muurstickers babykamer, babykamer muurstickers, muurstickers kinderkamer

Sebra muurstickers

 

Sebra muurstickers zijn verkrijgbaar in een versie voor jongens en een versie van meisjes. Voor de muurstickers is gekozen voor warme tinten. Zo creëer je met de muurstickers extra sfeer in de babykamer. Muurstickers kunnen gemakkelijk bevestigd en verwijderd worden.

Lees meer...

 

Perfect te combineren met andere Sebra items

Sebra muurstickers zijn perfect te combineren met andere Sebra items zodat je de babykamer in één stijl aan kunt kleden. Vrijwel alle Sebra items uit ons assortiment zijn gemakkelijk online te bestellen. Bovendien worden alle bestellingen op Babypark.nl vanaf €20,- gratis thuisbezorgd. Dat is handig shoppen!

 

Muurstickers: niet alleen voor de muur

Sebra muurstickers zijn geschikt voor alle gladde oppervlaktes. Muurstickers zijn dus niet alleen geschikt voor muren, maar kunnen ook gebruikt worden op ramen, deuren of een andere gladde ondergrond. Tijd voor wat nieuws? Een Sebra muursticker is te verwijderen zonder plakresten achter te laten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Sebra Arctic Animals Poster

    De Sebra Arctic Animals Poster is leuk ter decoratie aan de muur van de kinderkamer. De poster met dieren is zowel decoratief als educatief.
    21,95
1 Resultaten