57 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Janod Voelpuzzel Boerderijdieren

  Met de kleurrijke Janod Voelpuzzel Boerderijdieren kan je kindje heerlijk puzzelen. Hierdoor ontwikkeld je kind de puzzelvaardigheden en de motoriek. De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud.
  19,99
 • Quick view

  Janod Blokken Badpuzzels

  Met de Janod Blokken Badpuzzels leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel bestaat uit 4 blokjes en bevordert de vaardigheden van je kindje. Verder is de puzzel gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  11,99
 • Quick view

  Rubotoys Woezel En Pip Blokken Puzzel Stof

  Met de Rubotoys Woezel En Pip Blokken Puzzel Stof leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel bestaat uit 4 blokjes en bevordert de vaardigheden van je kindje. Verder is de puzzel gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  11,99

  10,99

 • Quick view

  Janod Chunky Puzzel Boerderij

  Met deze Janod Chunky Puzzel Boerderij leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 6 stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.

  19,99

  14,41

 • Quick view

  Janod Snelle Vissen Puzzel Spel

  Met deze Janod Snelle Vissen Puzzel Spel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 6 stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  17,50
 • Quick view

  Trixie Vormpuzzel

  Met de Trixie Vormpuzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De kartonnen puzzel bestaat uit 5 vrolijke figuren die uit verschillende puzzelstukken bestaan en dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,95
 • Quick view

  Tiny Love 2-in-1 Vormenstoof en Puzzel

  De Tiny Love 2-in-1 Vormenstoof en Puzzel heeft zeven functies en geluiden die op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. De puzzel is voorzien van een kleurrijk ontwerp en bevordert de ontwikkeling.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Trixie Houten Vormenpuzzel

  Met de Trixie Houten Vormenpuzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 5 puzzelstukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  15,95
 • Quick view

  Janod Chunky Puzzel Bosdieren

  Met deze Janod Chunky Puzzel Bosdieren leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 7 stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.

  19,99

  13,99

 • Quick view

  Trixie Houten Ronde Puzzel

  Met de Trixie Houten Ronde Puzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 10 puzzelstukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  15,95
 • Quick view

  Trixie Mrs. Rabbit Houten Babypuzzel

  Met de Trixie Mrs. Rabbit Houten Babypuzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 2 puzzelstukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  9,95
 • Quick view

  Janod Knoppuzzel Hond Titus

  Houten knoppuzzel van een hond genaamd Titus. Geschikt vanaf 6 maanden.
  11,50
 • Quick view

  Elou Kurken 3D Uil Puzzel

  Met de Elou Kurken 3D Uil Puzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 5 puzzelstukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  39,95
 • Quick view

  Sebra Nightfall Puzzel

  Met de Sebra Nightfall Puzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De prachtige puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 6 vrolijke stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  30,-
 • Quick view

  Janod Blokpuzzel Babydieren

  De Janod Blokpuzzel Babydieren daagt je kind uit om vanuit het puzzelen verschillende babydieren te herkennen. De puzzel bestaat uit vier blokken waarmee verschillende puzzels gelegd kunnen worden.
  11,99
 • Quick view

  Trixie Houten Telpuzzel

  Met de Trixie Houten Telpuzzel leert je kindje spelen, puzzelen en tellen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 6 puzzelstukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.

  15,95

  14,95

 • Quick view

  Fresk Telpuzzel

  Met de Fresk Telpuzzel hoeft je kindje zich niet te vervelen! Dankzij de puzzel leert je kindje tot tien tellen én dieren herkennen. De telpuzzel bestaat uit tien kleine puzzeltjes en is gemaakt van stevig materiaal.
  11,95
 • Quick view

  Snoozebaby Rainbow Knuffelpuzzel Boy

  Met deze zachte Snoozebaby Rainbow Knuffelpuzzel Boy kan je kindje lekker knuffelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.

  14,95

  10,47

 • Quick view

  Fresk Dierenpuzzel

  Met de Fresk Dierenpuzzel hoeft je kindje zich niet te vervelen! Dankzij de puzzel leert je kindje tot dieren herkennen én tien tellen. De puzzel bestaat uit tien kleine puzzeltjes en is gemaakt van stevig materiaal.
  11,95
 • Quick view

  Janod Blokpuzzel Bosdieren

  De Janod Blokpuzzel Bosdieren daagt je kind uit om vanuit het puzzelen verschillende bosdieren te herkennen. De puzzel bestaat uit vier blokken waarmee verschillende puzzels gelegd kunnen worden.
  11,99
 • Quick view

  Elou Kurken Puzzel Blokken

  Met de Elou Kurken Puzzel Blokken komt de fantasie van je kindje tot leven. De blokken beschikken over verschillende figuren en kleuren die je kindje erg interessant zal vinden en heerlijk mee kan spelen.

  59,95

  39,95

 • Quick view

  Trixie Mr. Monkey Houten Babypuzzel

  Met de Trixie Mr. Monkey Houten Babypuzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 2 puzzelstukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  9,95
 • Quick view

  Janod Chunky Puzzel Dierentuindieren

  Op de Janod Chunky Puzzel Dierentuindieren staan allerlei dieren uit de dierentuin in vrolijke kleuren. Dat zorgt voor veel speelplezier! De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden en gemaakt van hout.

  19,99

  13,88

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Puzzel Koekjes Bistro

  De Kid's Concept Houten Puzzel Koekjes Bistro draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De puzzel bevat 7 verschillende soorten koekjes gemaakt van hout materiaal. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
  23,95
57 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Vaderdag
Trustpilot