Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderwagens

Cybex Gazelle S kinderwagens

De Cybex Gazelle S kinderwagen biedt je veel comfort tijdens het winkelen. Met de grote boodschappenmand én een aanvullende, afneembare winkelmand is het heel gemakkelijk om veel spullen mee te nemen. De Cybex Gazelle S heeft ook veel verstel- en uitbreidingsmogelijkheden, waardoor deze kinderwagen als het ware met je gezin meegroeit. Je kunt met de Cybex Gazelle S kinderwagen bijvoorbeeld ook een tweeling of twee kinderen van verschillende leeftijden vervoeren. Kijk snel verder voor de mogelijkheden van Cybex Gazelle S kinderwagens!

Lees meer...

Eindeloze mogelijkheden met de Cybex Gazelle S

De Cybex Gazelle S biedt eindeloze mogelijkheden om verschillende combinaties van kinderwagenzitjes, reiswiegjes of CYBEX autostoeltjes te bevestigen. In totaal zijn er meer dan 20 configuraties van stoeleenheden, reiswiegen of andere CYBEX-autostoeltjes voor baby’s mogelijk. Verder heeft de wagen ook veel verstelmogelijkheden. De rugleuning van de zitting is bijvoorbeeld in meerdere posities te verstellen. Ook de duwbeugel is verstelbaar, zodat je die zo goed mogelijk aan je lengte kunt aanpassen. Aan het eind van de wandeling vouw je de kinderwagen Cybex Gazelle S eenvoudig op tot een compact pakketje dat je gemakkelijk overal opbergt. Een opgevouwen kinderwagen Cybex Gazelle S past zelfs in een vrij kleine kofferbak van een auto.

Over Cybex

Cybex is een bedrijf dat naast kinderwagens ook autostoelen, babydraagzakken en kindermeubels maakt die heel veilig en gebruiksvriendelijk zijn. Cybex werkt volgens het CYBEX DSF innovatie principe (Design Safety Functionality): een uniek design, onovertroffen veiligheid en kwaliteit en intelligente functionaliteit. Deze aanpak heeft Cybex meerdere prijswinnende ontwerpen gebracht, zoals de achterwaarts gerichte Sirona. Ook zijn inmiddels meerdere producten van Cybex bekroond met een Red Dot Design award. Inmiddels is Cybex in de branche niet alleen leidinggevend geworden als het gaat om veiligheid. Cybex wordt ook gezien als een innovatief lifestyle en fashion merk. Cybex Gazelle S kinderwagens en andere producten van Cybex zijn online te bestellen via onze webshop. Je profiteert van een snelle levering en onze Laagste Prijsgarantie!

Lees minder...
  • Cybex Gazelle S Kinderwagen Black
    749,95 Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    1 product

    Populariteit
    Oval loader