Hoogslaper

Waarom kostbare ruimte in de slaapkamer zomaar weggooien als het niet hoeft? Kies voor een hoogslaper en creëer daarmee extra ruimte. Onder het bed plaats je bijvoorbeeld een bank of een tafel. Je benut nu dus oppervlakte die anders enkel ingenomen zou worden door het ledikant.

Lees meer...

Verlichting en opbergruimte

Een aantal hoogslapers bieden nog meer: ze zijn voorzien van een bureau of van meerdere opbergvakken. Bij een aantal modellen is de ruimte onder het bed afgesloten. De spulletjes die je hier neerlegt, liggen dan tenminste uit het zicht. Sommige hoogslapers geven je extra veiligheid door de verlichte traptreden. Dit laatste voorkomt dat jij in het donker per ongeluk naast de traptrede stapt en je bezeert.

Boomhut hoogslaper

Een boomhut hoogslaper is naast een bed ook een speelhut. In tegenstelling tot andere kinderbedden biedt een houten boomhut veel speel- en klimplezier. Natuurlijk is er rekening gehouden met alle veiligheidsvoorschriften.

Halfhoogslaper

Naast hoogslapers vind je bij ons ook een ruim aanbod halfhoogslapers. Bekijk bijvoorbeeld de mooie Life Time halfhoogslaper met een stoere print op de panelen.

Lees minder...
70 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Flexa Popsicle Halfhoogslaper

  Flexa Popsicle Halfhoogslaper is een handig bed wat vooral in de kleine kinderkamer goed tot zijn recht komt. Wordt geleverd inclusief lattenbodem en exclusief matras.
  1.100,75
 • Quick view

  Manis-h Hoogslaper

  Welk kind wilt nu niet een hoogslaper? Het Manis-h Hoogslaper heeft een strak design en biedt genoeg ruimte om onder het bedframe een bureau te plaatsen of een bank om op te chillen.
  709,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Halfhoogslaper Schuine Trap

  De Flexa Popsicle Halfhoogslaper Schuine Trap creëert een unieke look in de kinderkamer. De halfhoogslaper is gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor het jarenlang mee gaat.
  849,-
 • Quick view

  Bopita Combiflex Hoogslaper Trap Recht Wit

  De Bopita Combiflex Hoogslaper Trap Recht Wit is een praktisch bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. De hoogslaper is vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.

  755,-

  679,-

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Seppe Halfhoogslaper Wit

  De Bopita Mix & Match Seppe Halfhoogslaper Wit is een praktische halfhoogslaper met een rechte trap. Eronder bevind er ruimte om het een en ander op te bergen. Geleverd met lattenbodem.

  489,-

  429,-

 • Quick view

  Bopita Jente Halfhoogslaper Trap Schuin Wit / Naturel

  De Bopita Jente Halfhoogslaper Trap Recht Wit / Naturel is een praktische halfhoogslaper met een schuine trap. Eronder bevind er ruimte om het een en ander op te bergen. Geleverd met lattenbodem.

  549,-

  499,-

 • Quick view

  Flexa Classic Halfhoogslaper Rechte Trap

  De Flexa Classic Halfhoogslaper Rechte Trap is een praktisch bed wat bestaat uit grenenhout. Onder dit bed bevind zich een ruimte waar verschillende spullen opgeborgen kunnen worden.
  517,49
 • Quick view

  Flexa Popsicle Hoogslaper met Opbergtrap

  De Flexa Popsicle Hoogslaper met Opbergtrap is een praktische hoogslaper wat past op de kleine kinderkamer. Het beschikt over een opbergtrap om spullen op te bergen. De hoogslaper wordt exclusief matras geleverd.
  1.695,75
 • Quick view

  Bopita Combiflex Hoogslaper XL Trap Schuin Wit

  De Bopita Combiflex Hoogslaper XL Trap Schuin Wit is een praktisch en extra hoog bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. Vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.

  865,-

  679,-

 • Quick view

  Bopita Combiflex Stapelbed Trap Schuin Wit

  De Bopita Combiflex Stapelbed Trap Schuin Wit is een praktisch bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. Vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.
  899,-
 • Quick view

  Bopita Jente Halfhoogslaper Trap Recht Wit

  De Bopita Jente Halfhoogslaper Trap Recht Wit is een praktische halfhoogslaper met een rechte trap. Eronder bevind er ruimte om het een en ander op te bergen. Geleverd met lattenbodem.

  549,-

  499,-

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Seppe Hoogslaper Wit

  De Bopita Mix & Match Seppe Hoogslaper Wit is een praktische hoogslaper met een rechte trap. Eronder bevind er ruimte om het een en ander op te bergen. Geleverd met lattenbodem.

  535,-

  469,-

 • Quick view

  Life Time Halfhoogslaper Hangout Luxe

  De Life Time Halfhoogslaper Hangout Luxe is een bed met daarboven een speelruimte waar je veel avonturen in kan beleven. Het is een bed wat vele jaren mee gaat.
  1.917,-
 • Quick view

  Flexa White Hoogslaper Rechte Trap Wit / Wit

  De Flexa White Hoogslaper Rechte Trap Wit / Wit is een handig bed op de kinderkamer. In de trap bevinden zicht geïntegreerde handgrepen zodat het veilig is om naar boven te gaan. Het stapelbed is gemaakt van kwalitatief MDF.
  796,-
 • Quick view

  Manis-h Halfhoogslaper

  De Manis-h Halfhoogslaper ziet er door zijn design strak uit. De halfhoogslaper is gemaakt van stevig MDF materiaal. Onder de halfhoogslaper is er nog genoeg ruimte om een speelplek te creëren.
  489,-
 • Quick view

  Flexa White Halfhoogslaper Rechte Trap

  De Flexa White Halfhoogslaper Rechte Trap creëert een unieke look in de kinderkamer. De halfhoogslaper is gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor het jarenlang mee gaat.

  513,-

  462,40

 • Quick view

  Flexa Classic Halfhoogslaper Schuine Trap

  De Flexa Classic Halfhoogslaper Schuine Trap biedt de mogelijkheid om te kunnen slapen en de ruimte eronder biedt de mogelijkheid om spullen op te bergen. Gemaakt van kwalitatief grenenhout.
  680,-
 • Quick view

  Bopita Combiflex Stapelbed Trap Recht Wit

  De Bopita Combiflex Stapelbed Trap Recht Wit is een praktisch bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. Vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.
  899,-
 • Quick view

  Bopita Belle Halfhoogslaper Trap Recht Wit

  De Bopita Belle Halfhoogslaper Trap Recht Wit is een praktisch bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. De halfhoogslaper is vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.

  733,-

  599,-

 • Quick view

  Bopita Combiflex Hoogslaper Trap Schuin Wit

  De Bopita Combiflex Hoogslaper Trap Schuin Wit is een praktisch bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. De hoogslaper is vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.

  755,-

  679,-

 • Quick view

  Bopita Belle Hoogslaper Trap Schuin Wit

  De Bopita Belle Hoogslaper Trap Schuin Wit is een praktisch bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. De halfhoogslaper is vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.
  649,-
 • Quick view

  Life Time Halfhoogslaper Hangout

  De Life Time Halfhoogslaper Hangout is een bed met twee ruimten waarvan bovenin een slaapruimte en eronder een speelruimte of opbergruimte. Een bed waar je veel avondturen kan beleven en lang mee gaat.
  1.907,-
70 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3