Stapelgoed behang

Een laag verf op de muren of een mooi behangetje maakt de babykamer helemaal af. Op deze pagina vind je het behang van Stapelgoed uit onze collectie. Stapelgoed behang is verkrijgbaar in diverse kleuren en printjes. Zo is er voor elk wat wils!

Lees meer...

Welke stijl behang past bij jou?

Stapelgoed behang heeft verschillende stijlen behang ontwikkeld. Deze motieven zijn zeer geschikt voor de babykamer, maar kunnen ook prima in andere ruimtes van het huis gebruikt worden. Dat is erg handig wanneer je door middel van behang een eenheid tussen verschillende kamers wilt creëren.

Stapelgoed behang online bestellen

Het behang van Stapelgoed kun je gemakkelijk online bestellen via deze pagina. Het meeste behang is uit voorraad leverbaar vanuit ons centrale magazijn in Kesteren. Wanneer je op een werkdag voor 20:00 uur besteld wordt het behang dezelfde dag nog verzonden, indien het op voorraad is. Zo heb je het behang snel in huis en kun je direct aan de slag met het behangen van de babykamer.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Stapelgoed Brickwall Behang

  Dit unieke Stapelgoed Brickwall Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van een oude stenen muur en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  99,-
 • Quick view

  Stapelgoed Cross Behang Warm Grey

  Dit unieke Stapelgoed Cross Behang Warm Grey is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van een geschilderd kruis en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  79,-
2 Resultaten