muurstickers babykamer, babykamer muurstickers, muurstickers kinderkamer

Inepien muurstickers

Met Inepien muurstickers fleur je de babykamer helemaal op. Muurstickers zijn gemakkelijk te bevestigen en kunnen ook gemakkelijk weer vervangen worden wanneer je toe bent aan wat nieuws. Na het verwijderen van de Inepien muurstickers blijven er geen lijmresten achter.

Lees meer...

Zwart-wit muurstickers voor de babykamer

Een trend die je steeds vaker voorbij ziet komen is het gebruik van de kleuren zwart en wit bij de inrichting van de babykamer. Vaak wordt er gekozen voor opvallende grafische prints. Inepien muurstickers hebben een moderne stijl en komen zeker tot hun recht in deze hippe babykamers.

Muurstickers online bestellen

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment Inepien muurstickers. Behalve dit inspirerende merk verkopen wij nog veel meer muurstickers van anderen bekende merken. Heb je op deze website een muursticker gevonden die perfect is voor de kinderkamer? Bestel dan jouw mooiste muursticker vandaag nog online op Babypark.nl!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Inepien Driehoek Muursticker Multi Mosterd

  Driehoekjes in de kinderkamer zorgen voor een stoer uiterlijk. De Inepien Driehoek Muursticker Multi Mosterd is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Knipoog Muursticker

  De Inepien Knipoog Muursticker geeft je kindje voor het slapen gaan een vette knipoog. De muursticker is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen en is ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Boom Muursticker Wit

  De Inepien Boom Muursticker Wit staat prachtig in de kinderkamer. De vogeltjes en bloemetjes zorgen voor een liefelijke sfeer. De muursticker is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  69,95
3 Resultaten