Ferm Living behang

Behang met wilde dieren, een inkijkje in de jungle of liever met een stippeltjes- of steentjespatroontje? Van Ferm Living hebben wij meestal meerdere soorten behang in ons assortiment. Het is de moeite waard om onze behangcollectie van Ferm Living eens uitgebreid te bekijken! Het behang is stijlvol, bijzonder en helemaal van deze tijd!

Lees meer...

Jungle behang van Ferm Living

Weleens gedacht aan kinderkamer behang van Ferm Living met afbeeldingen uit de jungle? Op dit moment is jungle behang helemaal ‘in’! Meestal verkopen wij meerdere soorten jungle behang van Ferm Living. Zo is er Ferm Living behang met vooral planten uit de jungle én Ferm Living behang met vooral veel jungle dieren. Het is maar net wat je mooi vindt!

Over Ferm Living

Naast Ferm Living behang, verkopen wij allerlei artikelen van Ferm Living voor de aankleding van de baby- of kinderkamer. Ferm Living is een Scandinavisch merk. Toch zijn de designs van Ferm Living niet alleen Scandinavisch, maar zijn deze beïnvloed door allerlei trends wereldwijd. Het team achter Ferm Living werkt namelijk samen met vakmensen uit de hele wereld. Ferm Living producten zien er zeker niet alledaags uit. In de producten zitten altijd weer verrassende elementen. Verder draagt het team van Ferm Living de volgende waarden uit: Het wil mensen inspireren om een ruimte in te richten waar zij zich ‘thuis’ voelen. Het gebruikt vooral ‘eerlijke’ materialen die het milieu zoveel mogelijk sparen. Het gaat langdurige partnerschappen aan met fabrikanten en bevordert zoveel mogelijk een transparante bedrijfscultuur. Het Ferm Living behang van jouw wensen bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij vinden het belangrijk dat je meteen van je aankoop kunt genieten. Daarom stellen wij alles in het werk om ervoor te zorgen dat jij het bestelde kinderkamer behang van Ferm Living zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt. Bij je aankoop profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je niet teveel voor het behang betaalt.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Ferm Living Katie Scott Trees Behang Off White

  Dit Ferm Living Katie Scott Trees Behang Off White is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een vrolijke print van bomen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  95,-
 • Quick view

  Ferm Living Fruiticana Behang Off White

  Dit Ferm Living Fruiticana Behang Off White is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een vrolijke print van terrazzo en is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  75,-
 • Quick view

  Ferm Living Terrazzo Behang Rose

  Dit Ferm Living Terrazzo Behang Rose is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een vrolijke print van terrazzo en is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  75,-
 • Quick view

  Ferm Living Katie Scott Shells Behang Off White

  Dit Ferm Living Katie Scott Shells Behang Off White is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een vrolijke print van schelpen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  95,-
 • Quick view

  Ferm Living Confetti Behang

  Dit Ferm Living Confetti Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print met confetti en is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  75,-
 • Quick view

  Ferm Living Lines Behang Cashmere

  Dit Ferm Living Lines Behang Cashmere is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een stijlvolle print geometrische lijnen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je het eenvoudig op kunt hangen.
  75,-
 • Quick view

  Ferm Living Thin Lines Behang

  Dit Ferm Living Thin Lines Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print met polkadots en is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  75,-
 • Quick view

  Ferm Living Katie Scott Birds Behang

  Dit Ferm Living Katie Scott Birds Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een vrolijke print van vogels en is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  95,-
 • Quick view

  Ferm Living Dot Behang

  Dit Ferm Living Dot Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print met polkadots en is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  75,-
 • Quick view

  Ferm Living Safari Behang Grey

  Dit Ferm Living Safari Behang Grey is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print met safari dieren en is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  75,-
10 Resultaten