Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Hoogslapers

Hoogslaper

Waarom kostbare ruimte in de slaapkamer zomaar weggooien als het niet hoeft? Kies voor een hoogslaper en creëer daarmee extra ruimte. Onder het bed plaats je bijvoorbeeld een bank of een tafel. Je benut nu dus oppervlakte die anders enkel ingenomen zou worden door het ledikant.

Lees meer...

Verlichting en opbergruimte

Een aantal hoogslapers bieden nog meer: ze zijn voorzien van een bureau of van meerdere opbergvakken. Bij een aantal modellen is de ruimte onder het bed afgesloten. De spulletjes die je hier neerlegt, liggen dan tenminste uit het zicht. Sommige hoogslapers geven je extra veiligheid door de verlichte traptreden. Dit laatste voorkomt dat jij in het donker per ongeluk naast de traptrede stapt en je bezeert.

Boomhut hoogslaper

Een boomhut hoogslaper is naast een bed ook een speelhut. In tegenstelling tot andere kinderbedden biedt een houten boomhut veel speel- en klimplezier. Natuurlijk is er rekening gehouden met alle veiligheidsvoorschriften.

Halfhoogslaper

Naast hoogslapers vind je bij ons ook een ruim aanbod halfhoogslapers. Bekijk bijvoorbeeld de mooie Life Time halfhoogslaper met een stoere print op de panelen.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren
Pagina

73-79 van 79 producten 79 producten

Populariteit
  • LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper All-In-One
    3184,- Adviesprijs 0,-
  • Manis-h Hoogslaper
    1193,- Adviesprijs 0,-
Filteren
Pagina

73-79 van 79 producten 79 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader