Maxi-Cosi

Maxi-Cosi

Hier vind je altijd de beste aanbiedingen van Maxi-Cosi. Je denkt misschien dat Maxi-Cosi alleen autostoeltjes voor baby's maakt. Niets is minder waar. Maxi-Cosi produceert ook veel andere artikelen die bijdragen aan het veilig vervoeren van je kind. Autostoelen en zitverhogers met rugleuning voor grotere kinderen, kinderwagens, buikdragers: het assortiment is er voor kids van alle leeftijden. Met Maxi-Cosi haal je kwaliteit en veiligheid in huis. Al 30 jaar is Maxi-Cosi een vertrouwd merk dat aan alle strenge veiligheidseisen voldoet. Daarnaast zijn comfort en design ook belangrijk. In de Maxi-Cosi online shop vind je prachtige Maxi-cosi autostoeltjes en Maxi-cosi kinderwagens waar je kind niet alleen veilig maar ook lekker in zit. Bovendien zijn alle producten stijlvol ontworpen en praktisch in gebruik.

65 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Maxi-Cosi Pearl Zomerhoes

  Ideaal voor in de zomermaanden. De zomerhoes is gemaakt van badstof en voelt lekker zacht en comfortabel aan.

  49,-

  31,50

 • Quick view

  Maxi-Cosi Lila Kinderwagen

  De Maxi-Cosi Lila kinderwagen is een comfortabele kinderwagen met een unieke ‘ShapeOfYou inlay’. De kinderwagen kan worden gecombineerd met een Maxi-Cosi reiswieg en is uit te breiden tot duowagen.

  649,-

  519,95

 • Quick view

  Maxi-Cosi 2-in-1 Voetenzak

  De Maxi-Cosi 2-in-1 Voetenzak is warm en comfortabel voor je kindje en is gemakkelijk in gebruik. De bovenkant kan worden afgeritst zodat er een onderdeken voor in het zitgedeelte van de kinderwagen overblijft.
  64,95
 • Quick view

  Maxi-Cosi Nova 4 Kinderwagen

  De Maxi-Cosi Nova 4 Kinderwagen beschikt over een uniek handsfree inklapsysteem waarbij je niet hoeft te bukken en is voorzien van grote off-road wielen. Mede dankzij de vering is iedere wandeling comfortabel.
  484,95
 • Quick view

  Maxi-Cosi RodiFix Zomerhoes

  Ideaal voor in de zomermaanden. De zomerhoes is gemaakt van badstof en voelt lekker zacht en comfortabel aan.

  49,-

  31,50

 • Quick view

  Maxi-Cosi Lila Duo Kit

  De Maxi-Cosi Lila Duo Kit is een tweede zitje inclusief de benodigde adapters voor jouw Maxi-Cosi Lila kinderwagen. Met deze duo kit maak je van jouw kinderwagen in een handomdraai een handige duowagen.
  189,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi AxissFix Zomerhoes Cool Grey

  De Maxi-Cosi AxissFix zomerhoes cool grey biedt extra verkoeling en comfort tijdens de warme zomermaanden. De hoes sluit naadloos aan op de AxissFix autostoelen en is uitwasbaar in de wasmachine.

  49,-

  33,14

 • Quick view

  Maxi-Cosi Pebble Zomerhoes

  Ideaal voor in de zomermaanden. De zomerhoes is gemaakt van badstof en voelt lekker zacht en comfortabel aan.
  32,95
 • Quick view

  Maxi-Cosi Kinderwagen Voetenzak

  De Maxi-Cosi Kinderwagen Voetenzak houdt de voetjes van je kindje heerlijk op temperatuur. De voetenzak is dankzij de openingen voor de gordels te gebruiken op alle Maxi-Cosi buggy's en kinderwagens.

