9 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Voelpuzzel

  Met de kleurrijke Little Dutch Flowers & Butterflies Voelpuzzel kan je kindje heerlijk puzzelen. Hierdoor ontwikkelt je kind zijn of haar puzzelvaardigheden en motoriek. De puzzel is geschikt vanaf 3 jaar.

  12,95

  10,79

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Duo Puzzel

  De schattige Little Dutch Flowers & Butterflies Duo Puzzel draagt bij aan de concentratie en motoriek van je kindje. Bij de puzzel zijn 10 verschillende combinaties mogelijk. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

  9,95

  8,29

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Geluidenpuzzel

  De schattige Little Dutch Sailors Bay Geluidenpuzzel draagt bij aan de ontwikkeling en woordenschat van je kindje. De puzzel bestaat uit 7 stukjes in het thema Sailors Bay. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  19,95

  16,63

 • Quick view

  Little Dutch Klokpuzzel

  Met de Little Dutch Klokpuzzel leert je kindje tellen en het herkennen van cijfers en kleuren. De klokpuzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol ontwerp wat het leren nog leuker maakt.

  12,95

  10,79

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay 6-in-1 puzzel

  De Little Dutch Sailors Bay 6-in-1 puzzel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De set bestaat uit 6 verschillende soorten puzzels gemaakt van stevig karton. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

  11,95

  9,96

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies 6-in-1 puzzel

  De Little Dutch Flowers & Butterflies 6-in-1 puzzel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De set bestaat uit 6 verschillende soorten puzzels gemaakt van stevig karton. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

  11,95

  9,96

 • Quick view

  Little Dutch Dieren Legpuzzel

  De Little Dutch Dieren Legpuzzel kan je kindje verschillende dieren maken met puzzelstukjes. Hierdoor ontwikkeld je kind de puzzelvaardigheden en de motoriek. De puzzel is voor kindjes vanaf 2 jaar oud.

  10,95

  9,13

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose 4-in-1 Puzzel

  De Little Dutch Little Goose 4-in-1 Puzzel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De set bestaat uit 4 verschillende soorten puzzels gemaakt van stevig karton. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

  9,95

  8,29

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Geluidenpuzzel

  De schattige Little Dutch Little Goose Geluidenpuzzel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De puzzel bestaat uit 7 stukjes met verschillende diertjes erop. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

  19,95

  16,63

9 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot