Estahome behang

Zoek je sfeervol behang voor de babykamer of kinderkamer dat er heel speciaal uitziet? Dan is Estahome behang een echte aanrader. Kijk snel verder en laat je verrassen door de mooie, stijlvolle ontwerpen. Onze collectie kinderkamer behang van Estahome is heel divers, zodat je altijd wel iets vindt wat jou aanspreekt!

Lees meer...

Estahome fotobehang

Meestal vind je op onze webshop ook fotobehang van Estahome. Wij verkopen allerlei soorten Estahome fotobehang. Een voorbeeld van dit behang is Estahome surfer behang met een foto van een surfer op zee. Een ander voorbeeld is behang met sloophout, wat er weer heel anders uitziet. Fotobehang zorgt over het algemeen voor een heel andere look dan behang met getekende illustraties. Onze collectie Estahome fotobehang kan elke keer weer variëren. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod.

Over Estahome

Estahome is een Nederlands merk van behang, stoffen en dekbedovertrekken. Op onze webshop vind je een grote variatie aan Estahome behang. Naast fotobehang kun je ook kiezen voor behang met getekende dieren, jungle afbeeldingen, bussen of grachtenpandjes. Verder is behang met een meer stoere look, bijvoorbeeld met letters, ook een leuke optie. Het is maar net wat jou het meeste aanspreekt. Elke keer weer zoekt Estahome naar nieuwe ontwerpen. De ontwerpers doen wereldwijd hun inspiratie op. Het behang is met liefde en passie ontworpen in de eigen studio en fabriek in Enschede. Kinderkamer behang van Estahome is online te bestellen via onze webshop. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen jouw bestelde behang zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je meteen van je aankoop kunt genieten!

Lees minder...
45 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Estahome Vintage Wereldkaart Behang Zwart / Wit

  Dit Estahome Vintage Wereldkaart Behang Zwart / Wit is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 6 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  149,50
 • Quick view

  Estahome Vintage Bloemen Behang Meerkleurig

  Dit Estahome Vintage Bloemen Behang Meerkleurig is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  155,-
 • Quick view

  Estahome Grote Sterrenhemel Behang Wit / Grijs

  Dit Estahome Grote Sterrenhemel Behang Wit / Grijs is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  149,50
 • Quick view

  Estahome Flamingo Moeder En Kind Behang Roze

  Dit Estahome Flamingo Moeder En Kind Behang Roze is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  129,50
 • Quick view

  Estahome Bergen Behang

  Dit Estahome Bergen Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  129,50
 • Quick view

  Estahome Getekende Vliegtuigen Behang Beige / Grijs

  Dit Estahome Getekende Vliegtuigen Behang Beige / Grijs is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  155,-
 • Quick view

  Estahome Amsterdamse Grachtenhuizen Behang Zwart / Wit

  Dit Estahome Amsterdamse Grachtenhuizen Behang Zwart / Wit is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 3 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  98,50
 • Quick view

  Estahome Aquarel Cactus Behang

  Dit Estahome Aquarel Cactus Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  115,-
 • Quick view

  Estahome Vintage Map Of The World Behang

  Dit Estahome Vintage Map Of The World Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 8 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  315,-
 • Quick view

  Estahome Dieren Safari Behang Mintgroen

  Dit Estahome Dieren Safari Behang Mintgroen is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  155,-
 • Quick view

  Estahome Circus Figuren Behang Meerkleurig

  Dit Estahome Circus Figuren Behang Meerkleurig is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  155,-
 • Quick view

  Estahome Groot Origami Konijn Behang Roze / Groen

  Dit Estahome Groot Origami Konijn Behang Roze / Groen is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 3 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  149,50
 • Quick view

  Estahome Olifant Behang Roze

  Dit Estahome Olifant Behang Roze is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  155,-
 • Quick view

  Estahome Grote Ster Behang Taupe

  Dit Estahome Grote Ster Behang Taupe is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  155,-
 • Quick view

  Estahome Vrolijke Confetti Behang Meerkleurig

  Dit Estahome Vintage Bloemen Behang Meerkleurig is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 5 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  269,50
 • Quick view

  Estahome Flamingo Behang XXL Roze

  Dit Estahome Flamingo Behang XXL Roze is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 1 lange baan. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  154,50
 • Quick view

  Estahome Surfplanken Behang Zwart / Wit

  Dit Estahome Surfplanken Behang Zwart / Wit is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  235,-
 • Quick view

  Estahome Paard Behang Bruin

  Dit Estahome Olifant Behang Roze is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit verschillende banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  195,-
 • Quick view

  Estahome Wolkjes Behang

  Dit Estahome Wolkjes Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  129,50
 • Quick view

  Estahome Dierenkoppen Behang Multicolour

  Dit Estahome Dierenkoppen Behang Multicolour is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  149,50
 • Quick view

  Estahome Getekende Straat Behang Zwart / Wit

  Dit Estahome Getekende Straat Behang Zwart / Wit is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 6 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  98,50
 • Quick view

  Estahome Grote Beer Behang Beige

  Dit Estahome Grote Beer Behang Beige is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 3 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  115,-
 • Quick view

  Estahome Sloophout Behang Multicolour

  Dit Estahome Sloophout Behang Multicolour is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  149,95
 • Quick view

  Estahome Wieber Behang Blauw / Mintgroen

  Dit Estahome Wieber Behang Blauw / Mintgroen is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 6 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  234,50
45 Resultaten
 1. 1
 2. 2