  95,-

  65,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Muggennet Voor CabrioFix / Pebble

  Deze muggennet van Maxi-Cosi is geschikt voor de Cabriofix en de Pebble. Zo blijft je kind in de goed beschermd tegen allerlei insecten!
  12,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Rodi XP/Airprotect Zomerhoes Cool Grey

  De Maxi-Cosi Rodi XP/Airprotect Zomerhoes Cool Grey is ideaal voor in de zomermaanden. De zomerhoes is gemaakt van badstof en voelt lekker zacht en comfortabel aan.

  49,-

  31,50

 • Quick view

  Maxi-Cosi Baby Cocoon Nomad Black

  In deze Maxi-Cosi Baby Cocoon Nomad Black ligt je kindje behaaglijk in de Maxi-Cosi kinderwagen. De cocoon is te gebruiken vanaf de geboorte en beschikt over een dubbele ritssluiting.
  69,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Jade Auto Reiswieg

  De Maxi-Cosi Jade Auto Reiswieg is een veilige reiswieg voor in de auto. De auto reiswieg is compatibel met de meeste Maxi-Cosi kinderwagens en is snel in de auto te bevestigen met de 3wayFix base.

  229,-

  219,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Nova 4 Kinderwagen 2-in-1

  De Maxi-Cosi Nova 4 Kinderwagen 2-in-1 beschikt over een handig inklapsysteem waarbij je niet hoeft te bukken en is voorzien van grote off-road wielen. Mede dankzij de vering is iedere wandeling comfortabel.
  623,95
 • Quick view

  Maxi-Cosi Laika Reiswieg

  De Maxi-Cosi Laika Reiswieg is ontwikkeld voor de Maxi-Cosi Laika Buggy. De reiswieg biedt je kindje een veilig en geborgen plekje tijdens de wandeling. Geschikt vanaf de geboorte.
  87,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Adorra Kinderwagen 2-in-1

  Dankzij het ruime en hoog gepositioneerde zitje van de Maxi-Cosi Adorra Kinderwagen 2-in-1 geniet je kindje optimaal van de wandeling. De kinderwagen is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 15 kg.

  458,-

  386,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Nova 3 Kinderwagen 2-in-1 Nomad Black

  De Maxi-Cosi Nova 3 Kinderwagen 2-in-1 beschikt over een uniek handsfree inklapsysteem waarbij je niet hoeft te bukken en is voorzien van grote off-road wielen. Mede dankzij de vering is iedere wandeling comfortabel.
  679,-
65 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 

Baby-, peuter- en kinderautostoeltjes

 

Onderweg moet je volop kunnen genieten van de reis met je kinderen. Omdat je weet dat ze veilig en vast in een Maxi-Cosi autostoeltje zitten. Welk autostoeltje is het meest geschikt voor je kind en hoe kun je deze het beste gebruiken? Bekijk hier de hele collectie Maxi-Cosi autostoeltjes

 

Autostoeltjes »

 

 

 

 

Creëer je eigen 3-in-1 reissysteem

 

Alle Maxi-Cosi kinderwagens zijn te gebruiken vanaf de geboorte in combinatie met de Maxi-Cosi Oria reiswieg en
Maxi-Cosi baby autostoeltjes. De adapters worden gratis bij de kinderwagen meegeleverd! Kies je ideale combinatie en creëer de perfecte match.

 

 


 

 

Garantie voor het leven

 

Wij doen er alles aan om jou zo lang mogelijk te laten genieten van onze producten. Dit zonder dat jij je zorgen hoeft te maken, ook wanneer er iets misgaat.

Omdat we zo geloven in de kwaliteit van ons producten, bieden wij Lifetime Warranty: een levenslange garantie op onze autostoeltjes, bases, kinderwagens en reiswiegen. Het enige wat je hoeft te doen om aanspraak te maken op Lifetime Warranty is je nieuwe Maxi-Cosi product binnen drie maanden na aankoop registreren op onze website.

Registreer jouw Maxi-Cosi product »