Stapelgoed behang

 

Een laag verf op de muren of een mooi behangetje maakt de babykamer helemaal af. Op deze pagina vind je het behang van Stapelgoed uit onze collectie. Stapelgoed behang is verkrijgbaar in diverse kleuren en printjes. Zo is er voor elk wat wils!

Lees meer...

 

Welke stijl behang past bij jou?

Stapelgoed behang heeft verschillende stijlen behang ontwikkeld. Deze motieven zijn zeer geschikt voor de babykamer, maar kunnen ook prima in andere ruimtes van het huis gebruikt worden. Dat is erg handig wanneer je door middel van behang een eenheid tussen verschillende kamers wilt creëren.

 

Stapelgoed behang online bestellen

Het behang van Stapelgoed kun je gemakkelijk online bestellen via deze pagina. Het meeste behang is uit voorraad leverbaar vanuit ons centrale magazijn in Kesteren. Wanneer je op een werkdag voor 20:00 uur besteld wordt het behang dezelfde dag nog verzonden, indien het op voorraad is. Zo heb je het behang snel in huis en kun je direct aan de slag met het behangen van de babykamer.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Stapelgoed Crossworld Behang

  Dit unieke Stapelgoed Crossworld Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van getekende kruisjes en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  69,-
 • Quick view

  Stapelgoed Muurverf

  Deze muurverf van Stapelgoed is helaas niet online te bestellen in verband met kans op lekken tijdens het verzenden. De verf is wel verkrijgbaar in onze winkels. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
  34,95
 • Quick view

  Stapelgoed Brickwall Behang

  Dit unieke Stapelgoed Brickwall Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van een oude stenen muur en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.

  99,-

  59,98

 • Quick view

  Stapelgoed Cross Behang Warm Grey

  Dit unieke Stapelgoed Cross Behang Warm Grey is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van een geschilderd kruis en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  79,-
 • Quick view

  Stapelgoed ABC-World Behang

  Dit unieke Stapelgoed ABC-World Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van geschreven letters en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  69,-
 • Quick view

  Stapelgoed Schoolbordverf

  Deze schoolbordverf van Stapelgoed is helaas niet online te bestellen in verband met kans op lekken tijdens het verzenden. De verf is wel verkrijgbaar in onze winkels. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
  22,95
 • Quick view

  Stapelgoed Crateworld Behang

  Dit unieke Stapelgoed Crateworld Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van oude verweerde plankjes en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  69,-
 • Quick view

  Stapelgoed Heartworld Behang

  Dit unieke Stapelgoed Heartworld Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van getekende hartjes en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  69,-
 • Quick view

  Stapelgoed Wood Panel Wall Behang

  Dit unieke Stapelgoed Wood Panel Wall Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van oude paneeldeuren en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  79,-
 • Quick view

  Stapelgoed Paintwall Behang Multicolour

  Dit unieke Stapelgoed Paintwall Behang Multicolour is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van een vintage verfpaneel en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  79,-
 • Quick view

  Stapelgoed Matte Lak

  Deze Stapelgoed Matte Lak is helaas niet online te bestellen in verband met kans op lekken tijdens het verzenden. De verf is wel verkrijgbaar in onze winkels. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
  34,95
 • Quick view

  Stapelgoed Storyworld Behang

  Dit unieke Stapelgoed Storyworld Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van oude bladzijdes uit een boek en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  79,-
 • Quick view

  Stapelgoed Paintwall Behang Cool Grey

  Dit unieke Stapelgoed Paintwall Behang Cool Grey is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van een vintage verfpaneel en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  79,-
 • Quick view

  Stapelgoed Wieber Behang Boys

  Dit unieke Stapelgoed Wieber Behang Boys is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  79,-
 • Quick view

  Stapelgoed Wieber Behang Girls

  Dit unieke Stapelgoed Wieber Behang Girls is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  79,-
 • Quick view

  Stapelgoed Rustworld Behang

  Dit unieke Stapelgoed Rustworld Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van oude verweerde lockerkastjes en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  79,-
 • Quick view

  Stapelgoed Behang Lace en Buttons

  Mooi Stapelgoed Behang Lace en Buttons. Het heeft mooie bewerkingen van allerlei soorten tekst, materialen en kleuren.
  29,95
 • Quick view

  Stapelgoed Behang Postcard

  Mooi Stapelgoed Behang Postcard. Het heeft mooie bewerkingen van allerlei soorten postkaarten en geeft daarmee de babykamer een retro look.
  29,95
18 Resultaten