Life Time stapelbedden

Maak de junior- of tienerkamer compleet met een Life Time stapelbed. Een Life Time stapelbed is leuk en je bespaart er veel ruimte mee. Sommige Life Time stapelbedden hebben zelfs laden waarin je heel veel spullen kunt opbergen.

Lees meer...

De indeling van Life Time stapelbedden

Bij de meeste Life Time stapelbedden zitten beide bedden precies onder elkaar. Helemaal aan de zijkant is een trapje waarlangs je naar boven klimt om naar het bovenste bed te gaan. Meestal heeft het bovenste bed een uitvalbasis. Bij sommige Life Time stapelbedden zitten de bedden niet precies onder elkaar. Meestal is het bovenste bed dan iets minder hoog.

Het materiaal van Life Time stapelbedden

Life Time stapelbedden zijn meestal gemaakt van massief grenenhout. Dit grenenhout is speciaal geselecteerd op duurzaamheid. Het hout komt van bomen die langzaam groeien in moeilijke weersomstandigheden. Hierdoor is deze houtsoort extra sterk.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Family 140 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Family 140 x 200 cm is een praktisch bed waarvan je lang plezier hebt. Het is een bed voor drie personen en wordt geleverd inclusief luxe lattenbodems.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Family 120 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Family 120 x 200 cm is een praktisch bed waarvan je lang plezier hebt. Het is een bed voor drie personen en wordt geleverd inclusief rollattenbodem.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Met Trapkast Luxe

  Het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Met Trapkast Luxe is een speelse stapelbed met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is dit stapelbed erg praktisch! Het wordt geleverd met rollattenbodem.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Met Trapkast

  Het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed met Trapkast is een speelse stapelbed met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is dit stapelbed erg praktisch! Het wordt geleverd met rollattenbodem.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Family met Trapkast 140 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Family met Trapkast 140 x 200 cm is een speels familie stapelbed met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert! Het bed wordt geleverd met luxe lattenbodem.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Met Trapkast

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Met Trapkast Wit Gelakt is een speelse hoogslaper met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is deze hoogslaper erg praktisch! Het wordt geleverd met rollattenbodem.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Hangout Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Hangout Wit Gelakt is een stapelbed waar het bovenste bed ook als speelruimte gebruikt kan worden. Via de trap aan de zijkant kan je in het bovenste bed komen. Het is gemaakt van kwalitatief MDF.

  2.308,-

  2.110,-

7 Resultaten
Trustpilot