muurstickers babykamer, babykamer muurstickers, muurstickers kinderkamer

Roommate posters en muurstickers

Roommate posters stralen vaak vrolijkheid uit. Meestal is er gekozen voor een eenvoudig ontwerp in combinatie met sprekende kleuren. Dit maakt Roommate posters heel geschikt voor de aankleding van een babykamer of kinderkamer. Kijk snel verder voor ons complete assortiment Roommate posters en muurstickers! Indien wij Roommate muurstickers in ons assortiment hebben, vind je deze ook hier terug.

Lees meer...

Roommate babykamer poster met beer of regendruppel

“Golden drop” heet een poster van Roommate met een grote regeldruppel. Deze regendruppel heeft een gezichtje, wat heel grappig overkomt. Dit is typisch een ontwerp van Roommate. Deze Roommate babykamer poster is heel leuk te combineren met een andere Roommate babykamer poster met meerdere regendruppels. Beide posters zijn uitgevoerd in soortgelijke kleuren. Ook een Roommate poster met een beer ziet er heel fraai uit. Deze poster is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart, waardoor deze bij vrijwel elk kinderkamer- of babykamerinterieur past.

Over Roommate

Naast posters, verkopen wij ook andere decoratieartikelen en accessoires van Roommate. Het is leuk om meerdere Roommate artikelen met elkaar te combineren. Ons assortiment van Roommate zit boordevol verrassingen, zoals een leuk tentje om in te spelen. De kussentjes in de vorm van sterretjes en maantjes, mét gezichtje toveren een lach op het gezicht van je kindje. Sommige kussentjes van Roommate zien eruit als knuffel en zijn dan ook echte ‘roommates’. Onze Roommate opbergbakken en opbergmanden zijn ook een echte aanrader. Vaak verkopen wij onder andere metalen opbergbakken van Roommate die je aan de muur kunt bevestigen. In veel gevallen worden Roommate opbergbakken geleverd inclusief schroeven. Roommate opbergmanden zijn vaak versierd met een dierenkop, bijvoorbeeld een konijnen- of een olifantenkop. Al deze artikelen prikkelen de verbeeldingskracht van je kindje. Jouw gewenste poster van Roommate en andere producten van Roommate zijn online te bestellen via Babypark.nl. Wij bezorgden je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je meteen van de bestelde producten kunt genieten!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Roommate Poster Kite in the Night

    De Roomate Poster Kite in the Night is het ideale accessoire voor de kamer van jouw kindje. De poster is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
    14,-
1 Resultaten
Trustpilot