Izipizi zonnebril

Izipizi heeft de hipste zonnebrillen voor jouw kindje. Een stijlvolle zonnebril kan natuurlijk niet missen in de zonnige dagen voor jouw kindje. Heerlijk voor op de fiets bijvoorbeeld, de oogjes van jouw kindje blijven met de zonnebril van Izipizi goed beschermd.

Lees meer...

Design Izipizi zonnebril

De zonnebrillen van Izipizi hebben een hip en stijlvol design. De kinderzonnebrillen van Izipizi zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, en zijn er voor verschillende leeftijden. De Izipizi zonnebril beschermd de oogjes van jou kindje tegen UV stralen, dit is erg handig. Vooral tijdens activiteiten zoals fietsen, wintersport of een dagje op het strand. De zonnebril van Izipizi biedt dan de juiste bescherming voor de oogjes van jouw kindje.

Kwaliteit Izipizi zonnebril

De kwaliteit van de Izipizi zonnenbril is erg goed. De Izipizi zonnebril is gemaakt van sterk en flexibel materiaal en heeft een hoog draagcomfort. Dit zorgt er dus voor dat de Izipizi zonnebril heerlijk zit wanneer jou kindje de Izipizi zonnebril op heeft. De Izipizi zonnebril is daarom ideaal voor jou kindje tijdens de zonnige dagen. Ook is de Izipizi zonnebril erg leuk om cadeau te doen, bekijk gemakkelijk ons hele aanbod van Izipizi online op onze website. Izipizi zonnebrillen worden gratis verzonden.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Izipizi Zonnebril Baby 0-12 Mnd

  De stoere Izipizi Zonnebril Baby 0-12 Mnd beschermt de ogen van je kindje tegen UV-straling in de zomermaanden of tijdens wintersport. De bril is gemaakt van flexibel materiaal en blijft goed zitten.
 • Quick view

  Izipizi Zonnebril Kids 12-36 Mnd

  De stoere Izipizi Zonnebril Kids 12-36 Mnd beschermt de ogen van je kindje tegen UV-straling in de zomermaanden of tijdens wintersport. De bril is gemaakt van flexibel materiaal en blijft goed zitten.
 • Quick view

  Izipizi Zonnebril Kids Plus 3-5 Jaar

  De stoere Izipizi Zonnebril Kids Plus 3-5 Jaar beschermt de ogen van je kindje tegen UV-straling in de zomermaanden of tijdens wintersport. De bril is gemaakt van flexibel materiaal en blijft goed zitten.

  25,-

  20,-

3 Resultaten
Trustpilot