Mies & Co slaapzakken

Een slaapzak van Mies & Co voor een baby of peuter ziet er heel sfeervol uit. Vrijwel elke Mies & Co baby slaapzak is bedrukt met leuke patroontjes, bijvoorbeeld veren-, stippeltjes-, of vlinderpatroontjes. Het is meestal ook mogelijk om een Mies & Co slaapzak voor een baby of peuter in vrij neutrale kleuren te kopen. Ons assortiment van Mies & Co kan elk keer weer variëren. Op deze pagina tref je ons actuele aanbod aan.

Lees meer...

Het comfort van een Mies & Co kinderslaapzak

Mies & Co slaapzakken zijn luchtdoorlatend. Dat komt het comfort ten goede. Dankzij de handige ritssluiting haal je je kindje gemakkelijk in en uit de Mies & Co kinderslaapzak. Afhankelijk van de dikte van de slaapzak, kun je deze combineren met een deken of laken.

Het merk Mies & Co

De baby textielproducten van het Nederlandse merk Mies & Co zijn een echte aanrader. Shop naast een Mies & Co slaapzak voor een peuter of baby ook andere leuke items van Mies & Co! De allernieuwste collectie van Mies & Co heeft een rijke mix van diepe kleuren. De collectie ziet er klassiek uit en is daarnaast ook heel trendy. Met de collectie komt het team van Mies & Co tegemoet aan de wensen van jonge vaders en moeders. Het blijft tegelijkertijd ook dicht staan bij wat past bij Mies & Co. Bekijk ook eens de Mies & Co merkenpagina op onze webshop en laat je verrassen door alle mooie ontwerpen! De Mies & Co kinderslaapzak van jouw wensen bestel je eenvoudig online via onze webshop. Je profiteer hiermee van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je niet teveel betaalt voor de slaapzak. Bereiken jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur, dan doen wij de bestelde Mies & Co slaapzak voor een peuter of baby in de meeste gevallen meteen op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Wij vinden het belangrijk dat jij meteen van je aankoop kunt genieten!

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Mies & Co Fika Butterfly Zomerslaapzak Offwhite 6-24 Mnd

  Met de Mies & Co Fika Butterfly Zomerslaapzak Offwhite 6-24 Mnd ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje uit bed kan klimmen.
  49,95
 • Quick view

  Mies & Co Soft Feathers Zomerslaapzak Offwhite 6-24 Mnd

  Met de Mies & Co Soft Feathers Zomerslaapzak Offwhite 6-24 Mnd ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje uit bed kan klimmen.
  49,95
 • Quick view

  Mies & Co Classic No. 1 Zomerslaapzak Summer Blue 6-24 Mnd

  Met de Mies & Co Classic No. 1 Zomerslaapzak Summer Blue 6-24 Mnd ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje uit bed kan klimmen.
  49,95
 • Quick view

  Mies & Co Bold Dots Zomerslaapzak Dark Brown 6-24 Mnd

  Met de Mies & Co Bold Dots Zomerslaapzak Dark Brown 6-24 Mnd ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje uit bed kan klimmen.
  49,95
 • Quick view

  Mies & Co Cozy Dots Zomerslaapzak Offwhite 6-24 Mnd

  Met de Mies & Co Cozy Dots Zomerslaapzak Offwhite 6-24 Mnd ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje uit bed kan klimmen.
  49,95
5 Resultaten