Behang

Baby's Only verf

Met Baby's Only verf maak je de babykamer voor je kindje helemaal af. De verf van Baby's Only is perfect te combineren met alle bedtextiel en andere babykamer accessoires van Baby's Only. Doordat de kleuren perfect op elkaar aansluiten ontstaat er een sfeervol geheel.

Lees meer...

Groene, roze, blauwe of witte verf?

De verf van Baby's Only is verkrijgbaar in meer dan 10 verschillende kleuren. Zo kun je de babykamer precies zo samenstellen zoals jij dat wilt. Durf jij het aan om een contrast te creeëren of ga je voor de veilige opties? Met de Baby's Only verf zijn de mogelijkheden eindeloos.

Verven op de babykamer

Wanneer je gaat verven op de babykamer moet je er rekening mee houden dat de verf die je gebruikt is gemaakt op waterbasis. Deze verf is niet schadelijk voor je kindje. Verf de babykamer (indien mogelijk) al ruim voor de uitgerekende datum zodat de verflucht verdwenen is op het moment dat je kindje van de babykamer gebruik zal gaan maken.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Baby's Only Muurverf 1 Liter

    Deze muurverf van Baby's Only is helaas niet online te bestellen in verband met kans op lekken tijdens het verzenden. De verf is wel verkrijgbaar in onze winkels. De muurverf is gemaakt op waterbasis.

    Normale prijs: 23,95

    Special Price 20,36

1 Resultaten
Trustpilot