muurstickers babykamer, babykamer muurstickers, muurstickers kinderkamer

Inepien muurstickers

 

Met Inepien muurstickers fleur je de babykamer helemaal op. Muurstickers zijn gemakkelijk te bevestigen en kunnen ook gemakkelijk weer vervangen worden wanneer je toe bent aan wat nieuws. Na het verwijderen van de Inepien muurstickers blijven er geen lijmresten achter.

Lees meer...

 

Zwart-wit muurstickers voor de babykamer

Een trend die je steeds vaker voorbij ziet komen is het gebruik van de kleuren zwart en wit bij de inrichting van de babykamer. Vaak wordt er gekozen voor opvallende grafische prints. Inepien muurstickers hebben een moderne stijl en komen zeker tot hun recht in deze hippe babykamers.

 

Muurstickers online bestellen

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment Inepien muurstickers. Behalve dit inspirerende merk verkopen wij nog veel meer muurstickers van anderen bekende merken. Heb je op deze website een muursticker gevonden die perfect is voor de kinderkamer? Bestel dan jouw mooiste muursticker vandaag nog online op Babypark.nl!

Lees minder...
24 Resultaten
 • Quick view

  Inepien Driehoek Muursticker

  Driehoekjes in de kinderkamer zorgen voor een stoer uiterlijk. De Inepien Driehoek Muursticker Zwart is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Stip Muursticker

  Met de Inepien Stip Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  12,95
 • Quick view

  Inepien Boom Muursticker

  Met de Inepien Boom Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.

  99,95

  89,95

 • Quick view

  Inepien Sterren Muursticker

  Met de Inepien Sterren Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  12,95
 • Quick view

  Inepien Tipi En Pijl Muursticker

  Tipi's en pijlen zijn tegenwoordig helemaal hip! Tover de kinderkamer met de Inepien Tipi En Pijl Muursticker om in een echte indianenkamer. De muursticker is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Hart Muursticker Zwart

  Wie houdt er nu niet van hartjes. De Inepien Hart Muursticker Zwart is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Strikjes Muursticker

  Met de Inepien Strikjes Muursticker tover je de meisjeskamer om in een echte strikjes walhalla. De muursticker is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  12,95
 • Quick view

  Inepien Stip Muursticker Zwart

  Met de Inepien Stip Muursticker Zwart vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Dino Muursticker

  Met de Inepien Dino Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Cactus In Pot Muursticker

  Cactussen zijn hippe planten. Met de Inepien Cactus In Pot Muursticker heb je altijd cactussen in huis die bovendien geen water nodig hebben. De muursticker is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Ster Muursticker

  Met deInepien Ster Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Wimpers Muursticker

  Met de Inepien Wimpers Muursticker geef je in een handomdraai een compleet nieuw uiterlijk aan de kinderkamer. De muursticker is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen en is eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Wolk Muursticker

  Met de Inepien Wolk Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Cactus Muursticker

  Met de Inepien Cactus Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Tipi En Pijl Muursticker XL

  Tipi's en pijlen zijn tegenwoordig helemaal hip! Tover de kinderkamer met de Inepien Tipi En Pijl Muursticker XL om in een echte indianenkamer. De muursticker is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Panda Muursticker

  Met de Inepien Panda Muursticker wordt de kinderkamer nu wel heel erg knuffelig. De muursticker is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen zijn is ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen. .
  19,95
 • Quick view

  Inepien Flamingo Muursticker

  Flamingo's, je kunt er tegenwoordig niet omheen. Met deze vrolijke Inepien Flamingo Muursticker haal je deze exotische dieren in huis. De muursticker is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  29,95
 • Quick view

  Inepien Berensnoet Muursticker Zwart

  Alle berenliefhebbers verzamelen! Met de Inepien Berensnoet Muursticker tover je de kinderkamer om in een gezellige berenkamer. De muursticker is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Auto Muursticker

  Met de Inepien Auto Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Kruis Muursticker Zwart

  Met de Inepien Kruis Muursticker Zwart vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Boom Muursticker Wit

  De Inepien Boom Muursticker Wit staat prachtig in de kinderkamer. De vogeltjes en bloemetjes zorgen voor een liefelijke sfeer. De muursticker is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  69,95
 • Quick view

  Inepien Knipoog Muursticker

  De Inepien Knipoog Muursticker geeft je kindje voor het slapen gaan een vette knipoog. De muursticker is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen en is ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Druppel Muursticker Zwart

  Met de Inepien Druppel Muursticker Zwart vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Strik Muursticker Zwart

  Met de Inepien Strik Muursticker Zwart vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
24 Resultaten