Dubatti shop

Cybex E-Priam kinderwagens

Met de Cybex E-Priam kinderwagen loop je heel comfortabel over ongelijk terrein. Gaat de weg heuvelopwaarts of heuvelafwaarts? Met de Cybex E-Priam gaat dit je heel gemakkelijk af. Met deze kinderwagen lijkt heuvelachtig terrein bijna alsof het vlak is. Activeer je de support, dan krijg je bergopwaartse ondersteuning. Aan de vijf LED-lampjes aan de achterkant van de wagen zie je hoeveel ondersteuning er geboden wordt. Dankzij dit systeem, dat werkt op een oplaadbare batterij, is de Cybex E-Priam de allereerste e-kinderwagen. Met de wagen wordt een kabel meegeleverd voor het opladen. Het systeem werkt gemiddeld zes uur op een volle batterij.

Lees meer...

Cybex E-Priam e-kinderwagen, een veelzijdig 4-in-1 systeem

Het is mogelijk om een compleet Cybex E-Priam reissysteem aan te schaffen. Op het frame van een e-kinderwagen Cybex E-Priam past de Lux reiswieg, de Lite reiswieg, een Cybex E-Priam zitting en babyautostoeltje Cybex Cloud Z. Het is ideaal om zo’n compleet reissysteem aan te schaffen. Je hebt dan meteen alles compleet. Ga je even snel met je kindje op pad, dan is het ideaal om de Cybex E-Priam kinderwagen te gebruiken in combinatie met een Cybex autostoeltje. Je hoeft dan geen reiswieg mee te nemen in de auto. Je haalt het autostoeltje met kind en al uit de auto en plaatst het op het kinderwagenframe. Ondertussen slaapt je kindje gewoon door.

Stel je eigen Cybex E-Priam kinderwagen samen

Jouw Cybex E-Priam is uit te breiden met leuke accessoires, zoals een voetenzak en een bekerhouder. Daarnaast kun je verschillende onderdelen van de Cybex E-Priam kinderwagen helemaal samenstellen naar jouw wensen. Je kiest zelf de kleur van het frame, de reiswieg Lite, de reiswieg Lux en de zitting. Zo heb je precies de Cybex E-Priam kinderwagen zoals jij die wilt hebben. De e-kinderwagen Cybex E-Priam is een echte aanrader. Meer informatie over Cybex E-Priam kinderwagens lees je in de uitgebreide productbeschrijvingen. Onze Cybex E-Priam kinderwagens zijn online te bestellen via onze webshop. Wij bezorgen jouw bestelde E-Priam kinderwagen bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • 1e e-kinderwagen ooit
    Quick view

    Cybex E-Priam Kinderwagen 2-in-1 Mix and Match

    De Cybex E-Priam Kinderwagen is de allereerste e-kinderwagen ooit! Dankzij de sensoren in de duwbeugel ondersteunt de kinderwagen zowel bergafwaarts als bergopwaarts tot een snelheid van maximaal 6 km/u.
    1.329,90
1 Resultaten