Behang

Stapelgoed behang

Een laag verf op de muren of een mooi behangetje maakt de babykamer helemaal af. Op deze pagina vind je het behang van Stapelgoed uit onze collectie. Stapelgoed behang is verkrijgbaar in diverse kleuren en printjes. Zo is er voor elk wat wils!

Lees meer...

Welke stijl behang past bij jou?

Stapelgoed behang heeft verschillende stijlen behang ontwikkeld. Deze motieven zijn zeer geschikt voor de babykamer, maar kunnen ook prima in andere ruimtes van het huis gebruikt worden. Dat is erg handig wanneer je door middel van behang een eenheid tussen verschillende kamers wilt creëren.

Stapelgoed behang online bestellen

Het behang van Stapelgoed kun je gemakkelijk online bestellen via deze pagina. Het meeste behang is uit voorraad leverbaar vanuit ons centrale magazijn in Kesteren. Wanneer je op een werkdag voor 20:00 uur besteld wordt het behang dezelfde dag nog verzonden, indien het op voorraad is. Zo heb je het behang snel in huis en kun je direct aan de slag met het behangen van de babykamer.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Stapelgoed Muurverf 2,5 liter

  Deze Stapelgoed Muurverf 2,5 liter is perfect te combineren met de bijpassende matte lak van het merk Stapelgoed. De Stapelgoed Muurverf is verkrijgbaar in verschillende tijdloze en stijlvolle kleuren.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Cross Behang Warm Grey

  Dit unieke Stapelgoed Cross Behang Warm Grey is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van een geschilderd kruis en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  79,-
 • Quick view

  Stapelgoed Digitaal Panter Behang Pink

  Dit Stapelgoed Digitaal Panter Behang Pink is gedrukt op vliesbehang. Je kunt de muur direct insmeren met lijm, hierdoor heb je geen behangtafel nodig. Het Panter Behang is voorzien van een stijlvol design.
  99,-
 • Quick view

  Stapelgoed Matte Lak

  Deze Stapelgoed Matte Lak is een lak op waterbasis en is perfect te combineren met de bijpassende muurverf van Stapelgoed. De Stapelgoed Matte Lak is verkrijgbaar in verschillende tijdloze en stijlvolle kleuren.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Fotobehang Panter

  Het Stapelgoed Fotobehang Panter wordt gedrukt op vliesbehang. Je kunt de muur direct insmeren met lijm, hierdoor heb je geen behangtafel nodig. Het behang is geschikt voor zowel een jongens als meisjes kamer.
  99,-
 • Quick view

  Stapelgoed Matte Lak 1 Liter

  Deze Stapelgoed Matte Lak 1 Liter is een lak op waterbasis en is perfect te combineren met de bijpassende muurverf van Stapelgoed. De Stapelgoed Matte Lak is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Muurverf

  Deze Stapelgoed Muurverf is perfect te combineren met de bijpassende matte lak van het merk Stapelgoed. De Stapelgoed Muurverf is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren. Hoogwaardige kwaliteit.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Schoolbordverf

  Deze Stapelgoed Schoolbordverf is perfect te combineren met de bijpassende muurverf en matte lak van Stapelgoed. De schoolbordverf is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Hoogwaardige kwaliteit.
  29,99
8 Resultaten
Trustpilot