Kek Amsterdam

 

Houd jij van lekker gek en durf je te kiezen voor een gewaagd en opvallend behangetje in de babykamer? Dan vind je in ons assortiment met Kek Amsterdam behang op deze pagina vast iets dat bij je past!

Lees meer...

 

Behang als eyecatcher

Vrijwel alle designs van het Kek Amsterdam behang zijn druk, vrolijk en opvallend. Daarom kiezen veel mensen ervoor om maar één of maximaal twee muren van de babykamer met dit opvallende behang te beplakken. Voor de overige muren wordt vaak voor een wat rustigere tint gekozen. Op deze manier wordt het Kek Amsterdam behang een echte eyecatcher in de babykamer. Schilderijtjes en foto's zijn bijna altijd overbodig bij Kek Amsterdam behang.

 

Kek Amsterdam behang online bestellen

Het behang van Kek Amsterdam kun je gemakkelijk online bestellen via deze pagina. Overtuigd? Bestel je behang dan op Babypark.nl, dan bezorgen wij het gratis bij jou thuis. Als jouw order en online betaling ons nog voor 20:00 uur hebben bereikt, heb jij in de meeste gevallen het behang de volgende dag al in huis, mits het op voorraad is.

Lees minder...
20 Resultaten
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Woezel & Pip Stripes Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Woezel & Pip Stripes Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  149,95

  69,95

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Botanical Monstera Behang White/Pink

  Dit stijlvolle KEK AMSTERDAM Botanical Monstera Behang White/Pink is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 6 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Botanical Birds Behang Black

  Dit stijlvolle KEK AMSTERDAM Botanical Birds Behang Black is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 6 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Marble Mosaic Behang Black

  Dit stijlvolle KEK AMSTERDAM Marble Mosaic Behang Black is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 6 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Marble Black Behang

  Dit stijlvolle KEK AMSTERDAM Marble Black Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen op de wand en bestaat uit 2 behangbanen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Botanical Monstera Behang Pink

  Dit stijlvolle KEK AMSTERDAM Botanical Monstera Behang Pink is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 6 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Woezel & Pip Stars Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Woezel & Pip Stars Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  149,95

  69,95

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Golden Age Landscape 2 Behang Black/White

  Dit stijlvolle KEK AMSTERDAM Golden Age Landscape 2 Black / White is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  149,95
20 Resultaten