroffen veiligheid en kwaliteit en intelligente functionaliteit. Deze aanpak heeft Cybex meerdere prijswinnende ontwerpen gebracht, zoals de achterwaarts gerichte Sirona. Ook zijn inmiddels meerdere producten van Cybex bekroond met een Red Dot Design award. Inmiddels is Cybex in de branche niet alleen leidinggevend geworden als het gaat om veiligheid. Cybex wordt ook gezien als een innovatief lifestyle en fashion merk. Cybex Gazelle S kinderwagens en andere producten van Cybex zijn online te bestellen via onze webshop. Je profiteert van een snelle levering en onze Laagste Prijsgarantie!

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Gazelle S Kinderwagen Taupe

  De Cybex Gazelle S Kinderwagen Taupe is een stijlvolle en functionele kinderwagen. De Gazelle S is uit te breiden tot duo- en twin kinderwagen en biedt veel comfort dankzij de goede vering en fijne zithoogte.
  749,95
 • Quick view

  Cybex Gazelle S Kinderwagen Black

  De Cybex Gazelle S Kinderwagen Black is een stijlvolle en functionele kinderwagen. De Gazelle S is uit te breiden tot duo- en twin kinderwagen en biedt veel comfort dankzij de goede vering en fijne zithoogte.
  699,95
 •  
  Babyzen YOYO2
  The one you need
 • Quick view

  Cybex Gazelle S Tweeling Kinderwagen Black

  De Cybex Gazelle S Tweeling Kinderwagen Black is een functionele tweeling kinderwagen. De Gazelle S Kinderwagen wordt geleverd met 2 reiswiegen en 2 zitjes en kan ook gebruikt worden als enkel of duo kinderwagen.

  Normale prijs: 1.449,80

  Special Price 1.304,82

 • Quick view

  Cybex Gazelle S Kinderwagen 2-in-1 Taupe

  De Cybex Gazelle S Kinderwagen 2-in-1 Taupe is een stijlvolle en functionele kinderwagen. De Gazelle S is uit te breiden tot duo- en twin kinderwagen en biedt veel comfort dankzij de goede vering en fijne zithoogte.
  989,90
 • Quick view

  Cybex Gazelle S Kinderwagen 2-in-1 Black

  De Cybex Gazelle S Kinderwagen 2-in-1 Black is een stijlvolle en functionele kinderwagen. De Gazelle S is uit te breiden tot duo- en twin kinderwagen en biedt veel comfort dankzij de goede vering en fijne zithoogte.
  939,90
 • Quick view

  Cybex Gazelle S Duowagen Taupe

  De Cybex Gazelle S Duowagen Taupe is een stijlvolle en functionele kinderwagen. De Gazelle S Duowagen wordt geleverd met 1 reiswieg en 1 zitje en kan ook gebruikt worden als mono kinderwagen.
  989,90
 • Quick view

  Cybex Gazelle S Duowagen Black

  De Cybex Gazelle S Duowagen Black is een stijlvolle en functionele kinderwagen. De Gazelle S Duowagen wordt geleverd met 1 reiswieg en 1 zitje en kan ook gebruikt worden als mono kinderwagen.

  Normale prijs: 939,90

  Special Price 845,91

 • Quick view

  Cybex Gazelle S Tweeling Kinderwagen Taupe

  De Cybex Gazelle S Tweeling Kinderwagen Taupe is een stijlvolle en functionele tweeling kinderwagen. De Kinderwagen wordt geleverd met 2 reiswiegen en 2 zitjes en kan ook gebruikt worden als enkel of duo kinderwagen.
  1.519,80
8 Resultaten
Trustpilot