Kinderwagen, kinderwagens, Thule

Thule Glide kinderwagen

De Thule Glide kinderwagen is speciaal ontworpen voor ouders met een actieve levensstijl die hun kindje graag bij alles willen betrekken. In de uitgebreide productbeschrijving of in de video op deze pagina vind je alles wat je wil weten over de Thule Glide kinderwagen. 

Lees meer...

Perfecte hardloopkinderwagen

De Thule Glide is een perfecte hardloopkinderwagen. Wil je kindje graag meenemen tijdens trainingen? Dan is de Thule Glide zeker het overwegen waard. Dankzij de grote wielen duw je de Thule Glide heel eenvoudig voor je uit. Je kindje zit stevig vast in een 5-punts gordel dus kan op een veilige manier vervoerd worden.

Thule Glide online bestellen

De Thule Glide is, net als de rest van onze collectie kinderwagens, heel eenvoudig online te bestellen via onze website. Wil je de kinderwagen liever uitproberen voor je een keuze maakt? Dan ben je van harte welkom in één van onze tien megastores! Onze ervaren productspecialisten helpen je graag.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Thule Glide 2 Kinderwagen Jet Black 2021

  De sportieve Thule Glide 2 Kinderwagen Jet Black 2021 weegt slechts 10,5 kg en kan worden uitgebreid met een bijpassende reiswieg. De kinderwagen is gemakkelijk te besturen en is zeer geschikt om mee te nemen met joggen.
  729,95
 • Quick view

  Thule Glide 2 Kinderwagen Jet Black

  De sportieve Thule Glide 2 Kinderwagen Jet Black weegt slechts 10,5 kg en kan worden uitgebreid met een bijpassende reiswieg. De kinderwagen is gemakkelijk te besturen en is zeer geschikt om mee te nemen met joggen.

  699,95

  575,-

 •  
  Thule Urban Glide 2,
  all-terrain kinderwagen
2 Resultaten
Trustpilot