Joolz Hub+ kinderwagen

De Joolz Hub+ kinderwagen is heel fijn en praktisch in gebruik. Deze kinderwagen heeft de ‘look en feel’ van een echte Joolz, maar is een stuk compacter. Vooral bij het gebruik in de stad is de Joolz Hub+ kinderwagen heel handig. Met gemak rijd je stoepje op, stoepje af, bochtje om. Ideaal om mee te shoppen dus! Smalle winkelpaden en krappe bochtjes zijn voor de Joolz Hub+ geen enkel probleem. De kinderwagen is uit te breiden met vele Joolz accessoires zodat er een zeer complete kinderwagen ontstaat die je kunt gebruiken vanaf de geboorte van je kindje.

Lees meer...

Compact en praktisch in gebruik

Breng leven in de brouwerij met de stijlvolle Joolz Hub+. Compact en toch super comfortabel. Stijlvol en licht. Met levenslange garantie en een optionele wieg, cocoon of autostoel. Zelfs als je klein behuisd bent, vind je wel een plekje om de Joolz Hub+ kinderwagen te stallen. De Joolz Hub+ kinderwagen is opvouwbaar tot een klein pakketje van slechts 66 x 53 x 34 cm. Ook op andere vlakken is de Joolz Hub+ kinderwagen heel praktisch. Ondanks dat de Joolz Hub+ kinderwagen heel compact is, heeft deze tóch een ruime boodschappenmand met een inhoud van maar liefst 18 liter. Deze eigenschappen maken de Joolz Hub+ uniek in zijn soort.

Comfortabele kinderwagen voor iedere dag

In de Joolz Hub+ kan je kindje elke gewenste houding aannemen. Het ergonomische zitje van de Joolz Hub+ kinderwagen is verstelbaar in zes posities van zitstand tot ligstand. Ondertussen ligt je kindje beschut tegen de zon, dankzij de XL zonnekap met UPF 50+. De Joolz Hub+ is de perfecte combi tussen een kinderwagen en een buggy. Verken alle hoeken van de stad met deze stadse en comfortabele kinderwagen. Ontdek de Joolz Hub+ vandaag nog op Babypark.nl of kom langs in één van onze megastores!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Joolz Hub Plus Kinderwagen 2-in-1

  De Joolz Hub Plus Kinderwagen 2-in-1 is eenvoudig in gebruik en ideaal voor in de stad. De kinderwagen wordt geleverd inclusief reiswieg en is voorzien van geïntegreerde led-verlichting.

  Normale prijs: 1.088,-

  Special Price 1.018,-

 • Quick view

  Joolz Hub Plus Kinderwagen

  De Joolz Hub+ Kinderwagen heeft een zeer compact formaat en is eenvoudig in te klappen tot een pakket dat je door middel van het draaghengsel eenvoudig meeneemt. Cocoon en reiswieg zijn apart verkrijgbaar.
  729,-
 •  
  Babyzen YOYO2
  The one you need
2 Resultaten
Trustpilot