5 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Seppe Stapelbed Wit 70 x 160 cm

  Het Bopita Seppe Stapelbed Wit 70 x 160 cm bestaat uit twee junior slaapplekken boven elkaar. De trap aan de zijkant kan aan beide kanten gemonteerd worden. De bedden beschikken over een uitvalbeschermer en een lattenbodem.

  609,-

  555,-

 • Quick view

  Bopita Belle Stapelbed Trap Recht Wit

  De Bopita Belle Stapelbed Trap Recht Wit is een praktisch bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. Het stapelbed is vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.

  949,-

  799,-

 • Quick view

  Bopita Combiflex Halfhoogslaper Trap Recht Wit

  De Bopita Combiflex Halfhoogslaper Trap Recht Wit is een praktisch bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. De halfhoogslaper is vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.

  719,-

  665,-

 • Quick view

  Bopita Seppe Stapelbed Wit

  Het Bopita Seppe Stapelbed Wit is gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal waardoor je er jarenlang plezier van hebt. Het stapelbed wordt geleverd met twee lattenbodems en exclusief matras.

  625,-

  529,-

 • Quick view

  Bopita Combiflex Halfhoogslaper Trap Schuin Wit

  De Bopita Combiflex Halfhoogslaper Trap Schuin Wit is een praktisch bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. De halfhoogslaper is vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.

  719,-

  665,-

5 Resultaten